Af teknologiMobiltelefoner

Russisk smartphone Yotaphone: brugeranmeldelser, fotos

Tiden er kommet, hvor markedet for mobiltelefoner og smartphones forsøger at bryde ud indenlandske producenter. De producerer Yotaphone. Anmeldelser af modellen optrådt på mange netværksressourcer. Medlemmer rammende mærke til fordele og ulemper ved apparatet. Men nogle anmeldelser er ikke grundløse. For at hjælpe brugerne med at forstå, hvad de kan forvente fra enheden, forsøger vi at få mest detaljeret gennemgang af telefonen.

Valgmuligheder

Yotaphone smartphone har en imponerende pakke. Det omfatter primært selve telefonen. Inkluderet er en kabelforbundet headset til at tale og lytte til musik, en oplader og en papirclips. Det hjælper til at udtrække SIM-kortet fra din smartphone. Det er værd at bemærke, at opladeren er i stand til at analysere. Det vil sige, det kan fjernes fra USB-kabel til at tilslutte smartphone Yotaphone direkte til en pc og synkronisere data.

Kittet indeholder også instruktioner til enheden ved at aftørre med hvilken det er muligt at tørre skærmen. I nogle tilfælde (naturligvis ikke alle lande har en sådan mulighed) og en rabat kupon.

Yotaphone: anmeldelser, fotos, historie

Præsenteret en smartphone var tilbage i 2012, og mere præcist i december. Så hvilken indretning har to skærme på én gang, gjorde et stærkt nok indtryk. Sagen er, at telefonerne for nogle virksomheder legemliggør en lignende idé og tidligere. Deres designere har vist mere end en gang, ikke to gange, men alle endte på dette tidspunkt og aldrig kom til erkendelse. Men russiske producenter har formået at bringe sin idé ud i livet.

smartphone koncept indebærer reduceret energiforbrug ved brug af anden skærm. Dette skulle opnås ved at vise oplysninger om en alternativ skærm. Samtidig viser det sig, at belastningen fra de vigtigste skærmbillede.

Generelt konceptet lød store, opmærksomhed blev rettet mod det til hende. Januar 2013 var præget af en udstilling i Las Vegas. Allerede på hendes russiske smartphone blev kåret til den bedste innovation i branchen smartphone. I dette tilfælde, absolut ingen er forvirret af det faktum, at salget af apparater kun skal starte i 3. kvartal 2013. For en innovativ tilgang til udviklingen af telefoniske enheder, virksomheden har modtaget i Barcelona torden bifald og præmier. Billedet af den vindende køber kan altid ses på i feltet under Yotaphone.

Forsinkelser i udviklingen

Samtidig mente Yota Devices, at udviklingen af smartphone vil tage mindre tid end det skete i virkeligheden. Som et resultat, specifikationerne lade enheden indregne en rimelig prisklasse. Det blev klart under annonceringen af enheden. Det samme var på grund af virksomhedens engagement er at frigive en smartphone så hurtigt som muligt? Sagen er, at på dette tidspunkt markedet forsøger at bryde Apples virksomhed, der tilbyder tilbehør for sine produkter, som har et lignende koncept.

Men det ville være bedre Yota Devices bragt udvikling til sindet, fordi Apple design og har ikke optrådt på butiksvinduer. Årsagen var problemet i udviklingen af logistik. For at løse disse spørgsmål, tilsyneladende, at selskabet hurtigt mislykkedes.

På den anden skærm patent

Det skal bemærkes, at begrebet en anden skærm dukkede længe før, da det har erklæret firmaet Yota Devices. Samsung virksomhedens patenter vedrørende denne idé, relaterer tilbage til 2000'erne. Omkring samme tid, denne teknologi og udvikler af Nokia. Men hvad er virkelig vigtigt at gennemføre en plan til rent faktisk at styre kun russisk producent.

De to virksomheder har undladt at gennemføre projekter på grund af det faktum, at chancen for salg af sådanne anordninger var lav. Men kompleksiteten, der er unikt set fra en teknisk synsvinkel er problemet med den tekniske støtte arbejdet i telefonen - det er kun frastødt fabrikanter. Det viste sig, at udgifterne til omkostningerne til udvikling og produktion oversteg afkastet af produktet.

