FinanserBanker

Hvilket er bedre at tage et banklån: rating og anmeldelser

Desværre, i vores land den økonomiske situation har længe været dårlig. Behovene for hver person. Men ikke alle midler til rådighed til at opfylde dem. Fordi mange mennesker er tilbageholdende med at lån registrering. Det er dog - en alvorlig beslutning. Så folk er nødt til omhyggeligt at kigge efter en finansiel institution, der tilbyder de mest fordelagtige lånevilkår. Først efter at sammenligne flere muligheder det viser sig at forstå, hvor de bedste banker til at tage et lån.

entydig leder

For det første ranking, selvfølgelig skal Sberbank. Hvilket ikke er overraskende. Efter alt, er det den største og "alder" bank i Rusland, de fleste af hvis aktier (52%) tilhører CBR.

Denne finansielle institution tilbyder flere typer af lån. Tag for eksempel en forbruger. I sparekassen kan det endda arrangere usikrede. Maksimalt beløb - 1,5 millioner rubler, satsen - fra 16,9%, og udtrykket kan være op til fem år.

Mere gunstige vilkår, der tilbydes til folk, der kan stå inde for den fysiske person. Så det er muligt lånebeløbet øges til 3 millioner rubler, og renten begynder s13.9%. Uforanderlig eneste gang.

Mange mennesker er interesseret i, hvad banken er bedre at tage et lån, gerne gøre foreløbige beregninger, at den potentielle fordel kunne være mere og se. Nå, kan du give et eksempel. En person med en indkomst på 60.000 rubler om måneden, er betalt på et kort Sparekasse, har evnen til at tage to år, omkring 640 000. For ham, renten er 13,9% om året. Hver måned bliver nødt til at give omkring 30 550 s., Og mængden af overbetaling som et resultat ville være 95 000.

"VTB 24"

At tale om hvad der er bedst i banken til at tage æren, for ikke at nævne og "VTB 24". Efter alt, i placeringerne, organisationen tager andenpladsen.

"VTB 24" tilbyder flere typer af forbrugslån. "Luk" - fra 400 000 3 000 000, i en periode på 37-60 måneder, med en hastighed på 15,9 til 17,9% om året. "Speed" - 100 p m .. op til 3 mio. Udtrykket, der bliver nødt til at fortsætte med at betale gælden er fra 6 til 36 måneder. Og den sidste type - er "praktisk" kredit. Som det kan tage summen af 100 m. P. til 399.999 s. Periode - fra 37 til 60 måneder, satsen - 16.9 - 25%.

Af den måde, at mange mennesker spekulerer på, hvilke bank er bedre at tage et realkreditlån, få råd til at anvende det i "VTB 24". I denne organisation virkelig gode betingelser. Antag at en person ønsker at købe en 1-værelses lejlighed til 4 millioner rubler. Det vil kræve et første bidrag på 1 200 000 Mængden af folk villige til at købe sådanne boliger, som regel løfte. "VTB 24" byder på i dette tilfælde arrangere et realkreditlån i 10 år. Hvis en person modtager i en måned omkring 65 000 rubler, satsen er kun 11,4% pa for ham. En grund til at betale den 39 000 gnide. / M.

"Rosselkhozbank"

Denne finansielle institution er i tredje plads i rækkefølgen. Mange, der har studeret i detaljer spørgsmålet om, hvorvidt, i hvad banken er bedre at tage et lån, vælge "Rosselhoza". Specielt fordelagtige er løsningen for de mennesker, der er involveret i "løn projektet" af organisationen. For dem, renter på forbrugslån uden kaution begynder med 15,5% om året. Hvis en person ønsker at tage 750 tusind rubler (det maksimale beløb) i 36 måneder, med månedlig indkomst på 60 000 gnide., Så det bliver nødt til at give i alt 26 000 gnide. / M., Med en hastighed på 16,9% om året. Det er ikke underligt, at mange mennesker vælger "Rosselhoz", hvis de har et spørgsmål vedrørende den rækkefølge, som banken er bedre at tage æren.

Derudover er der de bedste tilbud på realkreditlån. For boliger i LCD "Tsaritsyno", for eksempel, skal du indstille den minimale årlige 7,5%. Og alligevel er der en militær realkreditlån til køb af fast ejendom med regeringens støtte og mange andre forslag. Du kan endda arrangere et boliglån på de to dokumenter! Kun det bliver nødt til at gøre et første bidrag på 40%. Menneskets evne til straks at betale et sådant beløb er en mundtlig bekræftelse af sin indkomst. Hvis han vil, lad os tage en million rubler til 36 måneder, er satsen 14,4% pa for ham. Kun den månedlige indkomst skal være 60 m. P. Fordi hver 30 dage, bliver nødt til at give 40 tons. P. som betaling.

