Kunst og underholdningFilm

Biografi Marat Basharova personlige liv. Alle film med deltagelse af kendte russiske skuespiller

Levetiden for hver offentlig mand - er genstand for stor opmærksomhed. Interesserede indbyggere absolut alle detaljer: og denne mand tilbragte sin barndom og hvordan han opnåede succes, gør i deres fritid, hvor og med hvem han bor. Vi vil fortælle dig i dag om en meget god skuespiller, hvis talent, ingen tvivl om, værdsat hver eneste af os. Dette er Marat Bashar, hvis biografi dog stadig forholdsvis kort, fordi dette år skuespilleren kommer til at mødes bare kun hans fyrretyvende fødselsdag, men meget interessant. Så første ting først.

Børn og unge

Marat blev født i Moskva i 1974, den toogtyvende august. Som for hans forældre, de er almindelige mennesker, der ikke er relateret til en verden af teater og biograf. Far arbejdede hele sit liv blikkenslager og hans mor - en kok. Det eneste, der adskiller denne enkle Moskva familie fra mange andre er det faktum, at lederen af sin nationalitet var Tatar. Men som før, i den multinationale sovjetiske stat, og nu, i Rusland i dag, faktum er ikke meget interesse ikke forårsager.

Biografi Marat Basharova i barndommen ikke noget særligt bemærkelsesværdige. Undtagen måske, at ønsket om komediespil begyndte at dukke op fra det allerede dengang. Så det hus, var lydig og god dreng. Skolen kom også til en helt anden fyr, der gjorde ansigter til glemsel, ofte modarbejdet lektioner og hooligans. Men på samme tid at perfektionere i alle fag. På grund af dette, og gik straks efter endt uddannelse, ikke bare overalt, men i Moskva State University, den prestigefyldte yurfak. Men for at blive advokat eller en advokat, hvis han ikke havde haft en chance for at ...

Hvordan det hele begyndte

Som biografi Marat Basharova, en væsentlig rolle i det faktum, at vi nu har mulighed for at nyde flair af denne vidunderlige skuespiller, der spillede sin halvbror, som på det tidspunkt, hvor Marat blev student, har arbejdet som teater kritiker. Det var ham, der insisterede på, at den kommende stjerne af russisk biograf gik til "Moderne" i støbning. Ser ung fyr på en rolle i en episode af stykket "Canterville-spøgelset". Til overraskelse for Marat, prøven var mere end vellykket. Man held spillede to sæsoner i teatret, så klart forstået for sig selv én ting - at han ikke ønsker at være en advokat. Basharov uden beklagelse del med prestigefyldte universitet i 1994, kommer ind i teaterskole. Men for dette havde han til at huske min skoletid. For at en eller anden måde skiller sig ud fra mængden af ansøgere, han bragte i den kreative konkurrence balalajka. Og med ordene "danse og synger Marat Bashar," berømt spillet på den, mens sang og dans.

debut

Under sine studier, en fyr med en vis erfaring med professionelle play-virkende takket være det arbejde i teatret, handlet i reklamer. Så spillede han sin første rolle i filmen, der var bestemt til at åbne en imponerende liste med titlen "Marat Filmografi Basharova". Det opfordrer Nikita Mikhalkov at spille i hans film "Brændt af Solen". Det var kun en cameo akvarium chauffør, men at trække sig fra en sådan direktør - for freshman hidtil uset succes. I sidste ende, efter eksamen fra college Basharov var ikke en attraktiv jobtilbud i hovedstadens teatre, men ingen af dem havde ikke acceptere. Skuespilleren har besluttet at blive på fri brød, at ingen kunne afhænge. Og jeg må sige, ikke tabt.

"Barberen i Sibirien"

Hans arbejde i selve filmen, siger Marat første større rolle og en god skole for livet. Fordi Nikita Mikhalkov før de kandidater til rollen som kadetterne sat en betingelse: at tilbringe tre måneder i denne kaserne i en militær skole med alle de væsentlige egenskaber ved dette liv: en barsk daglig rutine, fysiske uddannelse klasser og byg grød til morgenmad, frokost og middag. Så kom 1998, fordi landet ingen passer de forkælede, især studerende. Stjerne i filmen var svært, men meget interessant, især i betragtning af, at partneren var berømt Basharova Oleg Menshikov, hvem skuespilleren fastholder venskabet til denne dag.