Nu mobiltelefonen markedet først sted om udførelsen tager naturligvis ikke Yotaphone. Russisk producent, men i den forbindelse nået nøjagtigt et mål - originalitet. Mere på hylderne i lignende anordninger du ikke finder.

design

Russisk smartphone Yotaphone har monoblok typen boliger. Parse det ikke er muligt. Brugeren kan også ikke nå enhedens batteri. Vær bange ikke det værd. Nu er markedet har en masse modeller med et lignende organ struktur. Desuden er det ikke en tilfældighed, men en tendens.

I alle tre planer har russisk smartphone Yotaphone metrisk følgende oplysninger: dens længde er 133,6 mm, bredde - 67 mm, og en tykkelse på 9,99 mm. Med sådanne dimensioner smartphone vejer 146 g

Umiddelbart kan vi sige, at vægten af telefonen er stort nok. Men størrelse er relativt lille. Slående kombination, ikke? Dette gør det muligt uden problemer at sætte telefonen i hånden. I produktionen af kun plast anvendes. Ingen metaldele brugeren vil ikke finde det. Af den måde, føler og udseende plast er lavet kvalitativt. Den dækker sidevæggene og den indretningens ramme.

Russisk smartphone Yotaphone, anmeldelser af hvilke i form af design, i de fleste tilfælde positive, fås i sort, samt i sort og hvide farver. I udviklingsfasen indebærer også en tredje mulighed, når alle telefonen var hvid. Men når test blev observeret, at farveskemaet er ikke egnet på grund af den hurtige aldring og slitage.

Enheden, lavet i sort, ser meget imponerende. Dens frontpanel indeholder et kamera foran udsigt. Hvis man ser nøje, vil du bemærke på højre sensor er ansvarlig for at nærme sig objektet. Men farten var ikke så let at beregne, dette selskab har taget sig.

Venstre panel har nøglerne til at justere lydstyrken. Oversiden er input til en kabelforbundet headset samt knapper til tænding og Yotaphone. Kundernes anmeldelser viser, at der er meget praktisk er en anden mikrofon, men med SIM-kort har lidt problemer.

udstilling

Hvis du sætter din smartphone på bordet, og hovedskærmen vil blive placeret uden for Yotaphone adskiller sig fra en almindelig smartphone Android styresystem er ganske problematisk. Skærmen er ikke så alt for stor. Dens diagonal er kun 4,3 inches. Samtidig, kortlægning 16,7 millioner forskellige farver leveres af opløsning på 720 x 1280 pixels.

Umiddelbart bør det sige, at billederne vises med høj kvalitet. I smartphone en meget flot farvegengivelse. Når sollyset det opfører sig også godt i denne henseende. Måske er den eneste ulempe er bare størrelsen. Hvis du er i lang tid brugt iPhone, så i princippet noget forfærdeligt vil ske, og du behøver ikke engang mærke forskellen mellem skærmene. Men hvis du tidligere har brugt enheder, der kører Android eller Windows Phone, som havde diagonal skærm 4,7 inches (og mere), vil du sandsynligvis blive ubehageligt overrasket. Hvis vi taler om styrken af displayet er der brugt Gorilla Glass.

Med sådan en skærmstørrelse brugeren vil have noget problem med at skrive SMS-beskeder, telefonopkald, lytte til musik. Men hele tiden "surfe" på nettet, til at sidde i sociale netværk, læse e-bøger og artikler hjælp Yotaphone - alt dette er helt klart ikke den bedste ting, som du kan gøre.

Den anden skærm (umiddelbart advare dem, der har nogen erfaring med denne smartphone) ikke røre. Disse river kommer på tværs af næsten alle brugere. skærm ledelse varetages ved berøring zone, der ligger i bunden. Størrelsen forbliver den samme, svarende til 4,3 inches, men beslutningen er ændret. På dette tidspunkt, er det kun 360 x 640 pixels. Skærmen har ingen baggrundsbelysning. Det er grunden til at arbejde med dem virker kun mulig, hvis der er en kilde til belysning.

