SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan at berolige dine nerver derhjemme? Drugs folkemusik retsmidler

Moderne liv er en endeløs cyklus af begivenheder, og ikke alle kan finde styrke til at udholde en sådan alvorlig psykologisk byrde uden væsentlige konsekvenser. Sikkert alle, der læser denne artikel, mindst én gang i mit liv hørt udtrykket "alle sygdomme i nerver." Og det er sandt. I medicin, der er en videnskab, som kaldes psykosomatisk. Den undersøger indflydelsen af psykologiske faktorer på den fysiologiske tilstand af en person. Har du nogensinde spekuleret over, hvordan at berolige dine nerver? Derhjemme, kan det gøres på flere måder, så lad os betragte hver af dem i tilfælde af behov for at hjælpe dig selv og dine kære så effektivt som muligt.

Det første skridt i retning af fred

Som corny som det kan lyde, men den første ting at gøre, når følelserne går vildt - er at forsøge at bevæge sig væk fra det, der irriterer dig. Træt af arbejde? Udskyd det til bedre tider. Hvis årsagen til følelsesmæssig stress er dårlige nyheder, eller chatte med en person, skal du ikke kontakte ham. Den bedste måde til hurtigt at frigøre er privatliv (selv relativ) og genoprette vejrtrækning. Placer dig selv behageligt på en sofa, stol eller seng, lukkede øjne, trække vejret dybt og jævnt, tænker f.eks, at solen gaden i dag, og i forgårs på himlen svævede sjove krøllede skyer.

En anden mulighed for at komme væk fra problemerne med "en anden dimension", anses for at se et eksempel på albummet med deres baby billeder. Som regel er mange forbundet med barndommen meget gode minder. Fjernelse dem ud med hjælp af gamle fotos, kan du hurtigt berolige nerverne. På samme måde kan du roligt ned og barnet. Har ham læne sig tilbage ved siden af mig og fortælle mig om din barndom. Som regel børnene i dette tilfælde hurtigt omdirigeret fra deres oprevet fænomen og gå til kontakten med forældrene.

Medicin til at berolige vagt

Det første, der kommer til at tænke på nogen, oplevede stærk følelsesmæssig spænding - en reception beroligende midler. Faktisk kan beroligende dråber i et par minutter for at fjerne spændinger og bidrage til at slappe af. Der er kun én "men": mange lægemidler virker på nervesystemet deprimerende, og derfor kan fremprovokere fænomener som sløvhed, døsighed og normal distraktion. Hertil kommer, at nogle midler kan simpelthen ikke tages for mennesker, der drev en bil eller har at gøre med høj risiko, såsom elektriske apparater. Det er grunden til at vælge stoffet, beroligende nervesystemet, må vi være meget forsigtige.

Hvad medicin til at vælge

En af de mest tilgængelige og sikker med hensyn til bivirkninger anses for at være en moderne urtemedicin "Novopassit". Det kan tages selv i nødsituationer. Men for dem, der konstant oplever følelsesmæssig stress og ofte lider nervøse stammen, er det mere passende medicin, beroligende nervesystemet ved "kumulativ" -princippet. Disse medikamenter skal tages i lang tid, men effekten varer lang tid. Denne gruppe af aktiver indbefatter ekstrakt af Motherwort eller baldrian tabletter. Disse midler - det bedste for dem, der ønsker en lang tid at berolige nerverne. Narkotika, selv om de blev skabt ved hjælp af kun naturlige urter, der kan bruges efter samråd med din læge.

Folk retsmidler til nervesystemet

Ud over medicin, der er en meget enkel og tilgængelig for hele vejen, forklarer, hvordan at berolige nerverne i hjemmet - et beroligende middel anklager om urter, som du kan forberede aromatisk te. Den mest kraftfulde er dem, der omfatter et par planter. Disse teer kan købes i et apotek, men du kan forberede dig en beroligende samling af de følgende komponenter: roden af baldrian, søde kløver, tørrede blomster af hvidtjørn, humlekopper, blade, pebermynte, Leonurus og se. Det er tilstrækkeligt at brygge en spiseskefuld af blandingen med 0,25 liter vand og indgyde godt. Denne te har en meget hurtig og stærk effekt, så det er bedst at tage det ved sengetid.