Et år efter "Barberen" Marat Filmografi Basharova vundet en anden film. Han spillede dog meget uinteressant, men i Stanislav Govorukhin, en rolle i filmen "Voroshilov Sharpshooter". Så lulle. Hele året. Men så ...

Her er det, den herlighed!

I 2000 Pavel Lungin er publikum sit nye arbejde - filmen "The Wedding". En af de vigtigste roller - gommens Bears Krapivina - spiller Marat Bashar. Skuespilleren formået at skabe et billede af en simpel hjerter og meget positiv fyr fra de mennesker, så efter premieren på Marat næsten øjeblikkeligt blev en national favorit. I samme år ud på tv-skærme "Taiga roman".

Serien (som ved den måde, er Bashar ikke kan lide, og ikke virkelig ønsker at blive vist) Mitta - en film om kærlighed, ære, værdighed - introducerede seerne til mange, hidtil ukendt for de unge og meget talentfulde skuespillere. Filme i det for dem, og for Marat Basharova herunder stål gave. Fordi det var efter filmens udgivelse og er gået i opfyldelse - og fortjent - populært.

andre værker

Efter udgivelsen af "Borders" Marat er stadig en hel del at filme i en film (til hans ære mere end 40 film), han spillede i teatret i stykket Olega Menshikova "Ve fra Wit". Af de mest interessante kan nævnes film "oligark", "tyrkisk Gambit", "Anna German", "Still Waters".

Is og healere

Men den kreative biografi Marat Basharova - det er ikke bare optager en film. Skuespilleren tog aktiv del i "krøllede" shows - "Ice and Fire", "Stjerner på Ice", "Ice Age". Det er stor og har etableret sig som en leder.

Så Marat Bashar lykkedes som Michael Porechenkova, og som i år er et meget populært program kaldet "Battle of the healere." Ifølge skuespiller, han virkelig ikke ønsker at gentage og konstant møde publikum i rollen som den romantiske helt. Måske er det derfor Marat og er i konstant kreativ søgning. Anyway, ifølge mange seere, nogle ser "Battle" er ikke så meget på grund af de clairvoyante, men på grund af det faktum, at det netop er Marat.

Personlige liv Marat Basharova

Selvfølgelig kan ingen historie om den berømte skuespiller ikke undvære dette afsnit. Men nu det er det, han forsøger at Marat mindre tilbøjelige til at sprede sig. Med sin kone, som hed Elizaveta Krutsko Marat mødtes på settet af "Barberen i Sibirien". Hun var ansat i studiet kaldes "Tre Tae', skabt af Nikitoy Mihalkovym. Brylluppet blev spillet i henhold til muslimske traditioner, og i 2004 parret havde en datter, der blev opkaldt Amelie. Fem år senere, Elizabeth og Marat gik.

Rygter siger, at grunden til at bryde den påståede affære med Tatyanoy Navkoy, som begyndte under indspilningen af en af de sæsoner af isen show. Marat om dette emne har aldrig spredt. Det eneste han sagde, så det er, der elsker smukke kvinder. Nå, der gør, i virkeligheden, ikke? Især da du kan ikke bebrejde en mand så smuk og talentfuld skuespiller Marat Bashar. Hans film ser hele landet, blæsere - mere end nok, og kun onde tunger, kærlighed fra hjertet til at trække stjernen navn, og tæller ikke. Men stadig enige om, at personlige liv - det er et rent privat anliggende, er det ikke nødvendigt at kravle ind i den uden invitation. fordi alle i familien er. Det eneste, der er sikkert, er, at de har et godt forhold til Elizabeth, og de arbejder sammen om at rejse en datter, som Marat, ved den måde, elsker.

Her er en biografi Marat Basharova - den populære skuespiller, tv-vært og en meget smuk mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.