HjemlighedGør det selv

Voksende østers i hjemmet

I dag kan du stadig oftere møde entusiaster - amatører af homestead svampeopdræt. Mange gartnere og lastbilbønder har hørt noget om dette område i håndteringen af husstandsarealer, men ved ikke, hvor de skal starte, især da der ikke er nok litteratur om dette spørgsmål.

Nybegynder svampeavlere kan anbefale dyrkning af østers champignon hjemme. Denne vidunderlige svampe med en usædvanlig behagelig smag er som om der er skabt af naturen selv til dyrkning derhjemme. Dens voksende popularitet kommer fra de mest værdifulde kvaliteter, som østers har. Denne svampe er undemanding til betingelserne for vedligeholdelse meget hurtig og højt udbytte.

Stadig - nogle få figurer kan bogstaveligt talt fortryde enhver gourmet, og han bliver måske afhængig af en så interessant lektion som voksende østers champignon hjemme? Fra plantetiden til den første høst går kun en halvanden time. Og 10 kg lækre svampe, samlet fra en kvadratmeter af en svampeplantage, og ikke kun en gang, men hver måned, bare fortryllet!

Den funktionsdygtige og ubeskrivelige karakter af svampen til dyrkningsbetingelserne kender måske også deres kammerater: vokser ostesvampe derhjemme - og denne svamp vokser godt på træ og på savsmuld, selv på papir, halm, majskål og solsikkehunde - bare fabelagtig billigt.

I naturen er østers champignon meget almindelig. Det sker i efteråret på træer - svækket eller endda død, på en vind og på stubbe. Veshenka elsker sødheden og er ikke bange for selv stærke frost. Nogle indendørs champignonplukkere går "på svampe" selv om vinteren, men i lyset af dette er der en vidunderlig svampe af østers champignon.

Dyrkning af ostesvampe derhjemme begyndte at blive praktiseret for nylig, først i begyndelsen af århundredet. Men først i begyndelsen af historien om husholdnings østers champignon voksede ifølge omfattende teknologi. Nu er denne metode også relevant, især for dem der kan lide at dyrke enhver kultur i efterligning af naturen og for de lastbilister, der altid har en katastrofal tidsmangel.

Voksende østers champignon på denne gamle måde praktiseres på logs, barer og stykker af andet træ. I logs eller savet logs bor huller og læg dem i stykker af hætte svampen eller mycelium. Derefter bære svampen "brænde" til en skovglade og lade dem være der.

Metoden til dyrkning af ostersvampe "i efterligning af naturen" er ekstremt enkel og kræver ikke detaljeret overvejelse. Derudover har denne metode mange ulemper - væksten af svampe afhænger af vejrforholdene, udbyttet er meget lavt, og overgrowing varer tre til fire måneder. Derfor kan de, der ikke kan lide at vente på muligheden for at indsamle svampesamlingen i sidste ende, det er muligt at anbefale dyrkning af østers champignon hjemme på en lidt anderledes måde, så man får en god høst af svampe, uanset vejr, men også af sæsonen!

Faktisk er det slet ikke svært at dyrke østers champignon hjemme i intensiv teknologi. For at dyrke østers champignon er der brug for et underlag, der bedst anvendes til halm rug, byg eller hvede. Halm skal være tørt, rent og fri for skimmel og fremmed lugt. Halm kan hakket og kan efterlades upletteret. Derefter for at forberede substratet, skal du ramme halmen i en stor beholder, fylde den med varmt vand, bring det op til 70 grader med opvarmning og hold i tre timer. Dernæst dræne vandet, afkøles og lægge det resulterende substrat ud for at fjerne overskydende vand på en overflade.

Nu kan du gå videre til landing. Til dette anvendes polyethylenposer ikke mere end 50 centimeter brede, i hvilke lag og substrat skal lægges. Derefter skal i blokke (de såkaldte poser med substrat og mycelium) på lige afstande lave små huller, hvor svampen vil spire.

Herefter skal blokkene transporteres til kælderen og vente på høsten. Sådan kan du dyrke østers hjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.