Sport og FitnessVægttab

Sådan tælle kalorier for at tabe sig? Vi anser kalorier og tabe sig. Overvej kalorier: bord

I de senere år problemet med fedme er ekstremt akut. Mange mennesker er bekymrede over kampen mod fedme. Alle former for diæter, te, tabletter - alt dette bliver brugt som et middel til at nå sin tidligere harmoni. Men der er et andet system, der kan føre til succes. Ikke noget særligt, hvis du holde sig til det, behøver ikke at - lige overveje kalorier og tabe sig.

systemets funktioner

At lære at tælle kalorier for at tabe, har det længe været kendt. Denne teknik blev opfundet i begyndelsen af sidste århundrede. En anden ting er, at før en sådan presserende behov for det opstod. I dag har tiderne ændret sig. Mange af os stadig tvivler på effektiviteten af denne metode, og stille det brændende spørgsmål, er det muligt at tabe sig ved at tælle kalorier. Ernæringseksperter rundt om i verden for hans svar bekræftende. Desuden mener de, at det er den mest effektive måde at hjælpe med at reducere energiindholdet i den daglige kost. Hvis du er usikker på, om at tælle kalorier, tjekke med din læge er nødvendig. Måske hans ord vil overbevise dig.

Vi anser kalorier og tabe sig: alle fordelene ved processen

Teorien beregning af energiindholdet i maden - det er en form for kost (lad os kalde det "overveje kalorier"), som skal overholdes ikke én-gang, og gennem hele livet. Det har sine fordele, vil du være i stand til at evaluere, så snart det holder sig til de grundlæggende regler.

 1. Effektivitet af processen at være slank, vil du bemærke en måned.
 2. Hvis du er tiltrukket af kost "Vi anser den kalorier" menuen kan være ganske varieret. Her er tilladt absolut alle retter. En anden ting er, at du kan spise dem i begrænsede mængder.
 3. Vægt udledes naturligt. Du vil ikke give op på lækre og sunde produkter. Du behøver ikke have nogen problemer med fordøjelsen.
 4. Resultatet opnås ved hjælp af en sådan fremgangsmåde vil blive afholdt i lang tid, hvis ikke permanent. Sagen er, at over tid vil du forstå, hvordan man tælle kalorier i fødevarer. Det vil have været for vane. Du uden tvang bliver den eneste måde at spise - tælle kalorier. Og som følge heraf, vil organismen ikke lider af overspisning og vægt vil være normen.

Ulemperne ved vægttab ved hjælp af denne metode

Alle cons kost "overveje kalorier og tabe" rent subjektive. Du kan skræmme faktor 2:

 • Kompleksiteten af beregningen.
 • Umættelig lyst til at overskride den daglige sats.

En anden klar. Denne lejlighedsvis sker med alle, der nogensinde har været på slankekur. Der vil handle psykologiske teknikker, der kan hjælpe dig, for eksempel, til at hænge på køleskabet billedet slank filmstjerne, som du gerne vil være ligesom. Eller et billede af, hvor du er smuk, slank, iøjnefaldende af alle mænd. Har du igen ikke ønsker at blive som dette? Uden besvær, som vi ved, sker der ingenting. Derfor er det nødvendigt at indsamle din viljestyrke i en knytnæve. Senere, et par måneder senere, vil en tankevækkende mad har en vane. Og du automatisk vil forberede uden at tænke over, hvordan man kan tælle kalorier for at tabe sig.

Et godt incitament kan blive smart tøj et par størrelser mindre. Ønsket om at komme ind i disse vidunderlige små ting så hurtigt som muligt til tider fungerer vidundere, og vi ikke afviger fra det oprindelige formål - lige overveje kalorier og tabe sig. Og snart, drømmen bliver til virkelighed.

