Nyheder og SamfundNatur

Lords of the Sea: om, hvor hval liv, og hvorfor han er smidt på land

For statistikken, kan vi konstatere, at verden beboet af 86 arter af disse dyr. Den største hval i verden - det er blåt. Længden af denne gigantiske skabelse af næsten 33 meter! Billedligt talt, ville det blive placeret 30 afrikanske eller indiske elefanter! Hvis vi taler om hvor hval liv usædvanlig størrelse, det er de åbne have og oceaner rundt om i verden. Men denne naturtype er ikke kun blå, men generelt alle de hvaler stadig er i live.

Førere af havet

Så vi vil vide, at havene og oceanerne - er steder, hvor hval liv. Men med alt dette, så husk at hvalerne - ikke fiske! De ånde let, ligesom alle pattedyr, ikke gæller som fisk. Det er derfor, det er yderst nødvendigt fra tid til anden til at stige op til overfladen for at tage et pust. Denne procedure er ledsaget af en usædvanlig springvand over havets overflade. Men om hvaler har altid levet i vandet? Selvfølgelig ikke! Det er interessant, at et par millioner år siden, forfædrene til moderne hvaler levede på land, og i modsætning til den første, deres efterkommere flyttet til lavt vand, skjule det fra deres fjender og samtidig preying på små dyr, og efter nogen tid helt ud til havet. Samtidig med deres kropsbehåring helt forsvundet, og forbenene forvandlet til finner. Halen er også at tage den nødvendige form for praktisk navigation - ikke lodret som i fisk og vandret.

Så hvor bor hvalen, er vi fundet. "Flød" på!

Fra hval liv

Afhængigt af dets zoologiske arter hvaler kan leve af fisk, blæksprutter, små krebsdyr og plankton. Maven af disse dyr i sig selv indeholder to eller tre tons fødevarer. Deres bytte de sluge hele, uden selv at forsøge at tygge det. Hvaler svømmer meget hurtigt. Med dets dimensioner er det muligt at udvikle en hastighed på op til 50 kilometer i timen. Desuden er disse dyr - fremragende dykkere. Sperm whale, for eksempel, kan dykke til dybder på op til tre tusind meter! Og alt dette takket være det tykke lag af fedt, hvilket giver dem mulighed for at dykke til sådanne dybder og også gemt i den tilgroede næsebor hval er i posen, luften. Det giver ham mulighed for at ikke komme op til overfladen i to timer. Hvis vi taler om, hvor mange lever hvalen, dette tal når op på 50 år. Hvaler - viviparous dyr. De føder levende unger, vskarmlivaya deres mælk, som i øvrigt nærende ko 10 gange! Takket være det lille kityata vokse hurtigt. Det er værd at bemærke, at disse dyr har fremragende syn, berøring, hørelse, og ikke kun ... Som det er blevet bevist de er styret ved hjælp af andre sanser - analysatorer. Hvaler under kraft til at fange ultralyd og infralyd, de talte til hinanden gennem en række forskellige lyde. Blandt andet hvalerne - til en meget klog dyr, let træne!

Hvor kommer hvalen - i troperne eller i isen?

Hvaler er spredt over hele kloden, for havene og oceanerne for deres bevægelse er der ingen barrierer. De holdt flokke, men foretrækker det samme sted i en bestemt sæson, men ikke desto mindre, de har til at svømme lange afstande. Afhængigt af hvilken type af hvaler er opdelt i varme-elskende fans og det kølige vand. For eksempel, hvide hval (eller hvide hval) bor i polare farvande og hvaler, der lever i tropiske eller subtropiske farvande.

Fænomenet "selvmord"

Dette er en hyppig forekomst i livet for hvaler. Kaste på kysten, dyret dør. Ifølge én version, er det fordi folk er meget alvorligt forurene havene. En anden version siger, at alle fejl af deres egne ultralyd, som undertiden fodret hvaler. Flydende under vand, dyret udsender et ultralydssignal, og at i tilfælde af en forhindring, der reflekteres fra det og kommer tilbage til whale (ligesom flagermus), som, vel vidende at den forreste hindring vender. Men hvis stranden er helt flad, er ultralydssignalet reflekteres fra det, at misinformere hvalen han mener forud for vandet ved høj hastighed afgives på jord! Beskyt Hvaler - at redde dem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.