ComputereComputerspil

Sådan oprettes en server i "CS"? Alle nemt!

Avancerede spillere kan ofte undre sig over, hvordan du opretter en server i "CS". Der er mange instruktioner på dette område, som dog ikke altid afsløre den grundlæggende idé. Vi vil forsøge at besvare så mange detaljer og specifikt på spørgsmålet om, hvordan du opretter din server i "CS".

Det selv er ligegyldigt hvilken du bruger en modifikation af det. Counter-Strike spil er en mulighed for at blive administrator af sin egen hjemmeside til enhver bruger. Først skal du have en dedikeret IP-adresse. Det betyder, at computeren er tilsluttet via internettet individuelt. Det er i virkeligheden på niveau med mellemmand dine anmodninger er personlige. Som regel betyder billige takst planen ikke omfatter sådanne funktioner. Alle anmodninger genereres gennem en ekstern computer, der sender alle data. Så du har brug for at få en dedikeret IP-adresse. Det er i de fleste tilfælde er den anstødssten. Begyndere, spørger "hvordan du opretter en server i" CS", stop på dette tidspunkt. Check hvad din adresse er, kan du bruge den særlige tjenester.

Når du har besluttet dette problem, kan du fortsætte med at arbejde på dit lille projekt. Det andet afgørende punkt er at have spillet klient, som serveren vil blive baseret. For startere, kan du have en simpel version af Counter-Strike. Det kan købes i butikken og hente på de fleste websteder for "COP". At overvinde denne fase, du er meget tættere på sit mål.

Dernæst åbne rodmappen af spillet. Hvis du ikke ved, hvor det er, så gå til egenskaberne for genvejen. Der og give adressen på springet. Efter en vellykket gennemførelse af denne test, og følg videre. Åbn hlds.exe fil. Det ligger på samme sted og hl.exe. Efter nogen ventetid åbnede grønne vindue "Kører en dedikeret server." Hvis alt er korrekt, så er du næsten fundet svaret på spørgsmålet om, hvordan man skaber en server "CS". Det er fortsat kun at tilpasse det en smule.

For at komme i gang, skal du vælge dit ønskede spil. Som regel er der ikke særlig løbe væk, da tilbydes kun én mulighed. Efter at indtaste servernavnet. Det er værd at betale lidt mere tid. Dette er de vigtigste tiltrækker faktor server spillere. Tænk hvorfor brugerne skal indtaste det for dig? Ja, mere original du er, jo mere populær dit websted være. Dernæst skal du vælge et kort. Bare rolig, du kan altid erstatte det med en særlig konsol kommandoer. Nu er det vigtigste - valget af netværket. Hvis du spørger sig selv om, hvordan du opretter en server i "CS" for den globale arena, vælg derefter "Internet". Hvis du ønsker at spille med dine venner, bare sætte "Local Area Network". Det er tid til at vælge det maksimale antal af spillere. Port kan ikke ændres. Forskelle på denne særlige nej, så de fleste forlade 27015. Password sted, hvis det ønskes. Hvis din server vil være elite, så senere det kan sælges for nogle penge. Alle presser "Start" knappen. Din server er oprettet.

Næste vil det åbne ledelsen konsol. Det er værd at tænke over at vise en global søgning, add-ons, aktiviteter, hjemmeside og andre andre nyttige ting. Så nu ved du, hvordan du opretter en server i "CS".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.