TravelingRetninger

Icebreaker "Krasin" - Museum of Russian flådehistorie

Den sidste århundrede i Rusland var en periode af aktive erobringer oceanerne; mange ekspeditioner blev sendt til de polare breddegrader. Det var en tid med store opdagelser og historiske bedrifter, både menneskeligt og teknologi.

Historien om skabelsen

I begyndelsen af 1916 blev det besluttet at oprette en anden isbryder, hvis præstation vil være lig med krydseren "Ermak", så en del af den russiske flåde. Til produktionen kom fra den britiske skibsbygning firma, hun var i stand til lidt mere end at bygge et nyt skib i 6 måneder. Afkom fik den stolte navn "Svyatogor", og i januar 1917 var klar til at komme ud i det åbne vand, men testene blev udskudt. Årsagen var muligheden for truslen fra tyske ubåde. Og den 3. marts isbryder "Svyatogor" var endelig i stand til at forlade havnen og ud til havet, men efter 15 miles kaptajnen vendte skibet tilbage, basere sin afgørelse på, at styresystemet havde alvorlige mangler og fejl. Kun 31 marts 1917 skibet - efter forarbejdning og konfiguration af alle enheder - kunne blive en del af den russiske flåde. En 3 august 1927 isbryder får et nyt navn - "Krasin".

feats

Det er isbryderen "Krasin" i St. Petersborg. Han holder mange fascinerende historier om heltemodige bedrifter af skibet, unikke arkivering og dokumentation. For alle hans tjeneste, var han gentagne gange involveret i mange redningsaktioner og videnskabelige og forskningsmæssige ekspeditioner. Han blev holdt i sådanne steder, hvor andre ikke har været i stand til at nå. Så i 1928 isbryderen "Krasin" deltog i eftersøgningen af besætningen på luftskibet General Umberto Nobile, der styrtede ned under en ekspedition til Nordpolen. På grund af sin terræn, han var i stand til at komme til nedstyrtningsstedet og redde mennesker, rive dem ud af isen fængsel. Når besætningen modtaget et nødsignal fra slagskibet "Monte Sevantes" og straks hastet til støtten. Det viste sig, at skibet blev gennemhullet, som med succes formået at lægte ned, takket være en fælles indsats fra sejlere af begge skibe. Under Anden Verdenskrig, er isbryderen konstant eskorteret konvojer i de nordatlantiske farvande, for at beskytte dem mod angreb af tyske krydsere og ubåde. Gentagne gange det var skibet reddet livet for mange besætninger på andre skibe, for hvilke der i efterkrigstiden mere end 300 sejlere skib modtaget statslige priser for deres mod.

ærestitel

I betragtning af alle de udnytter af skibet i 1992 blev det besluttet at gøre det til en del af den historiske fundament af landet, og i 1995 var der den første udstilling om bord på skibet. I 2004 blev det en gren af World Ocean Museum, hvilket gjorde skibet berømt over hele verden. Den sidste flyvning, mærkning pensionering, blev lavet i 1998. lige nu isbryder "Krasin" - Museum herunder en række udstillinger, møder, videnskabelige resultater og genstande af dagligdagen af skibet. Om bord er de udstillinger, der er indsamlet fra mange kilder, der fortæller om den historiske udvikling af den russiske flåde. Icebreaker "Krasin" - et museum, et bibliotek, som gemmer historisk krønike af polarekspeditioner, perfekt fartøj. Et stort antal af fotografier og film vil vise forskellige aspekter af skibets liv og landskaber af de steder, han besøgte.

foranstaltninger

Icebreaker "Krasin" - Museum som er besøgt af mange mennesker hver dag. Der er organiserede udstillinger, events, få kendskab turister med historien om skibet. De er alle ganske fascinerende og vil interesse alle besøgende, uanset alder. Blandt de udstillede genstande er særligt værd at bemærke følgende:

1. "Giv Nobile": dedikeret til undsætning af italienerne, ødelagt på luftskibet.

2. "Kurset - Nord": Jeg samler en række forskellige navigationsenheder af forskellige tidsperioder.

3. "Sider of History": foredrag om historien om skibet fra de tidlige dage frem til i dag.

Icebreaker "Krasin" tour, som er relativt billig - en prøve af kraften i Ruslands flåde. Du kan gå på broen og nyde alle storhed af atmosfæren, der hersker der; Det bliver interessant at se på diagrammet på værelset og få at vide hendes hemmeligheder. Eller måske du ønsker at besøge hjertet af skibet - dens maskinrummet? Blandt faciliteterne har også programmer designet til børn over 5 år. De er en lille spil, der vil ikke kun fortælle om historiske begivenheder, men også gøre dem føle sig som en direkte deltager. Icebreaker "Krasin" - et museum, der ikke bare er en historisk påmindelse, og et godt sted for en familie tidsfordriv.

Som konklusion

Hvis du ønsker at lære mere om historien om søværnet og samtidig have en god tid, besøge museet-isbryder "Krasin". Den officielle hjemmeside Projekt: http://www.krassin.ru/. Her kan du finde alle detaljer vedrørende tidsplanen og robotter værdien af alle tjenester og udflugter. Børn under 14 år får lov til at besøge museet sammen med en voksen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.