ComputereUdstyr

NVIDIA GeForce GTX 670: Funktioner, gennemgang, feedback og sammenligning med konkurrenter

NVIDIA Corporation - en af verdens førende på markedet for grafikkort. Dette mærke giver høj ydeevne, teknologisk avancerede løsninger, der kan opfylde behovene hos både almindelige brugere og dem, der nyder at spille computerspil og grafiktunge programmer på den respektive hardware komponent af en særlig høj virkningsgrad. Blandt de kort, der er karakteriseret ved optimal ydeevne til en overkommelig pris, - NVIDIA GeForce GTX 670. Hvad er dens specificitet? Så vidt det er produktiv, og hvad er foran konkurrenterne?

Generelt om grafikkortet

NVIDIA GeForce GTX 670 - en anordning, der tilhører lineup 6xx, hvor der også enheder som GTX 680 og GTX 690. De andre to kort er i en højere prisklasse. Enheden GTX 680, mens én processor er installeret i GTX 690 - to. Maps relateret til den betragtede område fra NVIDIA, kendetegnet ved IT-specialister som kombinerer optimal ydeevne og et acceptabelt strømforbrug.

Device GTX 670 henviser til gengæld til mellemklassen. Betragtes efterfølgeren devaysa GTX 570. I strukturen af GTS 670 grafikkort - en højtydende processor, men en række funktioner, det er deaktiveret. Set enhed egner sig godt til at sprede, hvor udførelsen af enheden er meget muligt at bringe til et niveau, der kan sammenlignes med high-end linje af modeller. Dette kan spores både i det aspekt af video kontrolkapaciteter i syntetiske tests og i praksis, brug af enheden ind i computerspil.

karakteristika

Vi vender os nu til en mere detaljeret studiemuligheder GTX 670. Kendetegnene for enheden i de enkelte komponenter vil være særlig nyttig for os. De mest bemærkelsesværdige fakta om dem, kan være repræsenteret i den følgende liste.

Skærmkort er lavet af 28 nm procesteknologi.

Hovedstrukturen af grafikchippen 1344 er til stede processor ansvarlig for processtrømme. Texture enheder - 112. Antallet af transportbånd med ansvar for raster operationer, - video RAM 32. Dækket har en bredde på 256 bit. GPU frekvens - 915 MHz fuld tid, 980 - under acceleration.

Frekvens video RAM - 1502 MHz (effektiv - 6 GHz).

Understøttelse af DirectX - version 11.1.

GPU Strømforsyningssystemet fungerer ved indgreb RT8867A typen controller, der fremstilles af Richtek. Den tilsvarende hardware komponent understøtter processtyring i fire faser, og skifte aktivt imellem dem - for at reducere intensiteten af energiforbruget i videotilstand af en minimal arbejdsbyrde.

For at stabilisere den vigtigste højspændingsledning kredsløb udnyttes, kendetegnet ved dobbelt bunden af de strukturelle elementer.

versionen devaysa

NVIDIA GTX 670 grafikkort er implementeret i flere hardware-versioner. Så der er den standardmodel, men der er en, der er tilpasset til små sager PC - Direkte CU Mini OC. Hvad er de vigtigste forskelle mellem dem? I standardversionen devaysa er især to yderligere strømstik, som hver - 6 kontakter. Den direkte CU Mini OC ene stik er monteret, er udstyret med 8 pins. Der er en forskel i kravene til computer strømforsyning. Standard version af den tilsvarende parameter skal være mindst 500 watt i "reducerede" - 450 watt. Men på en kerne gruppe af dele markeret teknologiske realisering grafikkort er identiske. For eksempel med hensyn til støtte SLI teknologi fra NVIDIA, alle enheder på stikkene er til stede for den efterfølgende kombinere kraften fra flere grafikkort.

I alle versioner, indretningen tilvejebringer effektiv kølesystem. Overveje dens funktioner i detaljer.

Strøm og kølesystem

strømforbrug devaysa GTX 670 med aktiv inddragelse af spil er omkring 141 watt, i acceleration mode - 172 watt. Enheden er udstyret med et moderne kølesystem. Således bliver radiatoren fremstillet af aluminium, suppleret varmefjernende struktur. Kølesystemet på NVIDIA GTX 670 kort, også karakteriseret af eksperter som en af de mest kompakte. Grundlaget for den tilsvarende hardware komponent - monteringspladen tjener som en komponent til afkøling af chips, og til batterier, som interagerer med det ved hjælp af termiske afstandsstykker.