Med hensyn til vanskeligheden ved at tælle kalorier, så de følte i de første uger. Så vil du allerede kender udenad af energiindholdet i et produkt.

bit aritmetik

Så har vi besluttet, at fra nu af betragter kalorier. Tabel produkter med deres energiindhold vil hjælpe dig med dette. Men før du tænder for hende, er det nødvendigt at kende de daglige behov i den menneskelige krop i kalorier. Se, hvad de siger om det ernæringseksperter.

kvindelige køn

 • For unge personer (14-17 år) er nok per dag 2760 kcal.
 • Gravid ung kvinde - 3200 kcal.
 • Amning et barn - 3500 kcal.
 • Studerende - 2800 kcal.

Arbejdstagere, der udfører mentale arbejde og førende en stillesiddende livsstil

 • Kvinder (18-40 år) - fra 2400 til 2600 kcal.
 • Kvinder (40-60 år) - fra 2200 til 2400 kcal.

Service arbejdstagere (sælger, postbud, etc.).

 • Kvinder (18-40 år) - fra 2500 til 2750 kcal.
 • Kvinder (40-60 år) - fra 2350 til 2550 kcal.

Arbejdstagere, der udfører tungt fysisk arbejde

 • Kvinder (18-40 år) - fra 2700 til 2900 kcal.
 • Kvinder (40-60 år) - fra 2500 til 2700 kcal.

Folk i pensionsalderen

 • Kvinder (60-70 år) - fra 2100 til 2200 kcal.
 • Kvinder ældre end 70 år - 2000 kcal.

Disse data er videnskabeligt kaldes optimale korridor kalorier. De har bare brug for at se på, hvis du er tiltrukket af kost "Vi anser den kalorier." Tabel prompt tilladt for dig at deres antal dagligt. Hvis energiindholdet i alle måltider inkluderet i din daglige menu, mere end du spise for meget. I dette tilfælde er det ikke overraskende på siderne, hvor der var overskydende fedt og hvorfor du ikke kan komme ind i sidste års jeans søde.

Hvordan ved du, dine baseline kalorier på egen hånd?

Information ernæringseksperter har naturligvis uvurderlig hjælp, men ikke afskedige og individuelle karakteristika for hver person. Bekæmpelse overvægt afhænger af mange faktorer. Denne højde og vægt, især stofskifte, livsstil, motion. Efter alt, disse indikatorer er individuel. Der er en særlig formel, der hjælper med at bestemme din særlige behov i det daglige antal produkter og deres energiindhold.

Det er simpelt:

 • For kvinder, ser det sådan ud: 650 + 9,6 x (w) + 1,8 x (højde) - 4,7 x (alder).
 • For mænd lidt forskellige: 60 + 13,7 x (w) + 5 x (højde) - 6,8 x (alder).

De opnåede data skal ganges med en anden faktor. Det afhænger af nogle individuelle karakteristika. Multiplicer af:

 1. 1.3, hvis du fører en stillesiddende livsstil.
 2. 1.4 Hvis du motionerer 4 timer om ugen.
 3. 1.5 hvis sporten betaler 6 timer om ugen, med en masse bevægelse.
 4. 1.7, hvis sporten for dig - den bedste ven af over 12 timer om ugen.

opnået Data og vil være din baseline. Hvis du ønsker at tage på i vægt, øge tallet til 20%. Vil omvendt, tabe sig, reducere den resulterende antal med 20%.

Hvordan at vænne sig til at tælle kalorier

Der er ingen tvivl om, at den første sådan tilgang til udarbejdelsen af morgenmad, frokost og middag vil kede dig. Det er ganske usædvanligt. Men til sidst man vænner sig til det. Efter alt, vi er ved at forberede et hjem er næsten de samme retter, der ændrer sig med en vis frekvens. Undtagelser er helligdage. Men der er mange lavt kalorieindhold opskrifter til særlige lejligheder. En lille energiværdi betyder ikke, at de smager godt. Enhver mere lækker! Og du ser det for dig selv.

