FormationSprog

"Gogol walk": værdien phraseologism og eksempler

Folk håndværk er uudtømmelig. Og dens vigtigste mål, den vælger den grimme side af den menneskelige natur, såsom stolthed. Hvad er en "spankulere walk"? Phraseologism værdi - i centrum for vores opmærksomhed i dag.

Gogol og Gogol

Ved første man kunne tro, at ordsproget kommer til den store russiske forfatter N. V. Gogolya. Men det var der. Gogol - det er ikke en forfatter, og en fugl af familien andefugle. I vandet, det føles godt, men walking langs kysten svajende stolt løftede næbbet. Derfor - "strutted til at gå." Betydning phraseologism indfanger adfærd en arrogant mand, der kun ser på himlen og ikke se, hvad der foregik under hans fødder.

Hvis du tænker over forfatteren, den eneste i denne forstand, foreningen kommer til at tænke - det er historien "The Nose". Det er virkelig hovedpersonen - stolthed, snobberi og pral, personificeret i billedet af kroppen af den menneskelige lugtesans. Og det er ikke underligt, fra St.-Petersburg officer løb det næse. Sidste snobber har altid mobbet. Teoretisk set Gogol kunne skrive en historie om en and, og det ville være endnu mere interessant at skrive om udtrykkene "spankulere walk" (phraseologism værdi er allerede beskrevet af os), men Nikolai gjorde ikke, at den almindelige beklagelse.

Cristiano Ronaldo - det er "Goldeneye"?

Der er folk ydmyge og selvstændige tilfredse. C. Ronaldo, for alle hans atletiske og en enorm liste er næsten endeløs brudt rekord tilhører den sidstnævnte gruppe. Han er meget værdsat. Dette er sandsynligvis en god idé, godt, når man respekterer sig selv. Den offentlige mening om dette emne er delt i to lejre. Nogle mener, at Ronaldo - den bedste fodboldspiller nogensinde, så har ret til en sådan behandling. Andre mener, at der stadig er tid og Messi, Cristiano så er du nødt til at være beskeden. Under alle omstændigheder er alle disse påstande er baseret på en meget gyngende fod - den menneskelige smag. Det er vigtigt kun at opførslen af Ronaldo helt passer udtrykket "spankulere walk" (hvilket betyder phraseologism ikke forårsage flere problemer).

Sergei Bezrukov og Anthony Hopkins

Vi er fortsat i medierne og tale denne gang om skuespillerne. For nogen tid siden løbet Bezrukov ikke grine bare doven. Formålet med satiriske angreb var naturligvis, overdreven stolthed skuespilleren. Jeg husker en joke fra KVN.

Sergei Bezrukov interview og spørge:

- Og hvem er din yndlings skuespiller?

- Du ved, så jeg for nylig set "The Godfather" Marlon Brando, men hurtigt slukket fjernsynet, og det er i de overvejelser, jeg så ...

Det må indrømmes, at vittighed morsom og subtil. Nu Sergei Bezrukov er ikke så populære, og måske alle disse er blevet kedelige vittigheder. Under alle omstændigheder mener vi, stolthed og narcissisme berømte indenlandske skuespiller med ham, og han kan tjene som et eksempel for udtrykket "spankulere" (hvilket betyder phraseologism ét ord - "stolt").

Anthony Hopkins - i den anden ekstrem. Han er yderst beskedent. Den person, der har modtaget en ridder fra Queen hænder Storbritannien, indrømmede i et interview, at han har modtaget denne ære var meget rart, men en ny dag efter præsentationen, og det var tilbage til arbejdet.

En skræmmende fortælling, er det ikke? Så vi mødtes med et kig på "spankulere". Betydning phraseologism rettelser adfærd er meget stolt og narcissistisk mand. Hvis vi forklare betydningen gennem synonym sætning, det er de mennesker, der er højt slå op deres næser. Derfor, for opbyggelse af rygtet tildelt sammenligne dem med ænder, for at antyde, at vi ikke skal opføre sig på denne måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.