Sport og FitnessUdstyr

Hvad skal være en gym mat for børn og voksne

Gymnastikmåtte - elastisk stof fremstillet af naturlige, syntetiske eller kompositmaterialer, designet til fitness klasser, yoga, andre sportsgrene.

Tilstedeværelsen tæppe bidrager til organiseringen af de mest komfortable uddannelse. Indretningen beskytter de enkelte dele af kroppen fra traumatiske ved kontakt med faste overflader. Gymnastik mat beskytter mod kulde og eliminere slip under aktive fagter.

typer

Der findes flere typer af gymnastik måtter. Sådanne indretninger klassificeres hovedsageligt af materiale og fremstillingsparametre:

  1. Syntetiske tæpper - lavet af PVC. De er særligt robuste og modstandsdygtige over for slid. I gennemsnit tjener de i flere år. Den repræsenterer en ideel løsning til at øve derhjemme.
  2. Produkter fremstillet af elastomere - har øget fleksibilitet i forhold til de tidligere kategori tæpper. Fremragende absorbere fugt, og derfor stort set ingen slip under bevægelsen.
  3. Gummimåtter med tilsætning af jute eller gummi - har en temmelig imponerende vægt. Imidlertid glide fra begge sider og ikke skaber statisk elektricitet ved kontakt med overfladerne. Velegnet til træning både hjemme og i gymnastiksalen.
  4. Karemat - faktisk er en stor turist elementer end sportsudstyr. De er lavet af syntetiske materialer. Beskyttende overtræk kan omfatte en polyethylenfilm eller kappe aluminium. Sådan en gym måtten kun i ringe grad, beskytter mod skader. Dets vigtigste opgave - at effektiv varmeisolering.

størrelse

At vælge den rigtige gym måtten til børn eller voksne bruger, skal du fokusere på dens parametre. Af stor betydning, når der vælges en ophobning og højde atlet.

Der er en række standardiserede parametre, hvorefter måtterne er lavet til fitness klasser:

  • Længde - fra 175 til 220 cm.
  • Bredde - 60-80 cm.
  • Tykkelse - fra 3 mm til 1,5 cm.

Den større tykkelse adskiller gymnastik mat, den mere komfortable det vil fungere som kontaktfladerne vil være næsten umærkelig for brugeren.

De væsentligste forskelle mellem de dyre tæpper og artikler i budgettet kategorier

Hvad adskiller den billige og dyre Gymnastikmåtte? Pris forskel til fordel er en prioritet. I øjeblikket er prisen på gymnastiske måtter spænder fra 300 til 3000 rubler. Det forklarer tilstedeværelsen af et sådant bredt spekter anvendelse talrige fremstillingsmaterialer.

For billige produkter leveres ikke kvalitetscertifikater, der viser deres pålidelighed og sikkerhed både for brugeren og andre. Gym mat, prisen er ærlig talt for lavt, da operationen kan blive en kilde til ubehagelige lugte og endda forgifte luften i rummet.

Pleje gymnastik mat

De mest simple produkter fremstillet af PVC, stærk nok til regelmæssige lektioner, antyder muligheden for rengøring i hånden og maskinvaskes. Samtidig en gymnastik mat foldning af naturlige eller kompositmaterialer, er bedst rengøres med en fugtig svamp eller et segment med en klud fugtet med alkohol.

I pleje af tæppet anbefales ikke at bruge sæbe eller kemikalier. Alle rengøringsmiddel absorberes ind i tykkelsen af måtten, og negativt påvirker huden med aktive sved. Derudover en sæbe pad bliver glat.

At tørre det våde produkt, aktivt nok mash det med hænder eller fødder til at betræde, og derefter hænge ud i den friske luft.

Tips til at vælge

Effektiv fitness i sportshallen eller hjemme træning vil gymnastiske måtter, som er skridsikker, let at rengøre, har tilstrækkelig tykkelse til at sikre fuld komfort under træning med vægte eller uden dem. Yoga anbefales at stoppe ved en temmelig tætte, tykke, og vigtigst - skridsikre produkter.

Særskilt, når du køber bør være opmærksomme på, hvordan produktet er udsat for dannelsen af statisk elektricitet. Denne ejendom vil være med til at tiltrække støv indsamle skadelige mikroorganismer.

Som et resultat,

Som du kan se, udvælgelse af tæpper til beskæftigelse ved fitness er ganske bredt. Når du vælger en passende løsning bør være orienteret primært i form af intensiteten og hyppigheden af møderne, samt rimelige priser.

Hvis du planlægger at bruge måtten til uregelmæssige aktiviteter i hjemmet, i dette tilfælde, at absolut ingen mening at bruge penge på dyre produkter. Nogle modeller er lavet af PVC eller elastomer, ikke for ringere end naturlig kvalitet. Men der er meget billigere. I sidste ende, det vigtigste - ikke at spare på deres egen sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.