HjemlighedBadekar eller brusebad

Brusekabine med sine egne hænder

Den moderne marked byder på en masse færdige løsninger, der er, kan du roligt købe et brusebad, mens ikke særlig generet. Men mange mener, at bruseren med sine egne hænder - det er den mest hensigtsmæssige måde. Alt dette skyldes det faktum, at valget af færdig løsning, du står over for udfordringer som udvælgelsen af pallen og dække det, og en lang række andre problemer. Derudover skal du hente en stand strengt på rummets størrelse, og dermed er det umuligt at være helt sikker på, at det vil være passende. Vi kan sige, at fabrikken hytter normalt der er en masse problemer med deres design, også lader meget tilbage at ønske. Det er svært at sige, at den rustikke kasse lavet af plast i almindelighed er i stand til at dekorere det indre af rummet.

Brusekabine med sine egne hænder: hvordan man gør det

Af materialer til at skabe det bør være forbeholdt silikat blokke, opløsning til afdækning, fliseklæber, fliser, fugue for forseglingssømme, metalprofilet, fugtresistent gipsplade, metal skruer, dyvler søm, samt rør, tilvejebringer indstrømning og udstrømning af vand. Hvis vi taler om de værktøjer, så bør der have på hånden en særlig murske til fliser, rasp til blokke, murske, bore, svamp, regel-niveau skruetrækker. Først og fremmest skal du beslutte, om det sted, hvor du vil foretage installationen af brusevæg med deres egne hænder. På dette tidspunkt bør være at arrangere et hulrum, hvor så, vi opsummere røret for at dræne vand i kloaksystemet. Efter at røret, der skal installeres, er hulrummet rejst af den kendsgerning, at det vil blive fyldt med opløsning til belægning, er højden af gulvet løftede på det sted af 5 centimeter. Fyldning udføres således, at fokus forbliver på hulrummet drænrør.

Hvis vi taler om, hvordan man laver et brusebad med hænderne, skal det siges, at der på et senere tidspunkt, skal vi beskæftige sig med opførelsen af væggene. Hvis du har valgt til din bruser hjørne af rummet, væggen er nødvendigt at bygge kun på den ene side, og på placeringen af centret nødt til at bygge en mur på begge sider. Gør bedre gipsvægge, da det har mange fordele såsom nem installation, lethed, styrke, kvalitet, og alt dette med en tykkelse på mindst skillevæggen. At installere gipsplade er påkrævet for at etablere profilerne af hvilken rammen er konstrueret. Det skal bemærkes, at gipspladerne til disse formål bør være fugtresistent. Som et resultat, får du en stærk nok barriere, hvis tykkelse er cirka 10 centimeter.

Bruser med dine hænder er næsten klar, og nu bør behandles finish. For at gøre dette, er du nødt til at købe i en isenkræmmer halvcirkelformet skydedøre til deres kahyt, diverse vandhaner, bruser regn, kan massage købe og så videre. Nu døren kan monteres på en væg bruser. Du er nødt til at tage røret til strømmen af vand, og derefter installere skruer til kraner, regn, spabad og andre. Når dette er gjort, kan du begynde at lægge fliserne. Pallen er bedst dækket med fliser med en god tekstur og forhindre glidende. Det passer på magasinet, så det havde en tendens i retning af midten, som vil give vandet løbe sikkert. Nu fliserne skal lægges på væggene i bruser. Fliseklæb anvendes i denne forbindelse skal være den samme fugtresistent som gips.

Efter installation af fliserne kan gøres fugning flisefuger med efterfølgende installation af bruser enheder. Flisen fugning værd at bruge en speciel blanding indeholdende antisvampemidler. Efter de tørrer, skal fliserne vaskes for at fjerne fugaen fra overfladen.

Brusekabine med sine egne hænder er meget enkel og hurtig, og er meget længere end deres fabrik modstykker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.