Kunst og underholdningMusik

Hvem dræbte Talkova Igor? Historien om livet og mysteriet om sangerens død

Historien om den russiske popmusik kender mange meget tragiske historier. Under ganske sensationelle 90-erne af XX århundrede har været flere højt profilerede hændelser, som dræbte kendte musikere og sangere. En af dem var unge og spirende Igor Talkov.

Et par ord om musikeren

Igor Vladimirovich Talkov blev født i den lille by Tula-regionen Shchekino November 4, 1956. Han sang ikke kun den sang, men han skrev til dem tekster, der erobrede hjerterne hos fans af Igor kreativitet fra unge til gamle. Musik fyldte hele sit liv, fra skole. Professionelle forestillinger begyndte langt senere. Musiker først kom til den store scene i 1976. Igor Talkov (dræbt det rigtigt under koncerten) blev kendt ikke alene i sin bløde stemme, men også et meget attraktivt udseende.

I sin karriere var der mange mærkelige happenings. For eksempel under udførelsen af en gruppe kaldet "April", hvor mens du synger talkum, det har ramt strømmen gennem mikrofonen. Det viste sig, at der var problemer med udstyret. Igor mistede selv bevidstheden i et stykke tid, men snart genvundet. Efter denne ubehagelige hændelse, han er ganske lang tid i forvejen pakket ind i basen tape mikrofon.

Levetiden for en musiker tragisk sluttede den 6. oktober 1991. Det skete på en temmelig mærkelige omstændigheder. Derfor er spørgsmålet om, hvem der dræbte Talkova stadig ophidser fantasien af mange mennesker. Det menes, at den skyldige faktisk gået fra ansvar. Men vi kan være tilfredse med kun de officielle kendsgerninger.

Unge talenter Igor Talkov, hvem der dræbte ham?

Det er værd at nævne det faktum, at blot et par dage før død af musikeren modtaget truende telefonopkald. Men hvem gjorde det, og er ikke fastlagt. Singer dræbt i Leningrad Sportspaladset navngivne "Jubilee". Og det skete foran hans præstation.

Spørgsmålet om, hvem der dræbte Talkova, åben den dag i dag. Efter alt, omstændighederne ved hans død var meget mærkeligt og kontroversielt. Derudover er der en opfattelse af, at sangeren ikke blev afholdt i høj agtelse blandt dignitarer visse indflydelsesrige kredse. På dagen for hans sidste koncert, som ikke fandt sted på scenen, var "Jubilee" skulle komme ud en masse musikere. Jeg åbnede præsentationen dengang kendt sanger Aziza. Men hendes ven spurgte, Igor den første til at gå på scenen. Ifølge hende, Aziza bare ikke har tid til at forberede sig ordentligt. Efter at talkum indkaldt ind i omklædningsrummet af sangerens livvagt. Ifølge vidner, de kæmpede en verbal konflikt.

Hvem dræbte Talkova? Svaret synes indlysende for mange, da det var Aziza vagt skyndte sig at løse konflikten, bevæbnet med en pistol. Men ikke alle er så simpelt. At Malakhov (vagt sanger Aziza) kom tilbage med en pistol, sangeren sagde Valery Shlyafman, der tjente som administrator gruppe, som omfattede tale mens talkum. Musikeren, til gengæld tog sin egen pistol, besluttede at gribe ind i situationen. Han affyrede tre skud i Malakhov, fordi han blev ved at komme op under trussel om magtanvendelse beskyttelse. Men den bodyguard formået at undvige, fyret tilbage to gange. Kuglerne ikke skade sanger. Og her er en anden skud, der ringede i den generelle håndgemæng lidt senere, tog livet af en ung og meget talentfuld musiker. Det ser ud til, at situationen er indlysende. Så hvorfor Malakhov til sidst fundet ikke skyldig?

Hvem dræbte Talkova?

Læger "ambulance" ankom på en opfordring i "Jubilee", sangeren blev erklæret død. Sidste kugle ramte ham lige på hjertet. Men senere viste undersøgelse, at spor af pulver gasser fra den fatale pistol optrådt på skjorten af den meget Valeria Shlyafmana. Malakhov blev frikendt, og den tidligere administrator presserende emigrerede til Israel, hvor dengang der var ingen spørgsmål. Og kun 21 år efter død Talkova Valery gav han et interview i som siger, at alle anklager mod ham er grundløse side. Ifølge Shlyafmana, det simpelthen erstattet de "magthavere". Derfor død Igor Talkova stadig bærer en masse mysterier og udeladelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.