ForretningLandbrug

Vandmelon "lys". dyrkning

Voksende vandmeloner er en integreret del af vegetabilsk vækst, især for dem, der foretrækker at forkæle sig selv og forkæle deres familie med denne søde bær. Men for at få en god høst, vil det naturligvis tage lidt viden og erfaring.

Vandmelon "lys". dyrkning

Først og fremmest søger vi et passende sted. Vandmelon foretrækker jord efter flerårige græsser eller jomfrugrøder. Fremragende vandmeloner vokser selv efter forårshvede, majs til ensilage, bønner, ris. Tag perfekt rod efter ærter, løg eller kål. Men efter solsikker eller kartofler, zucchini og agurker vokser de dårligt.

Forberedelsen af jord i den europæiske del af Rusland består af tidlig forårssåring og to dyrkning af plovland. Den første udføres til en dybde på op til 14 centimeter, den anden - lige før landingen ved dybden af såning. Hvis jorden er meget tæt, i stedet for den primære dyrkning, udføres ikke-pløjning til 16 cm.

Ogorodniki lærte også at få en fremragende høst. Ofte, sådan en sort som et vandmelon "lys", hvis dyrkning er den nemmeste opgave. Denne sort modnes ganske hurtigt og er velegnet til klimaet i middelzonen, hvor der er få varme dage. Frøene købes kun for første gang, og så kan du komme med med dine egne - de modner perfekt.

Vandmelon "lys", hvis dyrkning begynder med blødning frø, elsker varme. I midten af april sættes frøene i en klud på en tallerken, hæld vand. For at holde fugt, snu tallerkenen med polyethylen. Glem ikke at se og vand efter behov. Sug nok fem frø. Hvis lejligheden er cool, så kan du lægge en tallerken på batteriet, og luk ikke posen stramt for ikke at blokere luften.

Fem dage senere begynder en vandmelon "flamme" at bryde ud. Den skal straks anbringes i en beholder til frøplanter. Når børnene vokser op, bliver frøene af vandmelon plantet i separate kopper.

Efter udseende af blade (4 stykker), kan du slippe børnene til deres permanente bopæl. Hvis der i nat ikke er nogen minus Celsius, skal du sikkert plante i det åbne land.

landing

Forbered i forvejen brønde - lavvandede pits. Hæld dem i en teskefedt superfosfat, et par spiseskefulde aske, og bland derefter alt sammen med jorden. Hæld godt med vand. Efter at væsken er gået til jorden, læg mere humus ud af kompostkassen. Lad hullerne forblive en dag, så du kan plante planterne. Efter plantningen skal frøplanterne være fyldt med humus blandet med jord eller en jord, let spidset og forsigtigt hældt. De er omhyggeligt plantet, så klumpen med jorden forbliver intakt tæt ved roden.

Vandmelon "lys" - voksende begynder! Planteret, vandet, fastgjort til skuddene på en pind, dækket af specielt materiale, som knuste stenene til jorden og venter på et mirakel!

Mellem kimplanterne skal du have en afstand på mindst en meter, du kan endda mere. Grene af denne bær kryber meget bredt. Helt hurtigt blomstrer vandmelonerne og bliver bundet. Når kviste vokser, skal du vand mere.

Hvis der ikke forventes mere frost, skal du fjerne materialet. I midten af august begynder du at høste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.