Hvis spørgsmålet er "hvordan at berolige nerverne derhjemme?" Bekymret hele dagen, det bedste middel betragtes som normal honning. Ved at tilføje bare en skefuld af dette produkt i et glas varm mælk og efter at have drukket en drik kan meget hurtigt falde til ro. Dette værktøj er specielt velegnet til børn, der på grund af følelsesmæssig ustabilitet, kan de være nervøse på ethvert tidspunkt af dagen.

Udover te, kan det bruges til produktion af urter og duftende puder - breve. De bør føjes til de planter, der bruges til at lave te og kviste af rosmarin, lavendel, salvie og citronmelisse. Disse duftende puder kan placeres i spidsen af sengen, på badeværelset, og faktisk i alle rum i dit hjem. Fremstillet i form af dekorative poser og nøgleringe, kan poser tages med på arbejde, til en beroligende virkning af urter var med dig hele dagen lang.

rolig musik

Det har længe været bevist, at mange klassisk musik kan påvirke det menneskelige nervesystem er ikke værre end narkotika. Derfor, i den periode med stor spænding psykologer anbefale tilbagetog fra de stimuli lydmuren. I dag er det ikke svært at købe samlinger, der ofte omtales som "Beroligende musik" eller "musik til afslapning." Sæt på din favorit pyjamas, tænde for melodi efter eget valg og nyde skønheden i musikken. I kategorien af midler og omfatter værker af dine yndlingskunstnere, selv om de tilhører genren af pop eller rockmusik. Selvfølgelig kan de ikke bruges i et forsøg på at berolige barnet. Beroligende musik for ham - denne musikalske mesterværker af Rachmaninov, Tjajkovskij og Beethoven.

Hvis du ikke kan afspille musik højlydt, hovedtelefoner, det vil også hjælpe med at isolere sig selv fra ydre stimuli.

For at drukne sine sorger i badeværelset ...

I dette afsnit af artiklen vil vi fokusere ikke, at noget at tænke over hver anden læser, der så undertitlen. Hvis beroligende lyd ikke er i stand til at genoprette ro i sindet, kan du ønsker at tænke på at slappe af duftende bad. Vand i det bør ikke være for varmt, men ikke cool. Ved påfyldning af badet, kan du tilføje en lille smule af beroligende urter eller afkog af dem. Ligger i den frodige skum, kan du virkelig slappe af, ikke kun nerver, men også musklerne i hele kroppen. Ligge i det, indtil du føler den fulde tilfredshed deres egen fuldkommenhed.

At spille som en måde at glemme alt om nerverne

Denne metode forklarer tydeligt, hvordan at berolige nerverne i hjemmet, hvis vi taler om et lille barn. Spil for ham - den bedste måde at glemme alt om problemer. Særlig opmærksomhed skal rettes mod, hvad der spiller en frustreret barn. Det er bedre at vælge aktive udendørs aktiviteter eller en målt besættelse, for eksempel støbt af ler eller ler. Hvis barnets følelser stadig har den øverste hånd, kan han "straffe" den formbare materiale og "blind" fra ham hans forbrydelse.

Voksne, også kan flygte fra urolighederne ved hjælp af, for eksempel, kort eller skak. Udvidelse kabale eller grundede det næste træk af fjenden, vil du være i stand til at glemme alt om problemet. Nogle personer slå sig ned, engagere sig i en favorit hobby: broderi, maleri eller snitte i træ.

Aromaen og lysets spil

Feeling angst, stress eller vrede, forsøger at ændre stemningen i rummet ved hjælp af aromatiske stearinlys og lamper, som du kan købe i enhver butik. Aroma af patchouli, ylang-ylang og andre eksotiske planter og blomster, i hvert fald ikke vil ligne de eksisterende problemer. Ændring af lys, fylde huset med nye smagsoplevelser, kan du gøre noget: at se en favorit film, læse en bog eller bare ligge ned og undersøge de skygger på loftet. Hvis vi kombinerer denne metode til afslapning med bad, vil roen komme meget hurtigere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.