ComputereComputerspil

Hvordan at tilføje pokestop på spil? Hvad er pakestop?

Mange mennesker, der spiller Pokemon Go på din enhed, ved ikke første hånd om pokestopov nytte. Og især glad, når de ikke er langt fra de steder, hvor du oftest fange Pokemon. Men få ved, at det er muligt at tilføje Pokestop på spil. Således kan du nemt finde det præcis, hvor du ønsker. I denne artikel vil vi tale om, hvordan du tilføjer pokestop, og det er det.

Hvad er Pokestop?

Før vi taler om, hvordan du tilføjer pokestop i "Pokemon Go", er at tale om pokestope og analysere i detaljer, hvorfor det er nødvendigt.

Pokestop i Pokemon Go er designet til en række priser, såsom æg Pokémon, hvorfra du kan derefter få et nyt dyr. Alligevel er det i disse steder spillerne får deres pokeboly. Pokestopy på kortet vises ikke tilfældigt, de er bundet direkte til attraktioner. Desuden er disse steder sat på Google-kort med relevante fotografier. På dette grundlag bliver det klart, at i mindre byer eller landsbyer vil være mindst pokestopov, siden starten et par steder. Men selv i dette tilfælde, deres antal kan øges. Men hvordan du tilføjer pokestop i "Pokemon Go", lidt senere.

Du kan stadig tilføje, at denne markør kan være i to tilstande, i et spil, de adskiller sig i farve. Der pokestop blå og pink. Som du kan gætte, den blå farve betyder, at parkering er aktiv i øjeblikket. Nærmer det, kan du få din præmie og drage fordel af forskellige muligheder.

Rose, på den anden side, siger, at pokestop inaktiv.

Men efter at have ventet i cirka fem minutter, han går ind i aktiv tilstand.

Mange spillere er ofte forundret når, der kommer til den aktive pokestopu, de ikke modtager nogen priser, eller om det bliver inaktiv evigt. Udviklerne i denne situation rådes til blot at genstarte spillet. Dette skyldes det faktum, at det hidtil bliver Beta-test.

Modtagne priser i Pokestop

De, der kun begyndte at spille Pokemon Go, og dem, der kun tænker over det, vil det være interessant at se, hvad belønningen er tilgængelige i pokestopah. Dog kan den præsenterede liste ændre sig over tid, da spillet er i konstant udvikling. Hvis du vil vide, hvordan du tilføjer pokestop, lidt senere.

 1. Den første i rækken, og det oftest mødte prisen - det pokebol.
 2. Selv du kan få den potion. Efterfølgende kan det bruges til at helbrede din Pokemon efter kampen.
 3. Ofte kommer Razz Berry - denne bær, hvilket øger sandsynligheden for en vellykket fange Pokémon.
 4. Hvis dit dyr er ofte besvimer under slaget, vil du hjælpe "Revival", som også findes på pokestopah.
 5. En vigtig gevinst, der kan opnås - denne lykkelige æg. Det er tredive minutter øger to gange den resulterende oplevelse.
 6. Den mest værdifulde gave - ægget. Fra det efterfølgende viser Pokemon. Det er bemærkelsesværdigt, at luger dyr efter passage af det nødvendige antal kilometer.

Disse priser kan produceres på ubestemt tid. Begrænsninger er kun fem minutter pause mellem forsøgene. Det er også interessant, at en spiller, der ikke har nået det femte niveau, vil fortsætte med at modtage pokeboly og æg. Nå, nu vender vi os til, hvordan du tilføjer pokestop i byen.

Hvordan at tilføje Pokestop

I Pokemon Go pokestop hvordan du tilføjer, kun få kender. Dog vil trin for trin guide blive præsenteret i dag.

Det første skridt er at besøge den officielle hjemmeside for spillet. Der på forsiden til højre er en knap der hedder Indsend en anmodning. Ved at klikke på det, vil du se en drop-down listen, skal du vælge Rapporter et problem med en Gym eller PokéStop.

Når du har klikket på dette link, vil du se en formular påfyldning for at tilføje pokestopa. I det følgende punkter:

 1. Du emailadresse. Her skal du indtaste din e-mail.
 2. Emne. Dette felt er oversat som "navn". Her indtaster Ny PokeStop.
 3. Yderligere info. Dette er det vigtigste punkt, her skal du forklare udviklere hvorfor præcis hvor du ønsker, er det nødvendigt at placere pokestop. Det er vigtigt, at teksten blev skrevet på engelsk, her for at hjælpe dig online translator. Hvordan vil du beskrive den smukke natur, jo større er chancen for at tilføje til pokestopa.
 4. Årsag. I drop-down listen, skal du vælge den nødvendige element Ingen PokeStops eller Gym nær mig. Dette er grunden til, at behovet for at skabe parkering.
 5. Land, Stat / provins / område, By. Her skal du angive dit land og by. Vi minder dig om, at du har brug for at skrive på engelsk.
 6. Præcis navn Pokestop. Du skal angive navnet pokestopa. Efterfølgende kan det ændres.
 7. Adressen på Pokestop / Gym. I denne boks, angive den nøjagtige adresse. Det vil sige, du har brug for at komme ind i området, gaden og huset.
 8. Latitude. Indtast koordinaterne for det påtænkte placering pokestopa. "De Google Maps" For for dem at vide præcis logge på, skal du placere en markering på det rigtige sted - og du vil blive vist koordinaterne.
 9. I den sidste kolonne er det nødvendigt at vedhæfte et billede. Det er vigtigt, at det er af god kvalitet.

Efter alt, skal du klikke på knappen Send. Vi kan kun vente. I løbet af ugen, en e-mail til den adresse, du vil modtage en e-mail med svaret.

konklusion

Efter at have læst denne artikel, du lærte at tilføje pokestop i "Pokemon Go". Som du kan se, kræver det ikke kendskab til programmering og andre komplekse videnskaber. Det er kun nødvendigt at forberede en farverig foto og udfylde formularen.

Du kan nu fortælle dig, hvordan du tilføjer pokestop hans ven. Hvis han ikke ved det, vil det være meget interessant. Især da, fodring af data applikation, du hjælper ikke kun sig selv, men også resten af beboerne i den by, hvor du bor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.