"Alfa-Bank"

I mange placeringer, som tydeligt viser, hvilken bank er bedre at tage et kontant lån, organisationen indgår i top tre. gunstige betingelser. Maksimumsbeløb - 2 millioner rubler. Term - fra et til fem år. Kommissioner Ingen garanter ikke er nødvendige, skal den årlige starter med 13,99%, og beslutningen om at yde ske inden for få dage. Og muligheden for førtidig indfrielse, som faktisk er enige selv på telefonen.

Også lønningslisten klienter af denne organisation tilbyder gode betingelser på realkreditlån. Hvis en person ønsker at købe en lejlighed i det sekundære marked, så det kan udstede penge til 5-25 år med et første bidrag på 30%, og kun én registreringsattest. Satsen udgør således 17,3% om året. Hvis du ønsker at købe et hus, man skal også have 40% af det samlede beløb.

"Gazprombank"

Mange mennesker hævder - det er bedre at vælge denne organisation, jeg har lige fået et spørgsmål om i hvilken rækkefølge banken er bedre at tage æren. Mange har kaldt det en af de bedste.

Hvis du udfører et lån i en periode på op til et år, vil satsen være 13% med software og 14% - uden ham. Lån nødt til at sørge for en længere periode? Hvis det vil variere fra år til tre år, vil den årlige rente stige til 13,5% fra software og op til 14,5%, hvis der ikke er sådan. Og på lånet i en periode på 36-60 måneder bliver nødt til at betale 14% og 15%. Af den måde, "Gazprombank" kunde på under 0,5%.

OTP

Denne organisation, også er ikke i sidste plads i rækkefølgen af de reviderede finansielle organisationer. Desuden har mange rådes det var hende, hvis en person er interesseret i, hvad banken er bedre at tage et forbrugslån.

Lån fra OTP giver kontanter til ethvert formål. Lad os sige en person har brug for at tage 500.000 tons. P. i en periode på 24 måneder. Han kan tilbyde en indsats til 14,9% pa og en månedlig betaling på 24 220 rubler.

OTP Mortgage i alt for gunstige, især for "deres" kunder. Maksimal sigt - 30 år. En pant med regeringen sat satser på 11,2%. For nye bygninger - på 12%, samt til færdige boliger.

Af den måde, TNA samarbejder mange virksomheder, at købe centre, der kan udstedes i rater eller kredit. Dette er DNS, "The Messenger", "Euroset" Media Markt "Techno-Force", "MegaFon", "585", Elena Pelse og mange andre populære mærker.

"BIN"

Dette er også en temmelig velkendt kommerciel finansiel institution. Mange mennesker er ofte rådes til at kontakte dem, hvis en person er interesseret i, hvad der er bedst at tage et banklån er en fordel.

Den mindste sum - 100 000 t p, er den maksimale -. Million. Leveringstider kan variere fra 24 til 84 måneder. Hastigheden starter ved 16,5%, og beslutningen om at yde er taget for tre dage.

Hvis en person er en klient af "BIN", kan han udstede en million rubler under 5,16% pa, til trods for at den månedlige betaling vil være 26 m. P.

Også her kan udstedes pant. Den minimale årlige sats - 11,25%, sigt - 5-25 år. Den første betaling skal være 15%. Det maksimale lånebeløb er ikke begrænset, men i det mindste -. 600 s. (Moscow), 300 r. P. (Andre regioner). Tag en beslutning inden for fem dage. Af den måde, er stadig muligt delvis reduktion af lånet, mængden af betalinger eller førtidig indfrielse.

"Ugra"

Denne aktieselskab kommerciel organisation. At tale om hvad der er bedst i banken til at tage et lån (en liste over navne, som vi kunne se en meget bred), skal det bemærkes, opmærksomhed og "Ugra". Han giver fire typer af forbrugslån. Der er en "venlig", "til ethvert formål", "Loyal" og "Pension". Det særlige ved denne bank er, at der ikke er nogen universel betingelser - her individuelt for hver klient valgt et forslag, i overensstemmelse med sine indtægter og muligheder. Så for registrering skal først udfylde en ansøgning.

