HjemlighedGør det selv

Sådan skylle varmesystemet i et privat hus med sine egne hænder?

Som det er kendt, er varmesystemet effektivitet reduceres endnu på det tidspunkt, når den indgives i brug. Ifølge statistikker, i løbet af de første par måneder mistede omkring 10% effektivitet af varme og arbejde.

Årsagerne til tilstopning af varmesystemet

Under cirkulationen af processerne kølende og kemiske forekomme i rørene. Opslæmningen korrosion og eventuelt føre til udfældning af forbindelserne som målestok. Hun lægger sig på de indvendige overflader af systemet og reducerer dens ydeevne. Massiv god varmeisolerende lag skala og hindrer varmeoverførslen. Blandt andet et lag skala forårsager slid elementer. For at undgå en nødsituation, er det nødvendigt at forsøge at forhindre det i tide, fordi det er særligt ubehageligt i vinterhalvåret.

Tegn på skalering på den indre overflade af rør

Før du tømme varmeanlægget i et privat hjem, er du nødt til at beskæftige sig med, hvad de tegn peger til fremkomsten af skalaen. Hvis batteriet varme ujævnt, og deres nedre del er koldt, det er det første tegn på fremkomsten af et tykt lag af skalaen. Du kan også se, at opvarmningen værelse tager meget længere tid end før. På skalaen kan også indikere en karakteristisk knitrende, der opstår på varmekedler. Dette skyldes vanddamp eksplosioner når de trænger ind i et slamlag. I dette tilfælde aftager enhedens funktion magt.

Hvis røret tilføres varmt vand, til skalaen på de indvendige overflader af radiatoren kan også indikere, at sidstnævnte forbliver kolde. Øgede omkostninger, som måske ikke passer forbrugeren. Dag er der kemiske og fysiske metoder til rengøring af systemet. Det fysiske bør omfatte hydrauliske hamre og hydraulisk puls vask, der involverer specialudstyr - kompressorer. Kemisk angreb involverer anvendelsen af lægemidler med biologiske eller kemiske bestanddel, som er i stand til at opløse aflejringer af slam og udskud.

Oprensning af den vandige blanding pulserende

Før skylning varmesystem i et privat hjem med vand, bør bedre bekendt med det faktum, at er en blanding af vand og dunkende. Denne teknologi er baseret på brugen af trykluft og vand. Varmesystemet forsynes med luft, som strømmer sammen med det flydende raise sand, salt, fedt, tilsmudsning og korrosion. Efterfølgende luft forsyning udgange i systemet slam, ikke at lade ham slå sig. Energi kan du gemme takket være pneumatisk mudder puls rødmen, med forlænget levetid på alle systemer i 20 år eller mere.

rengøring omkostninger på denne måde udgør maksimalt 12% af de ressourcer, som ville være blevet brugt på arbejdet med at udskifte systemkomponenter uden ændringer og forbedringer. Denne metode renser netværket med ingen begrænsninger på den tid af året, fordi der ikke er behov for at skille batteriet, samt risers. Som et resultat, der varme øges til maksimalt 95%. Til vask på denne måde vil systemet nenobhodimo leje specialudstyr.

Anvendelsen af biologiske

Hvis du beslutter dig for at vaske varmesystemet i et privat hjem, kan du bruge biologiske lægemidler. Denne teknologi er miljøvenlig og meget effektiv. Den er baseret på brugen af mikrobiologiske præparater, der bliver indført i systemet. De spalter fedtet mudder, faste, organiske aflejringer, og processen involverer ikke nedtagning og lukke systemet ned.

Som et andet positivt aspekt af denne metode udfører sikkerhedsmæssige rengøringsmidler til ældre systemer. Fremstillingen sker på vandbasis, og tjener kun til at separere snavs fra væggene. Resultat - helt oprydning til basen i kun et par dage.

