Nyheder og SamfundPolitik

Catherine, hertuginden af Cambridge. Vejen til succes

Catherine, hertuginden af Cambridge, for nylig var stadig bare en pige er ved at bygge en relation med et medlem af den kongelige familie i Storbritannien, den ældste søn af Lady Di - William. Og hele verden så det fra en Askepot forvandlet til næsten en rigtig prinsesse. Ville bare sige, at de levede lykkeligt. Men det hele startede glat?

Keyt Middlton, når ikke vidste, hvad der ventede hende i fremtiden, blev optaget på samme universitet, hvor han allerede studerede William. Det er, hvor de mødtes, selvom forholdet ikke umiddelbart fastgjort. Kun i 2004 blev de et par, men stadig i 2 år, før de, sammen med flere venner, der bor under samme tag. Var det i det øjeblik noget i mellem - er ukendt. Som tiden gik, men Kate har ikke modtaget et frieri, men alle omkring det syntes meget passende par tronfølger: elegant, charmerende, venlige og tilbageholdende - engelsk inkarnation af dyd. I løbet af denne Kate fik tilnavnet "waity Katy" - "venter på Kathy."

I 2007 var der rygter om adskillelsen af prinsen og Askepot. Om der var et hul - er ukendt, den ene eller anden måde, men i 2010, er Kate stadig afventer et forslag. Indtil det øjeblik, hvor hun kommer til at hedde Catherine, hertuginden af Cambridge, var det ikke meget lang. I april 2011 mennesker fra hele verden set en smuk bryllup, som syntes at ende et eventyr. Men det var kun begyndelsen.

Efter nogen tid efter brylluppet, var der rygter om, at Hertuginden af Cambridge, nyheden om graviditeten, som alle ser frem til, er ufrugtbar. Selvfølgelig, ingen kommentar var ikke ved denne lejlighed. Kate fortsatte med at deltage i forskellige arrangementer, offentlige optrædener og falde fotografer. Hertuginden af Cambridge, hvis outfits er ofte gentaget stil med Lady Diana, selv i de mest passende kjole viste ingen tegn på graviditet.

Og derefter gik hun til hospitalet, og sygeplejersken lad slip, der snart vil være arving til den kongelige familie. Kate forblev lige så munter og charmerende og gik på at blive vist regelmæssigt på offentlige arrangementer. På en af dem, hun angiveligt blabbed om, hvad der venter sin datter. Var det et forsøg på at gøre intriger og forvirre alle? Måske. Men den 22. juli og en halv uge efter den forventede dato for fødsel til et sundt og temmelig store dreng, ved navn George.

Det menes, at han var den mest berømte baby i verden, selv før hans fødsel i flere sektioner af Wikipedia-artikel om ham dukkede op. Og Hertuginden af Cambridge tøvede ikke og skjule deres stadig en ganske stor mave efter fødslen, har vundet godkendelse af britiske kvinder. Allerede på andendagen efter fødslen, viste hun den nyfødte prins og fotografer samledes uden for hospitalet. Efter at blive mor, hun var endnu mere pænere. Og er det ikke lykke? En simpel pige fra en velhavende familie kom i den kongelige familie, vundet titlen. Nu Kate, hertuginden af Cambridge, er et eksempel på stil for mange kvinder. Hun har en familie, en nyfødt søn. Og det er håbet, at denne historie vil ende de traditionelle ordene "de levede lykkeligt og døde i en dag."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.