HjemlighedGør det selv

Ledningsføring kontakt (switch) til at forbinde guide

Kontakterne er tilgængelige for forskellige typer. Hvis du manuelt vil forbinde modellen i lejligheden, er det vigtigt at kende den grundlæggende afbryder. Desuden er det nødvendigt at tage hensyn til indretningen samledåse.

Der er blokke af to eller flere kontakter. For at teste fase på pladen, altid bruge testeren. Derudover under drift kræver en skruetrækker. Moderne switche er lavet med dobbeltsidede klemmer, som er meget godt fast. For fuldt ud at forstå problemet, anbefales det at overveje tilslutningsdiagrammer.

Forbindelsesindretning med en kanal adapter

Ledninger skifte til kanal adapter har en kontaktor. Blokkene i dette tilfælde kan være to eller flere kontakter. Hvis vi betragter en-knap-model, forbindelsen er via en udløser med klemmer. Den første lap er installeret. Næste vil kun forbinde den øvre og nedre kontakter.

Modeller med impulsadapteren

switch forbindelse ordning indebærer anvendelse af en konnektorblok. Udløseren i dette tilfælde nødt til at kontakte to. Først indstille kontakten plade. Det er derefter fjernes med en skruetrækker controller spændeplade. På dette stadium er det vigtigt ikke at røre kontaktoren. Derefter er de øvre ledere forbundet ved den første fase. Modstand på kontaktoren skal være nøjagtigt 10 ohm. Kontroller derudover klempladen. Det er forpligtet til at holde sig til enheden.

Skifter med dobbelt box

Ledninger switch med dobbelt boks indeholder kablet adapter. Udløseren i dette tilfælde anvender en lav-impedans typen. Hvis vi ser på afbryder (kontakt) til en enkelt tast, skal regulatoren vælges under tre udgange. De øvre kontakter er bragt under den første fase. Også forbindelsen omskifterkredsløb har en ekspander. Pad kontakter blokken.

På dette tidspunkt, når låget er fjernet kontakten. blok skruer skal spændes omhyggeligt. Fase nul kontrolleres tester. Hvis vi ser på kontakten på de to taster, der aftrækkeren bruges til fire udgange. De øvre kontakter er leveret af den anden fase. omskifterstyreenheden skal fores. Det er også vigtigt at bemærke, at udløseren skal placeres under kontaktor. Dæk den er fastgjort til konnektorblokken. De nedre skiftekontakter leveres af en nul-fase. Modstanden i kontaktoren må ikke være mindre end 12 ohm.

Installationsvejledning model på de to låse

Indretninger for de to låse er forbundet gennem en konventionel styreenhed. Stikket kan bruges til to eller tre udgange. Hvis vi betragter den første mulighed, da aftrækkeren anvendes duplex type. Indstille kontakten begynder med, at den øvre kontaktelement er forbundet ved den første fase. Modstanden anordning er forpligtet mindst 10 ohm. De nedre tappe skal tilsluttes ved nul fase. I dette tilfælde jordmonterede med en isolator. Styreenheden skal fastgøres til pladen. Klemmerne fikseres med en skruetrækker. Ved at flytte kontakten plade bør rettes.

Forbindelsesindretning med fire låse

Enheder med fire låse er fastgjort på foringer af forskellig tykkelse. Hvis vi betragter en standard stik enhed, kan controlleren bruge to udgange. Fase nul kontrolleres med en tester. Extender forbinder til filteret. Isoleringen er installeret i den sidste tur. Det skal også bemærkes, at modellen af en enkelt tast tilsluttet via en ekspander.

Farver på ledningerne skal bestemmes på forhånd. De øvre blå kontakter tilføres fra den første fase. Lukkepladen skal være strammet. For at gøre dette, skal du bruge en skruetrækker høstet. De nedre kontakter leveres af den anden fase. Hvis vi betragter forbindelsen blok til kontaktoren, de to isolatorer nødt til at installere en switch. Pads kan bruges med forskellig ledningsevne.