Ved hjælp af en pneumatisk hammer

Hvis du rejser spørgsmålet om, hvordan man kan skylle varmesystemet i et privat hus med et lukket kredsløb, kan du se en måde pneumatisk hammer. Den finder anvendelse på de gamle systemer, og nogle gange er den eneste sande måde at genoplive varmen. Baseret på fremgangsmåden handling gidrovolny som udbredes ved en hastighed på 1200 meter per sekund. Denne kraft bryder omfanget og stik af mudder, og væggene er ikke beskadiget. De er påvirket af kraften i bølgerne rammer to procent. Mens de resterende 98% indvirkning på indskud, der er afledt gennem slangen til kloaksystemet.

Anvendelsen af denne metode gør det muligt at reducere omkostningerne til at reparere bygningen. Driftsomkostningerne reduceres, og behovet for udskiftning af rør og batterier er elimineret. Hvis du tænker over, hvad du kan skylle systemet til opvarmning private huse, kan du se det er på denne måde, at i en begrænset periode kan klare forurening af rørledningen med en diameter på kun 4 inches. Med en længde på 60 m systemet kan rengøres mindst 5 minutter, maksimum - timen, er det billigere sammenlignet med eftersyn.

Oprensning systemer citronsyre

Før du tømme varmeanlægget i et privat hjem med citronsyre, er det værd at se nærmere på denne metode. Nogle håndværkere hævder, at systemet er nødvendigt at tilsætte en opløsning af vaskepulver og citronsyre. Den resulterende blanding køres for dage, derefter drænet, og systemet skylles med rent vand.

Yderligere fyldt med vand under tilsætning af "Calgon" vand skyllemiddel eller andre vaskemaskiner. Som en alternativ fremgangsmåde anvendes undertiden, som indebærer erhvervelse af den færdige sammensætning til vask varmesystemer. Denne blanding blev opløst i vand og hældes til en eksisterende kølemiddel. Skylning udføres af ovennævnte teknologier blev blandingen derefter drænet, og derefter fyldt med vand underkastes den vandbehandling station.

rødmen radiatoren

Hvis du tænker over, hvordan man kan vaske varmesystemet i et privat hus, bør der lægges særlig vægt på radiatorerne. For at løse dette problem, anbefales det at lanceringen af varmeanlægget.

Butikken skal købe vask svejsede vandhaner, men anses for at være den bedste enhed, der er samlet fra en simpel kugleventil og pistol syltetøj. Det ligger i avanceret opvarmning. Brug den til at fjerne aflejringer på den type batterier og sand liner til dem. Før du skylle systemet med opvarmning i et privat hus med sine egne hænder, er det nødvendigt at kontrollere tilgængeligheden af slangen med dysen. Det er dog nødvendigt at vælge tråd diametre i betragtning: Det skal være i overensstemmelse med den givne parameter på rødmen hanen. Ventilen promyvochnika skruet montering, og den frie ende af røret er givet i hullet kloak. Flushing slange skal være åben og vente 15 minutter.

konklusion

Hvis før du var der et spørgsmål om, hvordan man vasker varmesystemet i et privat hjem, er du nødt til at tage sig også af gaskedlen, der er mest almindeligt anvendt til opvarmning af boliger i den samme vært. Forud for dette anbefales udvej for mekanisk eller kemisk metode, men det er ønskeligt at forebygge tillid kunst.

Skylle kedlen skal være adskilt fra systemet, så for varigheden af sin fritliggende og monteret en midlertidig bypass. For den årlige tjeneste anbefalede metode til skylning med almindeligt vand. Samtidig aflejringer på væggene vil være små, og hvis du fjerner den cirkulerende udstyr og tilslut udbud og afløbsslangen til den konklusion, at de fleste af de urenheder, vil blive fjernet. Hvis du rejser spørgsmålet om, hvordan man kan skylle varmesystemet i et privat hjem, skal leveres vandet i modsat retning af den strøm af kølevæske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.