Så i dag betragter vi kalorier. Tabel bord, men det meste af arbejdet, du bliver nødt til dig selv.


 1. Eksperter anbefaler at starte en fødevare dagbog til dette formål. Der vil du nødt til at skrive ned alt, hvad du spiser i løbet af dagen. Sørg for at medtage maden vægt i gram og antallet af kalorier, der er indeholdt i dem. For eksempel, hvis en loaf skåret så elsket dig, 100 g produkt indeholder 264 kalorier, og du spiser til morgenmad 200 gram, så bliver du nødt til at skrive - 528 kcal.
 2. Foretag ændringer til blog skal ikke være hver dag, efter hvert måltid. Selv hvis du bide den sædvanlige æble eller banan, skal du huske at skrive ned kalorieindhold og vægt. Det er nødvendigt at korrigere middag. Hvis du har drukket for meget højt kalorieindhold fødevarer i eftermiddag, har brug for middag skal gøres så let. Beregn hvor mange kalorier du har i reserve, og forsøge at holde sig inden dette tal.

Hvis du er skeptisk over denne metode, og tror på, at spise rigtigt, ernæringseksperter foreslå en simpel test. Skriv alt ned du spist af dato, og derefter beregne hvad energiindholdet i brugen af produkterne. Masser af interessante ting for sig selv lære. Også du se, hvilke fødevarer kan elimineres fra kosten forbehold.

Et par nyttige regler

Vi tog en beslutning - at overveje kalorier og tabe sig. Tabel er vores vigtigste assistent i dette tilfælde. Men vi skal ikke glemme de følgende punkter for at hjælpe dig med at forstå, hvordan man tælle kalorier for at tabe sig.

 1. Calorie te og vand anses for at være nul. Men hvis det er uden nogen tilføjelser. For eksempel, kun tælle kalorier af sukker, mælk, marmelade og alt det, du sætter i din te.
 2. Hvis du er madlavning en kompliceret fad, sin energi værdi af summen af energiindholdet i alle komponenter. Derfor vil hver komponent nødt til at beregne.
 3. Ved stegning overveje ikke kun den brændværdi af forarbejdede fødevarer, men også olier (til stegning brugt ca. 20%).

udskiftelighed af produkter

En kost baseret på kalorie optælling er god, fordi den ikke tvinge os til at opgive dine livretter og spisevaner etablerede. Hvis du ønsker at spise chokolade, hvorfor ikke nyde det? Bare ikke alle fliser helt, og et lille stykke. Glem ikke at pre-beregne, hvor mange kalorier i det. Dette bør kun gøres for første gang og registrere resultatet. I fremtiden vil du allerede kender energiindholdet i kvadrater af chokolade.

Men det bedste i madlavning stadig bruge Udskiftelighedsprincippet af produkter. For eksempel:

 • Du har en sød tand. Uden godbidder du føler irritabel - og altid i et dårligt humør. Der er en vej ud. Erstat slik frugt slik eller skumfiduser. Da de har ingen fedt, men de er så søde og velsmagende.
 • I stedet for is eller creme kan spises med flødeskum eller ost mousse.
 • Elsker burgere? Der er ikke noget problem, forberede dem til et par. Lækker, nærende, og vigtigst af alt - nyttig.
 • Vær forsigtig med kaffe. I modsætning til te kaffe - det er mad. Temmelig højt kalorieindhold drikke. Desuden længe absorberes af kroppen. Hvis du ønsker at tabe sig, bedre gå til cikorie.
 • Soda indeholder også en masse kalorier. Erstat det med mineralvand, og hvis du ønsker søde, giver præference til den naturlige saft.
 • Bedre at købe bagværk med ekstra klid. Ikke alene skal de fremskynde metaboliske processer og afgifte kroppen, så også er de mest kalorielette fødevarer.

