TravelingRetninger

Tæt på seværdighed i Moskva. Zvenigorod introducere dig til den lokale kultur

Interesseret i historie og kultur i sit fædreland? Jeg vil gerne lære så meget som muligt om, hvad der foregik omkring ham én gang? Særlig opmærksomhed årsag tæt på seværdighed i Moskva? Zvenigorod, i henhold til den herskende opfattelse, vil introducere dig til mange af dem så godt som muligt.

Monumenter af kultur og historie i den russiske stat, samt den smukke natur - alt dette venter rejsende i denne beskedne landsby nær hovedstaden i vores land.

§ 1. seværdigheder Podmoskovnye. Zvenigorod: Beliggenhed og historie

Denne region er en usædvanlig smuk natur er ikke langt fra Moskva, kun 45 km derfra, på den venstre bred af Moskva-floden.

Zvenigorod er samme alder som Moskva. Tatar invasion, borgerkrig prinser, placere landet bopæl af Tsar Alexei Mikhailovich, ødelæggelse i den tid af Troubles - er enige om, i dette forlig er meget rig fortid.

Det menes, at navnet har modtaget fra Zvenigorod klokker. I det 13. århundrede blev den antikke by ødelagt af nomader, men ifølge legenden, den triste lyden af klokkerne ringede i lang tid, til trods for at de overlevende indbyggere forladt det.

Selvfølgelig er der en legende om prinsens skjulte skatte i det historiske centrum af Zvenigorod - Township. Eventyrere er meget interesseret i sådanne legender.

Det er værd at nævne, at i Zvenigorod arbejdede A. P. Chehov, i landsbyen Dyutkovo beliggende nær byen, boede Taneyev, I. I. Levitan skrev her på billedet ( "Savvinskaya Sloboda", "bro", "Evening ringer ").

Og Zvenigorod - fødestedet for den berømte skuespillerinde Lyubov Orlova. I byens kulturelle centrum, kan du se en udstilling dedikeret til hendes liv og arbejde.

Kort Zvenigorod med vartegn sælges ikke alene i byen, men også i næsten enhver boghandel eller aviskiosk russiske hovedstad. Det er derfor, rejsende har sjældent problemer med orientering på jorden.

§ 2. Lokale seværdigheder. Zvenigorod - et vigtigt kulturelt centrum i regionen

En af de ældste templer i Moskva - Assumption Kirke - er beliggende i denne landsby. Maleri det engang skabte selv Andrei Rublev.

Det er svært at forestille sig, at før vores tid her bevaret bygget i den tid af Tsar Alekseya Mihaylovicha Troitskaya Kirke, palads og klokketårn. Men da prinsesse Sophia blev bygget Church of the Transfiguration. Alle disse prægtige bygninger er vidnesbyrd om en fjern glorværdige fortid.

Manor Stor Vyazemy - tribal len Borisa Godunova. På tidspunktet for byggeriet det var lavet af træ, og derfor til i dag, desværre, overlevede ikke. Der er en smuk arkitektonisk monument - den Transfiguration katedralen, hvis konstruktion går til det 16. århundrede. I dag kan man se udformningen af det 18. århundrede. På det tidspunkt, Peter gav jeg boet til sin vejleder Boris Golitsyn.

I den nærliggende landsby Zvenigorod Zakharovo, i udtalelsen fra mange turister til at besøge museet. I fortiden, i stedet var en herregård, der i 1804 erhvervede bedstemor Aleksandra Pushkina. Som barn, han brugte til at komme her hver sommer.

Sektion 3. landemærker. Zvenigorod vagt lokale traditioner

Blagovestnov ringetoner bell i den første uge efter påske fest kan lave nogen. I det historiske centrum af byen traditionelt fejre juleferien og Trinity - afholdes festligheder.

I juni, det holdt Taneiev Chamber Music Festival. I slutningen af august, væggene i klosteret holdt Savvinskaya Fair kunst og kunsthåndværk festival og popmusik "linket, Zvenigorod!".

Bemærkelsesværdig naturlige funktioner Zvenigorod var årsagen til, at byen blev kaldt "russisk Schweiz". Det menes, at Savino Storozhevsky klosteret - er et særligt sted med en gunstig magnetfelt. Utvivlsomt kan den tid i disse steder give en masse lyse indtryk!

Zvenigorod ... Ting ... Hvordan kommer man til dette vidunderlige sted? Faktisk er spørgsmålet om turister er ganske logisk, men svaret er enkelt: din egen bil gennem Novorizhskoe motorvejen, ja, fra Belorussky banegård - tog kører hver halve time.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.