HjemlighedBadekar eller brusebad

Keramisk panel i badeværelset: funktioner og fordele

Vælg badeværelse interiør design er ikke en let opgave. Vanskeligheden ligger i størrelsen af rummet. Kun få af beboerne i en normal lejlighed har en virkelig samlet badeværelse. Men det betyder ikke, at det ikke kan være original. For eksempel vil en effektiv design skaber et vægmaleri. let at samle op de fantastiske muligheder for badeværelset. I øjeblikket er markedet for byggematerialer er fuld af sort. Afhængigt af dine præferencer, kan du vælge blomster, tang og andre ornamenter. Også paneler forskellige i størrelse. Kort sagt, kan du altid hente indstillingerne, ved hjælp af hvilken det er let at udføre eventuelle ønsker.

Keramisk belægning til badeværelset - en ideel type finish. Det er af høj kvalitet og pålidelige, så vil vare lang tid. Øget efterspørgsel på belægningen skyldes den optimale kombination af praktiske og pris. Prisen på et panel i badeværelset er dannet af billedstørrelsen. For eksempel kan en lille omkostning fra 200 rubler., Men der er dem, for hvilke kommer til at betale mere end 10 tusind. Rub.

Egenskaber

Ligesom enhver anden efterbehandling materiale, keramiske plader har mange fordele. Først og fremmest er det et bredt udvalg af design. Du kan vælge indstillingerne i forskellige farver og temaer. Det er også værd at bemærke, at styrken af fliser paneler. Badeværelse - et rum med høj luftfugtighed, så materialet til dekoration bør have en høj grad af stabilitet. Keramik har denne egenskab. Det er værd at bemærke, at det aktive materiale bringer store ændringer i temperatur og forarbejdning forskellige kemiske sammensætninger (rengøringsmidler).

Ved anvendelse af mønsteret bruger en speciel teknologi, så der er ingen frygt for, at med tiden vil blive båret steder. Paneler af keramik miljøvenlige for menneskers sundhed, ikke forårsager allergi. Dens overflade akkumuleres ikke bakterier og andre skadelige mikroorganismer. Når forureningen er nok til at tørre fliserne med en fugtig klud.

Taler om fordelene ved materialet, er det umuligt at tie om den langsigtede holdbarhed. Endda ti år senere, vil den overfladefinish ligne nye. På baggrund af disse nuancer, kan vi roligt sige, at de flisebelagte paneler til badeværelset til en pris tilgængelig for mennesker selv med lav indkomst. Hvis du beregne prisen på materialer og arbejdskraft til installation, ved første øjekast kan det synes lidt dyrt, især hvis du vælger indstillinger fra mosaik, et foto eller tegning af 3D-design. Men det endelige resultat af en sådan indretning retfærdiggøre hver lukket rubel.

Paneler lavet af keramiske fliser

Denne opfattelse er nu den mest populære. Årsagen til den øgede efterspørgsel på stål en bred vifte af teksturer og mønstre. Alt denne sort kan købes for få penge. Også lige så vigtigt, dette materiale er perfekt egnet til rum med høj luftfugtighed. Men det er præcis, hvad der er behov for et bad. Keramisk panel har en ulempe - skrøbelighed. Men for at bryde ud et stykke flise eller helt bryde det, bliver nødt til at slå en form for tung genstand.

Porcelæn fliser

Keramik - er ikke det eneste materiale, der bruges til fremstilling af paneler. For dem, der foretrækker interiører med en overvægt af naturlige materialer, er det tilrådeligt at vælge porcelæn stentøj. Dens overflade er plausible efterligner tekstur af natursten. Dette panel vil se ikke kun dyrt for badet, men trygt. Sammenlignet med keramik, kan dette materiale ikke anvendes i små rum, som det kan i høj grad tungere plads. Og dette igen, vil reducere den visuelle opfattelse af rummet.

mosaik

En meget populær form for finish - en mosaik. Sådanne tynde interiør valgt kreative karakter. Mosaik i badeværelset kan ikke undgå at trække et syn. At det vil være det vigtigste fokus i rummet. Ingen person kan være ligeglade med sådan en dekoration.

Denne type er en keramisk flise af lille størrelse (mindre end 3 cm). De er fastsat på grundlag af en metalnet. Ved hjælp af forskellige farver går til et bestemt mønster. Tile størrelse er ikke nødvendigvis det samme. De har dem i vilkårlig rækkefølge, hvorved der dannes et unikt mønster.

Under fremstillingen af mosaik, en særlig belægning, som øger niveauet af fugtbestandighed. det trodser også slid.

Der er forskellige muligheder paneler på lager. Det kan bestå af keramiske fliser, eller kombineret med andre materialer, såsom glas, spejl og andre.

De klassiske interiør badeværelser geometriske puslespil passer perfekt. Provencalsk passer blomstermotiver eller billeder af livet i havet (rurer, krabber).

Photopanel

Almindelig person kan nemt hente en unik paneler af fliser i badeværelset. Producenter tilbyder at sætte på hans fotos, skattede ejere. Denne teknologi er blevet anvendt for nylig. Det har mange klare fordele. Den første ting at bemærke - billedkvaliteten. Det er berettiget, i 50 år. I løbet af denne tid stoffet ikke falme og kan ikke slettes. Det er umuligt at ridse. Den anden fordel ved denne finish - individualitet. Eventuelt kan du sætte på en flise et billede: et billede af en favorit kunstner, først at tegne en søn, et foto af hans kone og andre. Der er ingen begrænsning. Ofte par vælger for dette billede formål taget et eller andet sted på ferie på baggrund af havet eller floden. Dette interiør er en stor oplevelse og vil skabe en romantisk atmosfære.

