ForretningLandbrug

Hydroponics: Harm og fordele - hvad mere

Opkald denne metode er den mest avancerede, det ville ikke være helt korrekt. Selv den antikke verden vidste hvordan soilless dyrkning af frugt og prydplanter. En af de syv vidundere i verden - de hængende haver i Babylon eller flydende plantage middelalderlige aztekerne - det er nu en modificeret hydroponics. Skader fra at opnå vegetabilske produkter ved hjælp af kemiske opløsninger er almindeligt diskuteret i samfundet. Desuden fremgangsmåden har både glødende modstandere og tilhængere eksplicitte. Hvad er hydroponics? Harm og fordele

Som allerede nævnt, er det den fremgangsmåde til dyrkning af jord ved hjælp af en ikke-nærende faste substrater - ekspanderet ler eller andre mineralfibre - og næringsopløsning bestående af 99% vand og 1% af sporstoffer. Hydroponiske systemer kan være anderledes på enheden og skalaer fra indenlandske mini-drivhuse, industribygninger, men grundlaget er altid den samme metode: ved hjælp af væske leveret af planterødder alle stoffer, der er almindeligt forekommende i jord. Men i modsætning til normale forhold ikke kun er eksterne. Hvis jorden er ikke nok af disse komponenter eller plante kan ikke helt fjerne dem fra jorden, er de alle i en koncentreret og ren form er til stede i opløsningen, som arbejder og hydroponics. Skader forårsaget af kulturen i dette tilfælde reduceres til et minimum som begrænset adgang for skadedyr og sygdomme, er til stede i jorden. Dog forbrugere skræmme den anden part - den kemiske sammensætning af arbejdsopløsningen, som naturligvis bliver slukket. Hvad eksperterne siger om det, og de landmænd, der allerede har gennemført hydroponics?

Den skade er meget mindre end når der dyrkes i åbent terræn

Så siger folk i kender, men almindelige forbrugere nogle forsikringer nok. Som bevis på sin uskyld eksperter nævner følgende årsager:

  • Voksende grøntsager, urter eller bær på dit websted ved hjælp af den mindste beskyttelse kemikalier og tilsætningsstoffer, kan ikke stole på den økologiske renhed af afgrøder og glemme alt om jorden, forgiftet af spildevand, kemikalier, bilos, syreregn. Desværre er det ikke forblive rent miljø.
  • Uden nogen andel af pesticider og gødning ikke kan regne med høsten, derfor ejeren bringer sine hænder ind i jordens syntetiske. Fordi ellers ikke undgå sådanne problemer, som den svampesygdom, skimmel, kartoffelskimmel, cricket og så videre.
  • Hydroponic opløsning af kemikalier ikke er større end normalt til tilførsel åbne jord- og plante sporstoffer er nødvendige det i ren form og i optimale doser. På grund af dette er det muligt at opnå en ren afgrøde til samme periode faldt vegetation og modning.

Når hydroponics - skade og indlysende onde

Ja, der er sådan et øjeblik. Det faktum, at narkosrede kaldet hydroponics marihuana vokset på denne måde. Det ville være overraskende, hvis en sådan progressiv metode til nogen ikke anvendes til kriminelle formål. I dette tilfælde er det på denne måde opnåede stof er meget stærkere end det, der er lavet af den sædvanlige vilde hamp. Og hvis du skriver og taler om, hvordan lægemidler virker på kroppen, hvilke konsekvenser er behæftet med afhængighed af dem, i tilfælde af hydroponics niveau af skader stiger med en ordre.

Hydroponics ejer hænder

Til dyrkning af grøntsager, bær og prydplanter i et begrænset antal (til familie eller for en lille virksomhed) er det muligt at bygge en hydroponics plante for sine omkostninger med et minimum af kraft. Hvis du har brug for meget lille mængde af plantning - op til 50 bistader og mindre, kan du få de sædvanlige plastik potter med et hul, der skal sættes i en stor container med en væske. Som et substrat egnet ekspanderet ler, perlit, kokos, og selv normal skum. Avl og flydende dosering - nøje overensstemmelse med instruktionerne, der leveres med næringsstoffer. Hvis forholdene tillader det, er det bedst at opsamle ukunstlet automatiseret system til vandcirkulation. Den dyreste - er en lille elektrisk motor. Anordning til placering af planter kan gøres lige før det banale. Erhvervet den rigtige mængde af plast kloakrør med en diameter på 15 cm med alle de nødvendige samlinger og overgange. De puslespil er skåret runde huller til en plastik kop på bunden af hvilken lodning sker flere små huller, der holdt løsningen og trængte rødderne af planterne. Det er fortsat at tage sig af lyset og vente på høsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.