Apropos praktiske effektivitet af kølesystemet af skærmkortene, kan det bemærkes, at når opvarmning af GPU til omkring 71 grader blæserhastigheden vil være ca. 43% af det maksimale. Men hvis enheden vil fungere ved sådan, processoren temperaturen falder til 57 grader. Således kan NVIDIA GeForce GTX tilsvarende hardware komponent 670 karakteriseres som en af de mest effektive, hvilket indført på markedet.

Det kan også bemærkes, at kølesystemet grafikkort er udformet således, at den opvarmede luft evakueres uden for indretningen. En af de mulige ulemper ved den tilsvarende hardware komponent - af ro i de mekaniske lydeffekter observeres, som bemærket af nogle eksperter, selv i normal driftstilstand, Jomfruen. Af den måde, hvis den grafikmotor er i drift den mindste belastning, så deres frekvens reduceres automatisk (vi vil dække denne funktion i detaljer), så at kernen strømforbruget reduceres, samt varme. I denne tilstand processoren opvarmes til en temperatur på 27 grader, og hvor kølesystemet fungerer meget roligt.

Processor og hukommelse

Lad os studere karakteristika som andre komponenter i grafikhardwaren GTX 670. Egenskaber grafikprocessor, især den installeret i det, samt RAM vil være meget nyttig for os.

Den første komponent vedrører GK104 type. Det fungerer ved en frekvens på 915 MHz. Den er udstyret med 1344 processorer, fortsætter behandlingen. Det kan bemærkes, at både den markante indikator for GeForce GTX 670 mindre end i devaysa GTX 680. Så den "premium" model 192, der er udviklet til at behandle flyder mere. Taktfrekvensen af chippen - 91 MHz højere.

Med hensyn til RAM - betragtes på grafikkortet installerede moduler 8 i et samlet volumen på 2 GB. På hver side er der devaysa 4 tilsvarende komponent. Nærmere oplysninger om RAM-moduler svarer til dem, der er installeret på ældre model rækkevidde nævnt ovenfor. RAM bus til grafikkortet 256 opererer på bit rate af modulerne - 6 GHz.

Sammenligning med konkurrerende løsninger

Den største konkurrent skærmkortet pågældende betragtes som en enhed Radeon HD 7950. De er sammenlignelige med hensyn til grundlæggende harakteristikam.Nekotorye eksperter også anses for at konkurrerende løsninger enheden er Radeon HD 7970. Der er også grund til at tale om den "uformelle" konkurrence betragtes devaysa med andre modeller af mærket før alt, GTX 680, som tilhører den samme line-up samt GTX 760 - et nyt grafikkort.

Sådan finder IT-eksperter, GTX 670 kort er tilrådeligt at sammenligne de tre markerede enhed - en direkte konkurrent og to "uofficielle" i to tilstande - både nominelle og overclocket. Ifølge eksperter, i den første operation af ordningen under overvejelse forud for grafikkortet Radeon HD 7950, i nogle tilfælde - selv HD 7970 (senere i denne artikel vil vi undersøge disse tilstande), og en lille GTX 760. Som vi ved, GTX 680-enhed tilhører premium segmentet af linjen så ved at sammenligne den nominelle karakteristik og ydelse i normal tilstand - indretningen forud for GTX 670. Men i accelerationen tilstand - effektiviteten af de to enheder bliver sammenlignelige. Læs denne funktion i flere detaljer.

overclocking enhed

Ovenfor vi bemærkede, at grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 670 er tilpasset til at sprede. Det skal bemærkes, at fabrikanten devaysa udviklet sin egen magt og frekvensparametre i kontrolsystemet. Det fastsættes den øvre grænse for den første parameter, og basen video frekvens. Speciel software overvåger CPU engagement dynamik, dens strømforbrug, temperatur, og indstiller den optimale spænding og frekvens (den tilsvarende parameter kan være væsentligt over basislinieværdier).

Blandt de mest bekvemme brugerdefinerede løsninger til overclocking - EVGA PrecisionX programmet. Eksperter siger dens optimal kompatibilitet med grafikkort. Så med en effektiv overvågning af CPU uret kan gøres ved hjælp af denne software. Bemærk, at Power Management er ikke tilgængelig for grafikkort GTX 670. Ejer I princippet er det logisk - en uerfaren bruger kan indstille parametre, der vil føre til indgåelse af videosystem.

