FinanserBanker

Hvad gavnlige bidrag "Promsvyazbank" har at tilbyde sine kunder?

Finansieringsinstitut, kendt som "Promsvyazbank" er på 10. plads blandt 600 russiske banker. Det er pålidelig og har en vis autoritet. Mange mennesker kommer der bare for at foretage en indbetaling. "PSB" - en organisation, der kan være tillid med deres penge. K Desuden er kunderne tilbydes gode betingelser her.

"Solid interesse"

Så er den første takst, der gerne vil nævne opmærksomhed. Dette er - den mest populære bidrag. "Promsvyazbank" har en maksimal hastighed på 8,5% om året, godtgørelser for premium kunder, plus særbehandling af tidlig afslutning.

Standard tilbudt 8,25%. Hvis folk investerer 1 million om året, så efter udløbet, vil han modtage en indtægt i mængden af 82 500 rubler. Af den måde, 365 dage - det er det maksimale. Ho har stadig mulighed for at åbne et depositum på 3 og 6 måneder. Men skal du vide, at dette bidrag ikke genopfyldes, og betalingskort transaktioner er ikke fastsat for ham. Men der er automatiske udvidelse (men højst 3 gange).

Det er ikke alle der er at vide om dette bidrag. "Promsvyazbank" gør en interessant tilbud til folk villige til at foretage store investeringer. Fra 1 500 000, for at være helt nøjagtig. De bør betjenes af programmet "Din PSB Premium" eller Orange Premium Club. Så vil de have et tillæg på 0,25% pa.

"Velkommen!"

Et par ord nødt til at sige om dette bidrag. "PSB" om told- tilbyder gunstige betingelser. Det vigtigste - det er den maksimale sats på 9,5% om året. K Udover forudsat genopfyldning funktion. Og mængden af den supplerende betaling er ikke begrænset. Ho kun det maksimale, der kan være på flugt, er 20 000 000 rubler. En mindst - i alt ti tusind.

Den maksimale løbetid depositum er lig med 250 dage. Ligeledes kan det arrangeres for 50 og 100 dage. Det er i øvrigt er den bedste. For folk, der åbner depositum for 50 og 100 dage, er satsen 9,5% om året. Hvis perioden er 250 dage, derefter faldt den til 7,5%.

For eksempel: hvis du investerer en million rubler i 100 dage, ved udløbet af denne periode, vil personen få et overskud på 24 540 s.

"Masser af muligheder"

Denne sats er også klar til at tilbyde "Promsvyazbank". Bidrag varierer visse funktioner fra hinanden, og "Maksimer" er ingen undtagelse. B har i denne sag er muligheden for debettransaktioner, som ikke er tilgængelige i tilfælde af co alle de ovennævnte satser. Bidrag kan genopfyldes, men 30 dage inden udløbet af denne funktion er "lukket".

Priser varierer. Minimum investeringer er sat til 150 til 300 tusind rubler. Hvis en indbetaling c dette beløb, vil hastigheden være 7,5% om året. Af den måde, er der to termer - 367 og 731 dage. Bud identisk én efter én, og på en anden måde.

Den mest omkostningseffektive løsning - sætte mængden af mere end 1 million rubler. Så den kurs vil være lig med 8% (i tilfældet med de to begreber c).

andre takster

Det er ikke alle de tilgængelige tilbud til "PSB". Indlån fra privatpersoner, der er anført ovenfor, er de mest populære. Ho har et par stykker mere.

"Mine fordele", f.eks. Du kan åbne denne indbetaling i den russiske valuta, og en anden i euro og dollar. Det er bedst at registrere i rubler. Åbning af depositum for 367 dage i mængden af mere end 1,5 millioner rubler, vil være i stand til at opnå de mest favorable priser - 8% om året. Ganske indbringende. C halv million ved udgangen af mennesket vil modtage mere end 120 000 som en procentdel af overskud.

Der er tarif "Min pension" c maksimumssats på 8,41%, "My Piggy Bank" (7,6%), "Mine muligheder" (7,84%), "Multi-valuta kurv" (7,85%) og " enkle regler "(6,5%). Disse bidrag er også populære blandt bestemte kategorier af mennesker, men de priser, som er blevet beskrevet ovenfor, den mest efterspurgte.

Og selvfølgelig, som i enhver anden fast bank, der er en tjeneste af åbne indskud for business personer. De har evnen til effektivt at placere deres gratis penge til at få en god fortjeneste. Men det er et andet emne.

, Hvilken slags bidrag til en åben Men - det er at løse hver for sig. Det vigtigste - omhyggeligt læse c regler fastsat i kontrakten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.