Det samme gælder for pant. Men der er nogle standarder. Den første betaling skal være 20% af det samlede antal. låneperioden - fra tre til tredive år. Den minimale mængde 300 000 rubler, maksimum - 10 mio s.

"Avtotorgbank"

Denne begrænsede ansvar er også værd at bemærke den opmærksomhed, vi taler om, hvor banken er bedre at tage æren. Rating demonstrerer primært de populære navne på de finansielle institutioner. Om "Avtotorgbank" hørt et par stykker. Men det giver gunstige betingelser for billån.

På organisationens mange partnere, herunder de kendte udenlandske producenter. Penge til billån bank spørgsmål i euro, dollars og rubler. Den mindste beløb - 300 000 rubler, maksimum - 5 millioner. Tiden kan variere fra 6 til 60 måneder. Den første betaling skal være mindst 20% af udgifterne til maskinen. Depositum er ikke påkrævet, da de kommer til at købe en bil (du vil passere TCP deponeret i en bank).

Hvis en person henter beløbet for en periode på 6 til 12 måneder, vil den årlige være 18%. Fra 13 til 36 - 19%. Og 37-60 - 19,5% henholdsvis. Mange tager et lån i euro eller dollar, fordi i hvert fald, uanset hvad der er valgt af kunden, vil satsen være 15%. Men også i dette tilfælde er der risiko for, og det er uforudsigelige valutakurser.

"Sovcombank"

Denne organisation er også værd at bemærke den opmærksomhed, vi taler om, hvilken bank er bedre at tage æren. Svar om det overvejende positive. Efter alt, "Sovcombank" gør sine kunder med de bedste tilbud. Men egnede tjenester i organisationen til de mennesker, der har brug for et lille beløb. Så for eksempel kan udstedes 100 000 på 12% pa i banken. Krav til låntagere med lav - russisk statsborgerskab, alder 20 til 85 år, 4 måneder på den sidste arbejdsplads og permanent registrering i regionen (også et minimum på 120 dage).

Der er forbrugerkredit "Standard" med et beløb på 200 000 rubler, "Superplyus" (600 000 gnide.), "Pension", "Express", og selv de såkaldte lån "Krævende" maksimal forudsat ved forevisning af pas og eksamensbeviser for højere uddannelser .

Hvilke kunder fortæller os?

Endelig kan du snakke lidt om, hvad form for feedback på bredden forlader folk til at bruge deres tjenester.

Kommentarer er forskellige. Den tidligere nævnte "Sparekassen", for eksempel, modtager både negativ og positiv feedback. Det faktum, at organisationen stiller ekstremt høje krav til potentielle låntagere. Og få lånet en gunstig lav rente kan kun være en person, der, på grund af mængden af penge tjent ved dem, næppe nogensinde oplever behovet for at tage et lån. For eksempel i beskrivelsen af serviceydelser er angivet, at det maksimale beløb - 3 millioner rubler (garants). Men selv to og en halv million kan give op til 60 måneder, kun en person med erfaring i flere år og en løn på 150 000 gnide. / Måned. Men det er ikke rentabelt, da den årlige sats vil være 14,9%, og den samlede mængde af overbetaling - 1.130.000 s. Så at de omtvistede takster.

Ved "VTB 24" kunder gøre andre krav. Med hensyn til priser og service god tro - som i beskrivelsen, men alt for lang ventetid. Ansøgningen kan ikke betragtes som en og ikke engang to uger. Fordi, hvis det blev besluttet at tage et lån i "VTB 24", er det bedre at gøre det før registrering. Det samme gælder for "Rosselkhozbank". Og mere tilbøjelige til at få kredit for en stor sum og en konkurrencedygtig rente stiger, hvis en person har sikkerhedsstillelse i form af dyre ejendom. Så folk er sikker på, at smykket lån af "Rosselkhozbank".

Og et par ord om OTP bank. Denne organisation siges at være sine kunder, det står fast og behager nogle gode renter. Flere mennesker, der tog æren, regelmæssige påmindelser kommer fra banken om tilbagebetaling af gæld. Nogle mennesker kan ikke lide det, men dette er gjort af hensyn til folk ikke har glemt - for nemheds skyld.

Generelt i Rusland er der mange nice pot. En beslutning om at optage et lån - en seriøs og ansvarlig skridt. Så gør et valg til fordel for en organisation behøver kun at tænke grundigt og fortrolig med betingelserne for alle de testede banker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.