Temperatur og strømforbrug under acceleration

Det vil også være nyttigt at undersøge et andet vigtigt aspekt af en procedure som den overclocking GTX 670 - temperaturniveauet devaysa og det faktiske energiforbrug. GTX 680. Kølevæske video, mens den kører med en hastighed på omkring 2160 under acceleration og 2130 - - en normal tilstand Ifølge eksperterne, den første parameter er det pågældende udstyr i begge tilstande - der karakteriserer flagskib normal drift og accelerationen, ikke adskiller sig fra . Dette tyder på en høj grad af optimering af termiske parametre af fabrikanten enheden.

Vedrørende energi - GeForce GTX 670 nærmer sig for denne indikator til flagskibet i accelerationen tilstand, og samtidig giver det på standard frekvens ydeevne. I dette tilfælde en af konkurrenterne devaysa - HD 7970 grafikkort - er karakteriseret ved en høj grad af energiforbruget.

Praktiske resultater af overclocking

Ifølge eksperter, for at teste enheden under overvejelse i forbindelse med opløsningen af moderne computerspil, er det muligt at opnå en konkret stigning i det virkelige præstation af enheden. Under starten af spil, samt engagement syntetiske tests blev det konstateret, at enheden nemt kunne være konkurrencedygtige grafikkort såsom Radeon HD 7970. I nogle tilstande, har eksperter registreret, at den pågældende anordning overhaler ydeevne GTX 680 - en enhed, der tilhører en præmie på linjen. Selvfølgelig, hvis man arbejder ved nominelle frekvenser.

Vi vil studere nærmere, hvilke resultater vist i specifikke applikationer GTX 670. Sammenligningen i dette tilfælde er det tilrådeligt at træffe de beslutninger, der er placeret som den tilsvarende højere prissegment, især refererer til dem uofficielle konkurrent til mærkevarer linje af grafikkort - GTX 680.

Blandt de mest populære programmer til at teste grafikkort - 3D Mark 11. Denne test viste, at den pågældende anordning er forud for markant enhed fra Radeon, men har under acceleration bliver endnu mere effektiv end den "premium" line model - grafikkortet GTX 680. Så længe vi bemærket ovenfor, at parametrene i GTX 680 ikke er kunstigt oppustet under undertrykkelsen. Med hensyn til drift af enheder på faste frekvenser - en forskel på ca. 11% til fordel for en præmie model.

En anden populær benchmark - Heaven Benchmark. Gennem det kan du bestemme niveauet af OFF-HOOK CIRCUIT enheder. Som test viser, i nominel drift, GeForce GTX 670-grafikkort opnået lignende resultater på, at enheden viser Radeon HD 7970, og ved acceleration - er identiske med dem, der afspejler ydeevne flagskib.

Vi har nu undersøge effektiviteten af enheder i computerspil. Blandt de mest populære - Batman: Arkham City. Præstationer kort fra NVIDIA det er højere end ved inddragelse af konkurrencedygtige løsninger Radeon. GTX 670 forsinkelse fra den ældre model linje i dette spil - meget lidt. Hvis enheden at sprede, det er betydeligt foran flagskib.

I Battlefield 3, spillet viser lignende mønstre. Desuden halter præmie model fra GTX 670, som påpeget af IT-specialister, bliver mere udtalt med stigende skærmopløsningen. Det skal bemærkes, at i nogle spil vige for løsninger fra NVIDIA grafikkort Radeon. Blandt dem - Aliens vs Predator. Selv den overclocket GTX 670 halter i produktiviteten ved at konkurrere devaysa, overhaling på denne topmodel linje. Det er bemærkelsesværdigt, at i sammenligning af effektiviteten af denne serie grafikkort med den laveste linje, især med enheden GTX 580, den anden forsinkelse i spillet Aliens VS Predator er ikke så indlysende. Eksperter forklarer det med det faktum, at GTX 580 og Radeon HD 7970 er aktiveret 384-bit bus RAM, mens devaysa GTX 670, som vi bemærkede tidligere i denne artikel, er tallet 256 bit. Måske er det grunden til, at puklen af beslutninger udstedt af NVIDIA, fra at konkurrere.

Spillet Dirt 3 Suppe fra NVIDIA er langt foran udførelsen af Radeon grafikkort. Så de GTX 670 kører i dette spil er 45% mere effektiv end konkurrenterne. Men på samme tid betydeligt ringere flagskib - omkring 16%. Dispergere indretning fører anses præmie model kun én opløsning - 2560 x 1440 pixels.

