Nyheder og SamfundNatur

Royal Heron: fotos, beskrivelse

Hjem til fugle, som vil blive drøftet i denne artikel er de mest vandlidende områder i Afrika, der er syd for Sahara.

generelle oplysninger

Royal Heron (eller træskonæb) - næsten ukendt og meget sjælden fugl unikt udseende. Træskonæb repræsenteret ved et enkelt, og usædvanlige udseende, i forbindelse med hvilken den er tildelt en særskilt familie Kitoglavovyh (udstationeringsprocedurer ciconiiformes) fugle. Hans pårørende - hejrer, storke, marabou og andre vadefugle. Nylige undersøgelser har vist dets forhold til Pelikan.

Mest sandsynligt er denne fugl overlevende forbindelse mellem moderne fugle og forhistoriske forfædre af fugle. I modsætning til hende fra pårørende - i en meget massiv hoved med et stort næb, der er udstyret med karakteristisk krog. Leder over dens bredde kan være endnu lidt bredere end fuglens krop, og dette ikke er tilfældet, ikke kun for i dag, men for de gamle flyvende dyr.

Så lidt studeret og usædvanlige træskonæb, at han er en af de mest mystiske og de mest unikke skabninger på Jorden. Som for hans trup relativ marabou, storke, hejrer og pelikaner, med dem selv visuelt det har intet at gøre træskonæb (Royal Heron).

beskrivelse

Engelsk kalder denne fugl "bashmakoklyuv". Dette er ikke overraskende, da fuglens hoved med sit næb faktisk ligner trampet sko.

På bagsiden af hovedet af en fugl har en bemærkelsesværdig lille kam. Hals kitoglava så tynd, selv spekulerer på, hvordan det kan bære vægten af et massivt hoved. Og meget tynde ben og en hale som en and, kort. Farvet fugl i beskedne farver: grålig fjerdragt, gul næb. Ligner hanner og hunner har ikke nogen særlige kendetegn.

vækst fjerkræ når halvanden meter, og dets vægt er 15 kg. Længden af vingefang - 2 meter, så det fly den producerer ganske imponerende indtryk.

Måske er det på grund af de ret usædvanlige ydre tegn denne fugl kaldes også de kongelige hejrer.

Distribution, levesteder

Træskonæb eller kongelig hejre, almindelig i et lille område af Centralafrika fra Sydsudan til Etiopien (Vest): Dette er Zaire, Kenya, Tanzania, Uganda og Zambia. Fuglen blev spottet i Botswana. Favorit steder - de sumpede områder af Nilen (de tropiske dele af Afrika).

Individuelle fuglebestande er små og spredt. Den største af dem lever i Sydsudan.

Livsstil vaner og ernæring

Træskonæb perfekt tilpasset til livet på sumpet jord. Hans lange ben med store, spredte fingre, kan du flytte gennem jorden ligesom nemt. Træskonæb på lavt vand kan være en ganske lang tid til at stå stille.

Royal hejre er mest aktive ved daggry, men nogle gange er det jager i løbet af dagen.

Næbbet som et net, fuglen behændigt scoop sammen med substratet og vand frøer og fisk, som er meget lig de vaner Pelikan. I processen med at søge efter mad, hun omhyggeligt undersøger vand flydende vandplanter. Den lever hovedsageligt på fisk (maller, tilapia og protopter), samt slanger, frøer, og selv de unge skildpadder.

I processen med at jage træskonæb opfører ganske tålmodigt. Det kan være en lang tid på ét sted med en sænket hoved ned i vandet i forventning om udseendet af fisk.

Nogle gange er den kongelige hejre går langsomt og forsigtigt i sivene. Når den potentielle byttedyr det øjeblikkeligt spreder sine mægtige vinger og fanger offeret, forsøger at fange hende med sin store næb. Fangsten fuglen, først adskilt fra anlægget, og derefter sluge den spiselige del. Træskonæb ofte adskiller hovedet fra fisken, og derefter spiser det.

Nesting, reproduktion

kitoglava nesting periode afhænger af regionen dens levested. For eksempel i Sudan, begynder han straks efter afslutningen af regntiden. Parring opførsel af fugle i naturen er blevet tilstrækkeligt undersøgt. Ritual kitoglava i fangenskab består af at strække hals og nikker af døve lyde og klikke næb.

Royal Heron reden bygning lavet af siv og papyrus stængler. Det udgør en enorm formet platformbasisdel diameter er 2,5 meter. Foret med tørt græs reden bakke.

Den kvindelige normalt lægger op til tre æg. Ca. en måned senere ungerne er født, pleje af som hviler ligeligt på begge forældre. Chicks først belagt med en blød grå fuzz. Selvom næb og de er ikke særlig stor, men har tilsluttet en skarp spids.

Normalt reden overlever kun én chick, hvis forældre fodret halvt fordøjet mad. I 1-måneds alder ung træskonæb allerede spiser større mad. Først når den når 4 måneder, kylling bliver helt uafhængig.

Afslutningsvis nogle interessante fakta

Heron royal ganske interessant og usædvanlige fugl. Nedenfor er nogle interessante fakta om det:

• I varmt vejr under rugende fugl bruger næbbet så usædvanligt scoop. For at opretholde den ønskede temperatur af æggene, det køler dem med vand. Og "bade" hun havde klækkede kyllinger på samme måde.

• Evnen af fugle i lang tid til at stå på ét sted uden at flytte tillader fotografer at gøre en stor skud. I forbindelse med en sådan funktion i en af de europæiske fugl parker (Walsrode), på de oplysninger, plade på kitoglave der en inskription, der siger, at det stadig er i bevægelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.