BilerBiler

Hvad er en autostol booster, og hvad er dens egenskaber?

Erhvervelse af autostole - det er altid en lang og smertefuld begivenhed, som afspejlede meget på familiens budget. Men for at spare på dette, uden at gøre skade på sikkerhed, er det meget muligt. I stedet for de klassiske begrænsninger, mange familier køber autostol booster. Kundernes anmeldelser bemærke den høje effektivitet og lave omkostninger af enheden. Men hvorfor dette element er billigere end en almindelig bil sæde, hvorvidt det overhovedet til at købe?

Car Seat booster: i hvilken alder at bruge?

Lige bemærke, at dette produkt er ikke egnet til alle børn. Hvis dit barn er under 3 år, og den vejer mindre end 15 kg, denne enhed er bedre ikke at købe. For sådanne passagerer der er særlige autostol, babylift, barnesæde på alle sider.

design

Ser man på de billeder, vil meget få mennesker fortælle dig, at den autostol booster - er en komplet udskiftning af den klassiske enhed. Ved design, dette værktøj er en slags foring, som gør det muligt for barnet at nå ud til de regelmæssige sikkerhedsseler. Ikke desto mindre selepude har mange fordele i forhold til standard "holdere". Takket være deres lave vægt og kompakte dimensioner, de er ganske let at bruge og nem at installere. sikkerhed

Her kommer vi til det vigtigste aspekt af udvælgelsen af autostole. Og så en booster klart at miste den klassiske version. Det faktum, at disse enheder ikke er udstyret med deres sikkerhedsseler, de ikke har nogen nakkestøtter og den mere sidebeskyttelse. Overvej, at dit barn simpelthen sidder på en fast pude. Derfor er den eneste håb tilbage til de regelmæssige sikkerhedsseler. Alt det viser vises på deres samlede værdi.

Hvordan vælger? udvælgelseskriterier, når de køber en bil sæde

Og dog, hvis du tror tiltrukket selepude, skal du være forsigtig, når de køber. Først, er opmærksomme på det materiale, det er lavet. Ideelt set skal basisproduktet være fremstillet af metal, og toppen dækket med et lag af plast eller polstret. Også glem ikke den vedhæftede fil. Betragtes som den sikreste booster med fastgørelsessystemer "Isofix" "Izofit" og "Latch". Hertil kommer, tjek dimensionerne på stolen. Armlænene skal i fuld overensstemmelse med størrelsen af barnet, men hun var ikke årsag til foring af hans ubehag. Desuden bør produktet ikke være for snæver eller bred. Det er også værd at bemærke, at der i de senere år en stor efterspørgsel efter produkter med ekstra tilbehør til hjælp for barnet. Nogle positiv indflydelse ikke kun komfort, men også sikkerheden for barnet sidder i en kabine på bilen.

konklusion

Således kan vi opsummere, at apparatet ikke sådant sikkerhed, som en almindelig bil sæde. Men booster stadig har en ret til at eksistere. Denne enhed er meget billigere end den første, og gav ikke nogen yderligere risiko for barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.