Spillet Crysis 2 GTX grafikkort 670 er mere produktive end GTX 680 kun under acceleration, og med en opløsning på 1680 x 1050 pixels - viser lidt mindre effektiv selv ved nominelle frekvenser. Dog under overvejelse i den rigtige funktion enheden udbytte Radeon. Spillet Lost Planet flagskib enhed 2 mere effektivt end GTX 670, som igen er forud for grafikkortet Radeon. Under acceleration pågældende udstyr er en smule mere produktive end GTX 680. Video tidligere serie - GTX 580 - er mærkbart ringere end de nye modeller.

I spillet fungerer HAWX 2 rapportering enhed næsten dobbelt så hurtigt som leder af den foregående linje, og lidt mindre end flagskibet. Grafikkort fra Radeon fungerer også mindre effektivt i dette spil. Den bedste overclocking - GTX 670.

En anden populær spil - Metro 2033 Mange IT-specialister ser det som en af de mest krævende grafiske ydeevne. Device GTX 670 overclocking øge opløsningen, når testen viser desto mere effektiv. Navnlig dens ydeevne er næsten identisk med dette flag viser, med en opløsning på 2560 x 1440 pixels.

Således specielle applikationer og computerspil grafik ser mere end værdig - både fra konkurrencen, og i at sammenligne dens ydeevne med andre løsninger fra NVIDIA.

Feedback fra brugere og eksperter

Hvad gør brugere og eksperter om devayse GTX 670? Oversigt over apparatet findes ofte i de tematiske online-portaler og er ofte ledsaget af udtalelser fra gamere og entusiaster af IT-løsninger. Tilsvarende estimater kan inddeles i følgende hovedkategorier:

- reflektere udtalelse om energiforbrug og kølesystem devaysa;

- om de særlige kendetegn ved enheden, det understøtter teknologier;

- evaluering af effektiviteten af accelerationen;

- afspejler de aktuelle synspunkter ydeevne enhed.

Med hensyn til revision af den første type, hvilket afspejler ejeren devaysa stilling IT-løsninger entusiast eller en ekspert om anordningen strømforbrug, kan vi konstatere den positive holdning af brugere. Ovenfor vi bemærkede, at GTS 670 grafikkort i alle dets versioner, har en afbalanceret og effektivt kølesystem. Selv under en høj belastning på enheden, der svarer til den hardware komponent for at beskytte det mod overophedning og funktionsfejl.

De næste kategori bedømmelser - devaysa egenskaber, og det understøtter teknologien. Hvis vi betragter det første aspekt af udtalelserne fra GeForce GTX 670 - egenskaber, de brugervurderinger og specialister her afspejler deres høje vurdering af de relevante parametre. Samtidig understreges det, at grafikkortet kan overclocket, og derfor er de nominelle karakteristika, der skal overvejes i sammenhæng med stigningen i deres potentiale. I hvilket omfang dette kan være effektive, har vi set ovenfor, ved at overveje virkningen af acceleration i en lang række applikationer og spil.

Med hensyn til støtte teknologier, brugere og eksperter enige om, at enheden fuldt ud lever op til moderne krav fra markedet med hensyn til kompatibilitet med avancerede standarder. Såsom for eksempel DirectX 11.

Et yderligere aspekt af anmeldelser, i virkeligheden, vedrører accelerationen effektivitet. Her brugere og eksperter er enige i vurderingen af de respektive kapaciteter af enheden. Acceleration GTX 670 som brugere rapport, bæres nemt, og det er utrolig effektiv.

Udtalelser vedrørende devaysa ydeevne generelt positiv. Mange brugere har rapporteret, at forskellen i testresultaterne af grafikkort og konkurrerende løsninger i praksis helt kan ses, især i løbet af spillet. Ikke hver person er således i stand til at skelne afspilning frame rate på 135 per sekund og 137, som er fastgjort i testene, når man sammenligner GTX 670 og konkurrerende modeller.

Medlemmer bemærk den perfekte balance mellem kvalitet og pris af enheden, som dannes, igen, i høj grad på grund af de acceleration enhedens muligheder. Men selv og med hjælp af et videokort på standard frekvenser, er dens effektivitet anslået af eksperter og brugere som meget imponerende.

resumé

Den GTX 670 omfatter som vi bemærkede i begyndelsen, den midterste prissegment. Men det faktiske ydeevne devaysa sammenlignelig med, at der for flagskib modeller. Hvis ordentligt sprede enheden, vil dens effektivitet ikke give premium grafikkort tilsvarende linje, og i nogle tests - præget af en højere produktivitet. Det samme kan siges om sammenligningsindretningen med konkurrerende løsninger, navnlig Radeon linje. Således er den beskrevne grafikkort - er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet, hvad angår kvalitet-prisforhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.