ComputereSikkerhed

Kensington-lås til bærbare

Sikkerhed og pålidelighed for databeskyttelse urolige mennesker siden opfindelsen af at skrive. Men hvis tidligere var det nødvendigt at tage sig af sikker opbevaring af papirdokumenter er nu langt mere kompliceret. Den lille størrelse af flash-drev kan lagre tusindvis af sider dokumenter, kontakter, og driftsmæssige oplysninger er lagret på disken af en bærbar computer. Mobilitet - det er meget belejligt, men det har en dårlig effekt: miste din mobile enhed nemt, og ikke altid dette skyldes glemsomhed eller distraktion. Kriminalitet, desværre, er ikke blevet annulleret. Og hvis indholdet af personlige bærbare computere er usandsynligt at føre til fremkomsten af den verden af apokalypse, er det mindste spild af tid og nerver garanteret.

Link din bærbare computer

Der er et praktisk værktøj kaldet Kensington-lås til at forhindre tyveri af den bærbare computer. Hvad er det og hvordan man bruger det? Indretningen er en lille størrelse låsekile hvortil der er fastgjort en snor fremstillet af højstyrke materialer. ende af ledningen er en sløjfe, hvorigennem ledningen kan fastgøres omkring en fast og stationært objekt, såsom et bordben, et rør eller en tabel over lille størrelse. Slot, til gengæld indsættes i hullet på den bærbare computer - K-stik. Desuden er der centrale kombination låse, oplåselige via en digital kombination.

Selvfølgelig betyder Kensington-lås ikke beskytte mod at skære netledningen kuttere og slot K-Slot er den eneste hul på plasthus, som kan trække sig ud af kødet. Men ved at køre forbi røverne, snuppe alt, der er dårligt, og kontoret for tyvene vil beskytte ganske pålideligt. Der er notebooks med forøget K-stik, der ligger på chassiset eller specielle låse, plug-i perifert stik (VGA, LPT).

Der er ingen optagelse mod BIG-som

På grund af høj kvalitet låse og ledninger fra højstyrke materialer Kensington-lås er blevet næsten international sikkerhedsstandard. Og pludselig viser det sig, at en almindelig kuglepen BIG åbner det uden problemer! Dette blev gjort muligt på grund af sammenfaldet af diameteren af dets ende og nøglehullet.

Boliger håndtag lavet af bøjelig plast, så capture låsetappe, og samtidig har tilstrækkelig styrke til at rotere dem. Alt var let. Vedhæftet, stærkt presset, pæn twist - lås og åbnes nemt og hurtigt.

Fascineret af denne kendsgerning, har sikkerhedseksperter besluttede at kontrollere de andre sikkerhedsanordninger, ikke bare Kensington-låsen. Hvad er det - en fabrikationsfejl, eller computeren sikkerhedsbranchen er meget dårligt? Testresultaterne var skuffende og viste, at størstedelen af computeren låser med en nøgle åbnes let og uden brug af specialværktøj. Derfor, når de køber et slot skal vælge en model med en digital kode.

Historien blev meget opreklameret og forårsagede virksomheder til at modernisere og forbedre styrken og hemmeligholdelse af slottet. Men nu er alle de virksomheder, der foretager Kensington lås og dets analoger, er begyndt ærligt advare forbrugerne om den mulige åbning af låsen af professionelle tyve.

ekstra beskyttelse

Kensingstonsky lås beskytter mod tyveri af selve objektet, men oplysningerne i den. Derfor, i tilfælde det sker, skal du sørge for at installere speciel software for at søge efter den bærbare computer og beskytte dens indhold. Dette program kan være fjernbetjening låsning og aftørring af information eller skjult fotografering røver og sende fotos til den korrekte e-mail.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.