ForretningOffentlige virksomheder

20 utrolige kontorer, der ønsker at arbejde

Tror du, at dit arbejde er kedeligt og kedeligt? Disse fantastiske kontorer vil vise dig, at du kan arbejde i et spændende og lyse rum.

Google, London, UK

Det nye kontor "Google" i London adskiller ideelle arbejdsbetingelser. Den vidtstrakte imponerende farverigt design, der bringer en usædvanlig note i den traditionelle arbejdsområde.

Berømte indretningsarkitekter fra firmaet PENSON perfekt klaret opgaven med at skabe spændende jobs - dette rum ser bare vidunderligt.

Skype, Stockholm, Sverige

Kontoret er designet af arkitektfirmaet Sverige. Dens kendetegn er den finish af lyseblå farver og usædvanlige belysning. Design ideer er baseret på ånden i virksomheden, hvordan programmet "Skype" samler forskellige punkter i verden, hvad hun er nyttigt og samtidig interessant.

Legende farver og møbler sendes til besøgende registrering programmet, og dets logo anvendes i belysningen i en form, der ligner en sky.

White Mountain, Stockholm, Sverige

Beliggende få meter under jorden i Stockholm, er dette kontor tilhører en svensk internetudbyder, selvom mere som en skurk hule fra om hemmelige agent Bond film.

Dette rum blev engang brugt som en bunker - det var meningen at beskytte folk fra atomangreb og den efterfølgende radioaktiv forurening. Arkitekterne var i stand til at opdatere den rummelige værelse og vendte det til et af de mest unikke kontorer rundt om i verden.

Selgas Cano Arkitektur, Madrid, Spanien

Inspirerende studie arkitektvirksomhed ligger i skoven, ikke langt fra Madrid. Det tjener som en kilde til levende følelser for alle, der arbejder her. Halvdelen af kontorlokaler ligger under jorden, og den anden med et glas loft, der gør naturen tættere på personalet.

Ligegyldigt du er inde eller udenfor, visningen viser sig helt fantastisk.

Twitter, San Francisco, USA

Det nye kontor er stadig placeret i San Francisco, er det nu meget mere plads end før. Alle værelser har karakteristiske for det sociale netværk ikoner og symboler. Interiør design er designet af Sarah Williams Morishig. Enkel, udtryksfulde farver og smukke job - det er hvad du vil se på billederne.

Hyves, Amsterdam, Holland

Nogensinde følt på kontoret, derhjemme? I dette rum, er det meget muligt. Lyse fluorescerende farver skaber en hyggelig og munter plads, som er meget behageligt at arbejde med.

Pallotta Teamworks, Los Angeles, USA

Arkitekter skabt en meget kreativ løsning for anvendelse af havnefaciliteter beholdere - sammen med et stort telt blev oprettet usædvanligt sted. Usædvanlige øer med klimaanlæg er placering for hver afdeling i virksomheden til ham en vis stil.

Design Clive Wilkinson fik prisen 2002 - han formået at skabe en livlig arbejdsplads af lagerfaciliteter, foruden en meget lille pris.

Inventionland, Pittsburgh, USA

Disse kontorer ligner ikke noget fra det faktum, at du måske har set før. Dette er en stor plads, der er udstyret med femten forskellige stil faciliteter, som omfatter piratskibe, huler og langrendsløjper samt den røde løber, slottet og den store robot. I en usædvanlig plads, kreativ indretning, samt en stor zvukosoprovozhdenie.

Værelser perfekt udstyret til at skabe fungerende prototyper af forskellige opfindelser. I stedet for at blive kaldt af de ansatte, er de ansatte i dette selskab kaldet skabere og slid kitler.

Traction Marketing Group, Oklahoma, USA

Dette selskab begyndte med en konventionel lager og kom til ham kreativt. Hver væg er fuld af farver, i lokalerne interessant kombination af blå, grøn, brun og grå. Åbent layout sikrer maksimal plads. Hele bygningen er indrettet til at afspejle den stil af virksomhedens forretning. De mener, at en sådan holdning til arbejdspladsen giver os mulighed for at opnå de bedste resultater.

Microsoft, Wien, Østrig

Nyt kontorlokaler i Wien blev udført af INNOCAD. Udformningen af de kombinerede lyse, usædvanlige, iøjnefaldende design elementer, sammen skabe en af de mest kreative kontorer i selskabet.

I rummet er der tema lokaler til konferencer og møder, herunder for eksempel den hytte ved havet. I receptionen væg dækket med planter - er en intern enhed på computeren!

Magnificent Parlamentet, Portland, USA

Firmaet bestræber sig på at skabe et behageligt rum. Udformningen af en masse af genbrugsmaterialer - for eksempel træ, der anvendes fra gamle bygninger. I dette design ikke synes sekundær.

Comvert, Milano, Italien

Dette er en af de mest stilfulde bygninger - det er selskabets kontor til produktion af tøj. Tidligere var det en forladt biograf.

Her passer vi alle kontorer, lager og endda shop og legeplads for skateboarding!

TBWA Hakuhodo, Tokyo, Japan

Reklamebureau ønskede at formidle til medarbejdere og kunder, der tænker på en speciel måde. Resultatet var en smuk, usædvanlig, afslappende kontorlokaler. Blød belysning og træ trim kan skabe en afslappet atmosfære.

Saegeling Medizintechnik, Heidenau, Tyskland

Den skrånende tag gør denne bygning en model af et usædvanligt design eliminerer behovet for bærende vægge. Der er usædvanlige løsninger såsom især den termiske kontrol, innovative vinduer og passager, udformet i overensstemmelse med formen af bygningen.

Pixar, Californien, USA

Verdensberømt tegneserie selskab har en fantastisk kontor, der minder om en legeplads for de ansatte. Spil værelser, arbejdsrum, stuer, små haver - alt dette ser stilfulde, lyse og ganske usædvanligt.

Red Bull, London, UK

Fokus i dette kontor er foretaget på det sjove, så der er en enorm bakke, der fører gennem midten af bygningen. I nærheden ligger et fint flydende trappe til at løfte op.

Nike, Oregon, USA

Dette selskab er ikke så stort kontor, men han er fuld af kreativitet. Væggene i rummet er fantastisk, de er dekoreret med billeder, der er perfekt kombineret med en flair for moderne design. Det mest interessante rum af direktører, fuld af lyse farver og absolut inspirerende at workflow.

Den JWT, New York, USA

Så medarbejderne kan få mest inspiration, i dette rum, det rum skabt i åbent plan, hvor du kan samle både små og store grupper. Kontoret er indrettet i lyse farver og er suppleret med usædvanlige detaljer. Alt dette gør det muligt for arbejderne at være mere produktive.

Urban Outfitters, Philadelphia, USA

Luksus kontorer i fire bygninger i nabolaget. Værelse design var præget af flere priser - det er moderne, men det afspejler fortiden af lokalerne.

Corus Quay, Toronto, Canada

Dette er en af de største kontorer i listen, og er måske en af de mest sjove. Bygningen tilskynder den glæde, fordi det menes, at den underholdning hjælp til at tænke kreativt. Lyse farver, store skærm tv'er, den oprindelige form af mødelokaler - alt er her!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.