Men hvis skærmen er lyst, vil billedet på det være af god kvalitet. Belægningen kan behage de brugere der altid bærer telefonen i tasken, lommen, i almindelighed, hvor som helst, men sammen med andre elementer. Sagen er, er, at dækningen ikke slettes. Ingen ridser på transporterer med de samme taster praktisk umuligt at opnå.

mad

Batteriet er et lithium-ion typen, dens kapacitet er 1800 mAh, hvilket er helt acceptabelt. I internettet for at finde de præcise oplysninger om driftstiden vil ikke fungere. i praktisk anvendelse Det fremgår imidlertid, at man kan tale i telefon en time og en halv, til at sende et par dusin meddelelser, lyt til musik i cirka en time, læse oplysningerne på skærmen omkring en time, og derefter smartphone vil stå en dag ad uden ekstra gebyr.

Hvis du er en aktiv bruger, er telefonen allerede udledt senere i morgen. Særlige puslespil i dette. Men med sådan en lille skærm er ganske tvivlsomt, køberen vil bruge smartphone til en permanent "surfe" på internettet. Almindelige brugere, der arbejder i henhold til planen "kalder - SMS - opkald - SMS", vil være i stand til at bruge telefonen hele dagen. Batteriet oplades med 100 procent på bare halvanden time.

Sammenfattende kan vi sige, hvad endnu udviklet Yotaphone. Anmeldelser af ham viser, at enheden er kun gode i form af "elite dialer". Resten af mening at købe det i sig selv er ikke.

ydeevne processor

Grundlaget er den smartphone Qualcomm chipset familie. I praksis er telefonen anvendt sin dual-core opløsning. Det er i virkeligheden typisk for datid, nu fra denne tendens, er mange udstyr fabrikanter forsøger at slippe af med. Driftsfrekvens kernerne er ved 1,7 GHz.

enhedens hukommelse

Her er alt meget mere interessant. Faktisk, efter aktivering af indretningen brugeren er kun tilgængelig halvdelen af mængden af hukommelse. RAM størrelse er 2 GB, hvorimod build er 32 GB. Brugeren kan bruge til deres personlige brug kun omkring 26 GB allokeret volumen. I princippet og på lang sigt hukommelse, og "RAM" Situationen er ganske stabil. Det er værd at bemærke, at din smartphone kan stadig behage med hensyn til ydeevne. Yotaphone, anmeldelser hvoraf bedømt "god" i almindelighed, viser, at i de tekniske termer, enheden ikke give det samme.

kamera

Lysstyrke og mætning af dine fotos fra denne model, smartphone er på et højt niveau. Kameraet har en opløsning på 13 megapixel, det giver dig mulighed for at optage videoer i høj kvalitet. Rammehastigheden kan være op til 30 stykker per sekund. Autofokus periodisk vaklende.

Med alle disse fordele, vist billeder ved hjælp af en personlig computer, kan brugeren være sikker på, at billederne ikke er så kvalitet. Hvis belysningen er dårlig, den gode kvalitet af de billeder, du kan glemme. Hvis udviklerne ønsker at modellere, vil de helt sikkert forbedre kvaliteten af driften af enheden i denne henseende. Men alt dette er nu intet mere end rygter, i det mindste, før den officielle meddelelse og præsentation af den nye model.

Kvaliteten af billeder - minus Yotaphone. Anmeldelser og eksempler viser tydeligt, at mange enheder til en lavere pris at tage billeder af ikke meget bedre.

Yotaphone: anmeldelser udlændinge

Russiske varer er aktivt sælges og i udlandet. Udtalelser smartphone udenlandske brugere ikke er for forskellige fra de synspunkter, som vores medborgere. Under alle omstændigheder, at selskabet har plads til at vokse, at udvikle og forbedre det. Yotaphone, bruger anmeldelser af polaritet som, er nu tydeligvis ikke i spidsen for at købe telefoner. Men måske situationen vil ændre sig med tiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.