Kost Dr. Bormentalja: tror kalorier

En af de mest populære kost programmer i dag. Dens navn er temmelig betinget, da Dr. Bormental kun eksisterede i Bulgakovs "Heart of en hund." Arten af sådanne læger generelt ikke og har aldrig været, og teknikken med førende terapeuter og diætister. Den er baseret på at tælle kalorier og psykologiske aspekter af vores adfærd. Det er ingen hemmelighed, at mange af os ofte spiser mad, selv uden oplever sult. Nogen er enig nyde en dejlig godbid for selskabet med en ven. Nogen griber favorit delikatesser stress og vrede, nogen kede velegnet til køleskabet, åbner døren og holder hånden ud til, uden hvilken du nemt kan gøre i øjeblikket. Nogen bruger mad lige ud af vane. For eksempel, når du ser dine foretrukne tv-serie (det, fordi jeg altid gør).

Så i én stemme eksperter siger, at først er det nødvendigt at fastlægge årsagen til overspisning og derefter behandle den. Hjælp i denne enkle anbefaling fra "Bormentalja". Og de er:

 1. Du er nødt til at glemme alt om produkter, der ikke giver mæthed (sød yoghurt, yoghurt).
 2. Mad til at tage bedre varme.
 3. Begrænse brugen af alkohol, krydderier og varmt, da det stimulerer appetitten.
 4. Spis lidt men ofte. Den bedste løsning - 7-8 gange om dagen.
 5. Mellem måltider bør ikke overstige 5 timer.
 6. Middag bør være 4 timer før sengetid.

Voice of the People: anmeldelser om slankende systemet med at tælle kalorier

Uanset hvad det var, men at lytte til dem, der længe har været at bygge mit liv på en sådan procedure, er det nyttigt. Hvordan de klare de første vanskeligheder? Hvor hurtigt opnås det ønskede resultat? Generelt er det muligt at tabe sig ved at tælle kalorier. Anmeldelser overbevise os om, at det er muligt. Døm selv.

 • Nogle styre over 100 dage til at tabe på 11 kg. Det er endnu hurtigere end lovet mange regnemaskiner på internettet. Første uge som regel mest tilfredsstillende - op til 1700 kcal pr dag, den anden - op til 1500 kcal, 1200 kcal tredjedel. For at opnå mere effektive resultater, og folk er nødt til at begrænse fedt til 40 gram om dagen.
 • For andre, det vigtigste i denne diæt - tælle forholdet mellem kulhydrater, fedtstoffer, proteiner. Og alle former for vitaminer, gepatoprotektory, mineraler. Sådanne mennesker lader sig 1600-1700 kcal per dag. En måned skur 7 kg - og vægten kommer ikke tilbage.
 • "Rutschebane" for mange foretrække kost. Hver dag er der anbefales at bruge et andet antal kalorier - fra 600 til 1300. i 50 dage tabe op til 9 kg. Og mens vægten af blade dagligt.

Afslutningsvis et par små tips, som gav agt dem, der med succes tabt vægt ved at følge denne fremgangsmåde.

 1. Kalorieindhold kan lære i tabellerne. De er langt i litteraturen kan findes i overflod. Men ifølge folk, der søger at tabe sig ved at tælle kalorier, disse tabeller er gennemsnitsværdier. Derfor er det nogle gange nødvendigt at undersøge produktets emballage. Det har også informationer om dens kalorieindhold.
 2. For at forenkle din beregning, kan du bruge Exel bordet. Det er bekvemt til dette formål. Fejl, selvfølgelig er der. Men dybest set, det sker, når du beregnede kalorieindhold kompleks i madlavningen. Hvis du foretrækker maloobrabotannuyu og enkel mad, så Exel giver nøjagtige resultater. Af den måde, kan i samme tabel skal udføres, og en fødevare dagbog.

Som du kan se, kalorie optælling system fungerer i praksis. Så måske er det tid til at studere det og tage sig af deres eget helbred og om figuren?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.