Sport og FitnessVægttab

Stepper at tabe sig - en kompakt, praktisk, økonomisk overkommelige

Stepper henviser til en stor gruppe af cardio, som ud over ham, omfatter også en motionscykel og en cykelsti, roning, elliptiske træner og så videre. Disse trænere er perfekte til folk, der ønsker at forbedre luftvejene og hjerte, for at træne udholdenhed og tabe .

En enkel og lille størrelse ene er ministepper for slankende, der er et stativ med to pedaler og justerbar håndliste længde. Stepping på pedalen af denne enhed, simulere du gå på et højere niveau. I øjeblikket er de fleste af de mini-stepmaskiner er udstyret med en computer til at tælle kalorier, trin og belastning.

Stepper at tabe sig - det er meget kompakt, billig og nem at bruge hjem træner. Professionelle stepmaskiner er dyrere end de forenklede modeller af mini stepmaskiner, men den plads, de optager er også ganske lille og kan passe selv i en lille lejlighed.

Denne simulator er en stepper til at tabe sig, bidrage til at rette talje og hofter, forbedre muskeltonus i disse områder, stramme musklerne i lår og bagdel. Intensiteten og varigheden af uddannelse vælges individuelt, det vigtigste - at overvåge hjerterytmen og lyt til din krop. Hvor effektiv træning afhænger af breddegraden for trin og om du stole på i løbet af en træningssession på skinnen.

Øvelser udført på en sådan simulator, så enkelt som muligt. Og nogle gange for personer, der udøver regelmæssigt kan simpelthen "løbe ud" belastning. Ud over at blive involveret, ikke alle muskelgrupper får lidt eller ingen hånd stammen, ryg og skulderåget. Selv om denne mangel kan afhjælpes ved hjælp af håndvægte under træning og ser kropsholdning. At stepper at tabe ikke bliver et instrument for "tortur" for dig som følge af smerter i muskler, er det vigtigt, efter hver træning på den for at genoprette muskel balance og kaksleduet strække tilbage. Til disse formål passer perfekt tilbage øvelser på gulvet i en udsat position eller på væggen barer.

Beslutter at købe en stepper til at tabe sig, være meget opmærksomme på følgende punkter. Klassificering af simulatorer sker afhængigt af konfigurationen og funktionalitet. For et lille værelse ideelt til en mini-stepper. Hvis du har nok plads i hjemmet, er det fornuftigt at købe en fuld-størrelse simulator. Det næste punkt, som bør være opmærksomme på, er at flytte pedalerne. Han er afhængig (på cykel) og uafhængig, når bevægelsen er ikke forbundet med hinanden og har større effektivitet. Udgifterne til din personlige hjem træner lidt større beløb, vil du få mulighed for at overvåge og specielle sensorer overvåger mængden af ilt forbrug, puls, workout tid, strækning, etc.

Det er overflødigt at sige, er det nødvendigt at være opmærksom på producenten af din fremtid træner, på grund af dette afhænger direkte af kvaliteten og muligheden for garantiservice.

For at maksimere effektiviteten af træning på stepper, du har brug for at finde den mest passende uddannelse. Udførelse af kraftig motion i forbindelse med bevægelser af krop og hænder betragtes som den bedste løsning.

Stepper Kost: anmeldelser, mulighed motion

Under en lille undersøgelse blandt brugere af simulatorer blev det klart, at den bedste løsning er en workout stepper øvelse, som omfattede næsten alle de muskelgrupper. Det kan være som følger: for de første fem til syv minutters motion skulle gå stille og roligt, hvilket gør cirkulære bevægelser med hænderne, gynger og ryk foran brystet. Så skal du tage håndvægte og fortsætte intensive håndbevægelser og krop skiftende øvelser hver to eller tre minutter (nedbøjning biceps, bortførelse triceps, avl hånd i hånd, rotere, vride, og så videre.) Efter ti minutter af denne øvelse bør være at gå til de sædvanlige trin med frit flytte sine arme uden håndvægte og træning rolig afslutning fem minutters gang.

Vær smuk og sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.