Kunst og underholdningLitteratur

Seton-Thompson, "Royal Anastolanka". Sammendrag af Royal Anastolanka

Den fantastiske verden af dyreliv er et af hovedtemaerne, som Ernest Seton-Thompson dedikeret sine små værker til. "Royal Anastolanka" - en historie om en kat født og voksen i en slum. Det fængslende plot og det hjemløse dyrs vanskelige skæbne har i mange år fremkaldt stor interesse blandt læsere af forskellige generationer.

1 kapitel. Frelse og ensomhed

Scrimpensky-banen blev råbt af skrigene fra en leverhandler. Hver dag gav han en godbid til katte, hvis ejere betalte i god tid for mad. På siden venter de hjemløse dyr, der undertiden formåede at tage vildt fra de heldige. Blandt dem var en uhyggelig grå kat. Så begynder hans historie "The Royal Anastalist" Seton-Thompson.

Tilbage til kassen, der var hendes hjem, så den grå kat en stor sort kat, der fortærede sine unger. Mor formåede at redde kun en af dem.

Et par dage senere var katten, der havde klatret i søgen efter mad på skibet, langt hjemmefra. Og hendes lille efterkommer, født i en slum, blev efterladt helt alene.

2-3 kapitler. Uafhængigt liv

Ikke venter på sin mor, den grå killing gik på jagt efter mad. Dette var ikke en let opgave, som i de nærliggende skraldespand var det undertiden muligt at finde kun en kartoffelskræl. Når kattungen fodrede niggeren, arbejdede i butikken af sælgeren af fugle, japansk Mali. Men oftere måtte jeg skjule mig, især fra onde hunde. I to måneder har historien "Royal Anastolanka" fortalt alle kvarterer og lært at undgå fare. Den virkelige frelse for ham var et nyt fiskeri - han lærte at åbne løst lukkede eller beskadigede låg på mælkekande - de blev forladt på almindelig købers veranda af sælgeren.

4-5 kapitler. Lykke til moderskab

I august blev kattungen omdannet til en stor kat med smuk lysegrå uld. De sorte striber og hvide pletter, som tigrene, gav hendes utrolige elegance.

På en eller anden måde ved siden af beboelsen af vores heltinde begyndte en kamp to store katte: allerede kendt sort og kom ud for at møde ham halvgult. Sidstnævnte vandt og vandt hjertet af en smuk kvinde. Og i begyndelsen af oktober i katteboksen dukkede killinger op. Mor oplevede utrolig lykke. En gang efter en vellykket sortie kom hun, fodret og glad hjem hjem. Pludselig dukkede et lille brunt væsen foran hende. Katten tog ham til en mus og bragte den til kassen for sine unger. Det var en kanin, der blev medlem af familien.

Lykken sluttede, da japanskerne fandt killinger ved siden af butikken og beordrede negrene til at dræbe dem. Tilbage til hendes kasse holdt hendes mor en død rotte i munden. Det reddede hendes liv - sådan en kat er altid nødvendig. Så krøb Negen op til kassen, hvor katten og kaninen lå og bragte dem til bænken. Så heldigten af historien "Royal Anastalinka" var i fangenskab for første gang. I fire dage i et bur blev hendes hår vasket og fluffet. De japanske besluttede at katten kan sælges og forlod den hjemme.

Kapitel 6. Sejr på udstillingen

Mali var listet og tjent på at huse stole stamtavle katte og hunde. Nu var han interesseret i en meddelelse om køb af dyr på pels. Den japanske begyndte et eksperiment på en slumkat. Han behandlede ulden med et parasitmiddel, vaskede det og satte det på gaden. Det kolde vejr og god fodring har gjort deres arbejde. Meget hurtigt blev katten til et utroligt smukt dyr med en fluffy, usædvanlig farve af pels. Den japanske og negre kom med hendes navn - Royal Anastolanka - og en god stamtavle. Negroens delikatesse, der introducerede sig som ejerens butler, kombineret med sit storslåede udseende og dygtigt forberedt certifikat, gav katten med deltagelse og sejr i udstillingen.