Modeller med integrerede kontaktorer

Ledningsføring switch med integreret kontaktor giver to udløsere. Modeller bruges på en eller flere udgange. Hvis vi taler om skiftet på en knap, er de øverste kontakter leveret ved nul fase. Modstand i dette tilfælde er på niveau med 12 ohm. Farver på ledningerne er nødvendigt at bestemme på en gang. De lavere røde kontakter får lov til at fejle den første fase. Dilatatoren er lukket på pladen. Isolering til controlleren er sat til at vare. Også værd at bemærke er, at pladen er vigtigt nøje stramme med en skruetrækker.

Forbindelsesindretning med to-bit kontaktorer

Afbrydere af denne type kan installeres i de forbindende enheder med udløsere. Hvis vi ser på ordningen på de to udgange, den øverste kontakt lukker ved nul fase. resistensindekset bør være ca. 12 ohm. Hvis vi taler om modellen på og to outs, er isoleringen installeret i første omgang. De øvre kontakter er altid samlet på nul fase. Dilator skal være forsvarligt fanget under pladen. Lavere kontakter tilføres fra den første fase. Modstanden i dette tilfælde er forpligtet til at være 10 ohm. I betragtning af forbindelsesdata blokke med udløser, er det værd at bemærke, at jorden bliver brugt med controlleren.

MB2 Series-enheder

Ordningen af forbindelse af afbryderen i denne serie omfatter den mest almindelige låsemekanisme. I dette tilfælde er kassen, der anvendes i de tre faser. Når denne kontakt er passende for hende kun to-polet. Bare skifte installationen begynder ved at kontrollere integriteten af dækslet. Dernæst er det vigtigt at lukke blok. Til dette formål skal fastspændingsmekanismerne flyttes rundt. Hvis vi ser på modellen for de to låse, bør blokken først fastgøres på oversiden. Efter installation er det vigtigt at kontrollere den første fase.

Hvis den negative modstand er i det normale område, er det muligt at oprette forbindelse dirigent. Til dette formål er klemmen skrues med en skruetrækker. Dernæst er det vigtigt at teste styrken af kassen. Plade i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bøje. Ground pin kan skubbes til side, så det ikke er i kontakt med adapteren. Ved afslutningen af topdækslet er vedlagt som standard med knapperne, og derefter modellen kan kontrolleres for brugbarhed. Det er værd at kontakten (børskurs) på omkring 110 rubler.

enhed KB2

Skifter i denne serie er indstillet via kablede enheder. Udløser er egnede til modifikation af to og tre udgange. Det skal også bemærkes, at ved tilslutning kontakten modstand er markeret. Nævnte parameter er 10 ohm. Topmodellen er nødvendigt at lukke kontakterne i fase nul. Pladen er fastspændt på afbryderen først efter ledningsføring isolering.

De nedre kontakter leveres af den anden fase. For spændingen kontrol på blokken anvendte testeren. I tilfælde af en gnist kontaktor slukkes med det samme. Hvis regulatoren er installeret korrekt, kan du skifte dvuhklavishny korotnut. Det skal også bemærkes, at ved installation af modellen er det vigtigt at overvåge isolering klempladerne.

Tilslutning modeller KV1

Denne serie af kontakter er installeret i de forbindende blokke på og to outs. Som regel er den model, placeret på puden. Den flerpolet anvendes i aftrækkeren. Hvis vi betragter dvuhklavishny afbryder enheden og to outs, så er du nødt til at låse aftrækkeren på en tallerken.

De øvre kontakter tilføres fra den første fase. Det skal også bemærkes, at styreenheden er indstillet til isolering. I nogle tilfælde kan der være problemer med fiksering af ekspander. I dette tilfælde skal du bruge en skruetrækker lille. Pladen er fastspændt i den sidste tur. Under installationen af kontakten er det vigtigt at overvåge situationen for foring. Lavere kontakter er altid opsummerede den anden fase.

afbrydere MB1

Disse kontakter er installeret i tilslutningsboksen på de to kontakter. Regulatorer ekspansion type kan anvendes. Eksperter forbinder rådes til straks at bestemme nul-fase. De øvre kontakter er fastspændt i første omgang. Det skal også bemærkes, at låget skal sættes i midten.

Isolering fra disse parametre anvendes med afviklingen. De nedre kontakter leveres af den anden fase. Hvis vi ser på ordningen på de to controllere, bør kontaktoren bruges med en klemme. De nedre omskifterkontakter er lukket af den første fase. Du kan bruge testeren til at kontrollere spænding.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.