TravelingRejsetips

Hvorfor skal jeg have et sabbatår, og hvordan man får

Student liv, som alle ved, er rig på begivenheder. Men desværre ikke altid, disse begivenheder er en positiv konnotation. Det sker ofte, at en elev ikke kan deltage i undervisningen for nogle specifikke årsager, så problemer kan opstå på det tidspunkt, den ordinære samling. Hvis årsagen til manglende fremmøde er gode grunde, kan den studerende akademisk orlov gives.

Denne ferie har et lovbestemt grundlag og er defineret som en ferie, der kan ydes til studerende på højere og sekundære fagskoler for specifikke medicinske indikationer, samt i andre særlige tilfælde (f.eks familieforhold, naturkatastrofer, osv)

Medicinske indikationer er tilladt at give orlov eleven kun hvis belastningen i forbindelse med uddannelse, er uacceptable og kan forværre sundheden for den studerende. Konklusion for den studerende at forlade kan udstedes klinisk ekspert kommission af de kommunale medicinske institutioner i samfundet eller den studerende sundhedscenter. I tilfælde af at en elev er observeret i sundhedscentret, det certifikat udstedt af sundhedssektoren, som er knyttet til sundhedscentret. Diagnosticering af sygdommen kan specificeres i dette tilfælde kun ved en patient samtykke. På den side den studerende er udstedt en standardformular certifikat Akademisk ferie er bekræftet. Disse omfatter medicinske journaler til certifikater for former:
- 095 / år (certifikat for varens patientens manglende evne til at arbejde for en periode på højst 14 dage, kun udstedes til studerende på højere og sekundære erhvervsskoler, uanset hvilken form for uddannelse);
- 027 / år (et certifikat, der bekræfter oplysninger om helbredstilstand af patienten, der var på en ambulant eller døgnbehandling - epikrise);
- indgåelse af KEK (klinisk ekspert kommission).
Disse certifikater, sammen med den studerendes udsagn om nødvendigheden af akademisk orlov, overføres til institutionen til lederen af uddannelsesinstitutionen og tjene som grundlag for en beslutning. I tilfælde af en positiv vurdering af de indsendte dokumenter, lederen giver ordre til at give de studerende med den nødvendige orlov.

I andre tilfælde, hvilket giver eleverne mulighed for at modtage akademisk orlov skal indsendes til rektors kontor (eller leder af institutionen) personlig henvendelse, og den tilsvarende dokument, som fuldt ud bekræfter de grunde og årsager til at opnå den nødvendige tilladelse.

Og i virkeligheden, og i en anden sag, den studerendes faglige orlov må ikke overstige mere end tolv kalendermåneder fra datoen for antagelsen af den positive beslutning af lederen af institutionen og udførelse af ordren til at forlade.

Studerende, der er på akademisk orlov af helbredsmæssige grunde, kan udbetales fordele (de såkaldte kompensation betalinger), hvis størrelse blev godkendt ved regeringsbeslutning.

Studerende, der studerer på et kommercielt grundlag har også ret til ydelser, hvis disse tilfælde indgår i hovedkontrakten eller supplerende aftale.

Ofte er der er brug for en pause i uddannelse for banale årsag studerende underachievement eller fravær. I dette tilfælde ville den ideelle løsning være et sabbatår. Men for at forberede de nødvendige dokumenter skal være på forhånd, i stedet for under sessionen, eller kort før det. I dette tilfælde kan lederen af institutionen har mistanke om den studerendes simulation, og en orlov vil blive afvist, selv om retten til orlov skal bekræftes af alle medicinske dokumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.