7-8 i kapitlet. Bor hos mennesker

Royal Anastolanka blev solgt for hundrede dollars i et luksushus. Da hun voksede op i en slum, kunne hun aldrig vænne sig til en ny livsstil. Hun var kært og velsmagende. En frygtelig adfærd blev tilskrevet aristokratisk oprindelse, excentricitet og upraktisk uddannelse. Med store vanskeligheder formåede katten at flygte fra det hadede hus. Dog vendte hun kort tilbage til slumkvarteret: en japansk og en negre greb hende og blev returneret til belønning til Femte Avenue.

Og om foråret blev katten taget til dacha. Det var en lang og ubehagelig sti, som er beskrevet i detaljer af Seton-Topson. Den kongelige Anastolanka blev straks forelsket i køkkenet, hvor der altid var en skraldespande, og fra kvinden, der kogte mad, lugtede af indfødte slumkvarterer. Og selvom katten blev fodret i masser, følte hun sig ulykkelig og drømte om at vende hjem. Snart kom en sådan sag op. Mesterens søn bundet en krukke til skønhedens hale, som fik ham til at ramme med klør. Høringen hylede fyrens mor fyret en bog i katten, og hun skyndte sig at løbe. Glemte på loftet, ventede den kongelige anastalinka for natten, hvorefter hun satte sig på en lang rejse.

9-10 kapitler. Vende hjem

En masse farer lurede hende på vej. De er vrede hunde, truende drenge og toogede monstre, der aldrig blev set før (på en af dem tog de hende til dachaen). Og næsten konstant sult. I løbet af dagen gemte hun normalt, og om natten startede hun. Mere end en gang måtte jeg vende tilbage, herunder med færge. Endelig anerkendte hun det sted, hvor hun havde vandret under sin første flyvning. Lidt mere - og hun vil være i sin egen gård og klatre ind i hendes kasse. Så du kan kortfattet beskrive heltenes rejse.

Den kongelige Anastolanka var dumbfounded. I stedet for sædvanlige bygninger og lugt opdagede hun ruiner og bjerge af affald. Hvordan kunne hun vide, at de besluttede at bygge en bro her?

Katten fandt ly i et af nabokvartererne. September bestået. En gang på jagt efter mad lavede dyret sin vej til spanden i håb om at finde der slops. Og pludselig fandt katten på håndtaget velkendte udskrifter. Og så hørte jeg Negers stemme. Han kastede dyret et stykke kød, som straks blev beslaglagt af en kat og ført væk til et sikkert sted.

Kapitel 11-12. Alt var arrangeret

Resuméet af "Royal Anastolonka" afsluttes med en historie om begyndelsen af en ny kattes liv. Nu kom hun til døren, hvor Negren levede, og når hun var sulten, fik hun mad. En gang efter en tilfredsstillende uge fandt katten en næsten frisk rotte og besluttede at skjule den. I det øjeblik kom en boligejer ud af den velkendte dør med negroen. Han var glad for kattrotkatten, og han gik ind for at betale delvis for sin mad. Og den sorte mand stod ikke. Nu fik Royal Anastolanka det største stykke fra leverancen. Og selvom katten aldrig engang fangede en rotte, hentede negrene døde gnavere, og hver gang blev han træt af alt, så de fik øjnene for husets ejer. Derudover solgte han gentagne gange sin skønhed (og katten kiggede endnu luksuriøs og formørket alle andre af sine slægtninge) med fuld tillid til, at hun snart ville vende tilbage. Trods alle æresbevisninger og pålagt aristokratisk titel var hun trods alt stadig bosiddende i Khrusjtjov.

Dette er resuméet af "Royal Anastolanka" - et af Ernest Seton-Thompson's bedste værker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.