Sådan opretter dette panel til badet?

  • Omhyggeligt udvalgte billede. Det er nødvendigt at overveje alle detaljer, fordi reparationen vil ske i et par år, og det valgte foto bliver nødt til at nyde hver dag.
  • Erhvervelse af keramiske fliser. Det anbefales at købe materialet med en lille margin.
  • Vandring i de virksomheder, der leverer tjenesteydelser til programmet på flise billeder. De øger og udskrive fotos på specialpapir. Derefter er det er belagt med lak. Lad det tørre. Før overlejre på flisen papiret fugtes. Fremstillede prøver kalcineret i en særlig ovn. Under den høje temperatur behandling af papiret er helt brændt, og et billede bliver stående på flisen.
  • Det sidste trin - udbyderen af betalingstjenester og styling.

Paneler på gulvet

Paneler i badeværelset er ikke kun nødvendigt at bruge på væggene. Temmelig frisk og interessant vil se denne etage finish. Under hensyntagen til de karakteristiske egenskaber for keramiske, kan den anvendes til dette formål. Dette giver dig mulighed for at slutte i et rum udstyret med gulvvarme.

Hvis badeværelset er ret stort, er det muligt at lægge fliser i nogen original, snarere end den klassiske orden. Et sådant design kursus vil gøre notater om storhed og rigdom. og billeder også se smukke i 3D-grafik. Bare forestil dig hvor gulvet vil ligne en mystisk hav afgrund. Men ikke kun dette emne er relevant for badeværelset. Fremragende pasform og sådanne billeder som blomster, skaller, bølger.

Bestem størrelsen

Til et panel i badeværelset kiggede harmonisk, skal du vælge størrelsen korrekt. De vigtigste ting - ikke bryder proportionerne.

I små rum, foretrækkes et lille billede, der vil kun optager en del af væggen. Dette giver dig mulighed for at slippe af med følelsen af tryk. Det er vigtigt at forstå, at de større paneler vil være, jo mindre plads synes. Fagfolk anbefaler at give fortrinsret til abstraktion, landskab og andre billeder med perspektivet. Kort sagt, er det bedre at opgive det komplekse plot. Glem ikke, at den lille pladsbehov i den visuelle udvidelse, så du bør vælge noget, der visuelt vil øge rummet. Tile størrelse og farve spiller også en vigtig rolle. Det lille badeværelse er bedre at bruge en mellemstor elementer i lyse nuancer.

Store værelse åbner op for mange muligheder. Paneler vælges sædvanligvis i overensstemmelse med størrelsen af væggen. Lov til at dekorere flere overflader samtidigt. Ved at vælge billedet ingen grænser. Om ønsket kan man endda bruge rejst dele såsom relieffer.

fremgangsmåder til dekoration

Designere tilbyder mange måder at skabe en unik interiør badeværelse. En af dem kan kaldes odnoplitochnym. Den repræsenterer en særlig sammensætning for at scenen spille. Sådanne paneler af fliser i badeværelset på egen hånd vil være i stand til at oprette en. For eksempel interlace billedelementer med og uden det. I en sådan proces er det vigtigt at observere geometriske proportioner. Hvis billedet er stort og lyst, anbefales det at fortynde det med to eller tre selvstændige farvede fliser, både horisontalt og vertikalt. Dette vil hjælpe slippe af overdreven variegation.

Præfabrikerede paneler samles fra adskillige elementer. De er placeret direkte i overensstemmelse med mønsteret. Detaljer er forbundet på en måde, der ikke var synlige sømme. Præparatet kan være kvadratisk eller rektangulær i form og størrelse til at nå 3 meter. Typisk er disse paneler kun installeres i midten af væggen.

Sådan vælger paneler til badeværelset?

Til badeværelset var virkelig charmerende, er det nødvendigt at vide, hvordan man vælger den rigtige panel. Det vigtigste kriterium vil være størrelsen på værelset. Baseret på denne, og udvalgte farver. Hvis der er et behov for at øge den visuelle, foretrækker man berolige pastelfarver. Hjælp øge virkningen af billedet med perspektivet. Det rummelige badeværelse vil se store lyse mosaik fliser eller mørke farver.

Vi bør ikke glemme den indvendige stil. For en klassisk fit sommerfugle billeder af blomster eller landskaber. Badeværelset er indrettet i etniske stil grafik og mosaik ornamenter. Orientalsk stil åbnes ved lyse farver. Paneler kan være abstrakt med mange farver.

Opmærksom på de anmeldelser af dem, der allerede har udarbejdet et badeværelse, kan vi konkludere, at de mest populære temaer - havet. Ifølge dem i rummet ser perfekt middelhavsstil.

konklusion

I dag kan du finde en masse positiv feedback på paneler af keramik. De lagde særlig vægt på den fremragende kvalitet af materiale og lang levetid. Afhængigt af præferencer hver person vil være i stand til at vælge de mest velegnede design. I kommercielt tilgængelig som en lav muligheder omkostninger og premium (såsom foto paneler). Sidstnævnte kan tilskrives den eksklusive kategori. Ejerne sige, at billedkvaliteten er anvendt. Fliser kan rengøres uden frygt for at skade det. Badeværelse Udsmykning omkostninger, selvfølgelig, er ikke billigt, men det endelige resultat vil være fantastisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.