TravelingRetninger

Waterpark i Gagra - den bedste ferie stedet for børn

Abkhasien - et unikt sted, som kaldes det land, sjælen. Bjerge omgiver alle sine resorts, og byen kom meget tæt på havet. Det er den reneste i Abkhasien. En af hendes bedste resorts - Gagra.

Vejret i Gagra

betingelser for den udvej Vejret er ideel til en badeferie. I Gagra året rundt varme: den bjergkæde, der omgiver byen, for at beskytte det mod kolde vinde.

At holde sig i form i Gagra

I Gagra vil alle finde noget for enhver smag: unge og børn, folk midaldrende og ældre. Unge mennesker har et stort udvalg af caféer og restauranter, fester og diskoteker, hvor de ikke vil være kede sig. Ældre mennesker, såvel som alle, der har helbredsproblemer, kan hvile og helbrede i kurbade, hvor lægerne ved hjælp af lokale tsilitelnoy mudder og mineralvand. Det tilbyder udendørs entusiaster - dykning, rafting og faldskærmsudspring. Der er interesseret i historie og attraktioner, rart at bruge tid på alle mulige udflugter. Børn gerne besøge et vandland i Gagra.

vandland

Gagra skiller sig ud fra resten af de lokale feriesteder i, at der er et vandland, som åbnede for et par år siden. Waterpark i Gagra - den eneste i hele Abkhasien. Siden åbningen, tjente han berømmelse som et ideelt sted for en familieferie, på trods af sin lille størrelse (sammenlignet med andre moderne vandlande). Der glad for at tilbringe fritiden ikke kun børn, men også voksne. I parken ligger 7 swimmingpools (fem af dem frisk vand, og i to - havet). Derudover er der en kaskade af 6 børns svimlende rutschebaner og en bred vifte af attraktioner. Strukturen i kaskade omfatter: en stejl nedstigning "Kamikaze" (for teenagere) og tre snoede dias. En af dem med to parallelle riller, og den anden ligger i en lille swimmingpool, - korte, med en blid skråning, der ikke var bange selv de yngste besøgende. Der er også omklædningsrum, brusere og et sted at hvile. Hvem nyder Abkhasien og europæiske retter kan besøge restauranter, caféer og barer, som er placeret i vandland. Hver dag i caféen kan man se opførelser af kunstnere og nyde levende musik. Aften dans kærester med glæde bruge tid på diskoteker, som vil vare indtil morgenen. Waterpark i Gagra giver positive følelser, berige sundhed ladning og fordybe i et mægtigt hav. Du vil for altid blive husket følelse kærlig sommer. Her vil du tilbringe en vidunderlig tid og bestanden op behagelige minder for hele året. I fremtiden vil du ønsker at besøge badeland igen, Gagra. Fotografi giver os mulighed for at skabe et indtryk af dens attraktioner.

Placering og åbningstider i parken

Vandland er placeret ved siden af hotellet "Abkhasien", tæt ved havet. Hans arbejde badeland i Gagra starter i juni og slutter i slutningen af september. Besøg det kan være hver dag fra 10,00 til 19,00. Ved 20.00 Det tilbyder en restaurant med levende musik og diskotek.

priser

Alle gæster kan besøge Gagra (vandland). Billetpriser er ganske overkommelige. Perioden for opholdet på det område af vandland er ubegrænset. Børn under fire år fribillet. Billetten til børn fra 4 til 12 år koster 400 rubler, og en billet til en voksen - 700.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.