HjemlighedKonstruktion

Tilslutning af kontakten selv

En person, der ikke har nogen erfaring med elnettet, til at begynde helt at slukke for elektricitet. Tilslutning af kontakten skal gøre i dagtimerne.

Før du køber en switch, skal du være opmærksom på spænding og strøm, samt et tegn på kvaliteten af det producerende land. På de russiske kontakter er ROSTEST tegn.

Før du kan tilslutte kontakten, du skal rette det vægmontering kassen.

Hvis ledningerne for at installere kontakten er skjult, så skal du bruge en installation kasse lavet af plastik, bør hvis diameter være 69 mm, og bredden 40 mm.

Sikring vægsoklen i massive vægge bør gennemføres ved hjælp af et plaster løsning, og hvis væggen er hul, er det nødvendigt at fastsætte med hjælp af faner.

Efter monteringen boksen er installeret, kan du tilslutte ledningerne. De punkter, hvor trådene er fastgjort til Afbryderterminalerne, kaldet terminalerne.

Tilslutning af kontakten er båret af 4 slags terminaler.

 1. Tråden er spændt ende switch skrue. Denne type forbindelse er af dårlig kvalitet, fordi wiren kan brække af i den nærmeste fremtid. Selv på trods af, at tråden er fast fastspændt skrue før eller senere kontakt er svækket og begynder gnister. Derfor skal skruen periodisk twirled.
 2. Skrueløse metode. Tråden er nødvendig for at komme i kontakt hul, når der trykkes på en tast. Når du slipper tasten, fastspændingen ledning. En sådan fremgangsmåde er ikke særlig nyttig, hvis yderligere tid er nødvendigt at afbryde tråden, især hvis ledninger er fremstillet af aluminium ledninger.
 3. Klemme trådene på pladen cylinderskruer. Hvis personen ikke har den nødvendige erfaring, så er denne metode vil være vanskeligt for ham. Fordi du er nødt til at være på en gang de 2 ledninger stramme en skrue.
 4. Den bedste måde anses skrueklemme plade fastholde tråd. Ved anvendelse af sådanne forbindelser kan være fastgjort til den ene terminal wire 2 samtidigt.

Forud for kontakten til at udføre forbindelsen, fjernes fra topdækslet og nøgle. For en knap afbrydere er generelt fastgjort kun to ledninger - fase og nul. Og hvis du har oprettet forbindelse dvuhklavishnogo switch, skal afstanden være forbundet til fase og tasterne til at forbinde to jorden.

Efter trådene er tilsluttet, omskifteren fastgjort i monteringsboksen. Den sidste fase er skrue låget til kontakten og indføring af nøglen.

Nu, trin for trin se på flow switch-forbindelse.

 1. Først skal du helt at afbryde strømforsyningen.
 2. Det bestemmes hvor det vil blive drevet belysningsindretning, og vælg et sted, hvor vil være installationen af forbindelsesboksen.
 3. Installationen af samledåser omfatter installere det på væggen og foring af nul og fase ledninger.
 4. Vælg, hvordan de ledninger pads - åbne eller lukkede.
 5. Yderligere forbinder passerer switch, som er placeret nærmest samledåse, så kontakter er forbundet.
 6. Den sidste fase ledning er forbundet fra den sidste kontakten direkte til belysningsindretningen.
 7. Fase ledning skal passe nøjagtigt til afbrydere for at forhindre hurtig forværring af isolering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.