Af teknologiLink

CDMA håndsæt - hvad er det? CDMA + GSM dual-telefoner

I denne artikel vil blive betragtet som CDMA håndsæt, hvilken slags suppe og når uden at det simpelthen ikke kan gøre. Der vil også blive givet de særlige kendetegn ved virkelige modeller og anbefalinger om deres køb.

To store standarder mobil kommunikation

Til dato den mest udbredte mobile enheder af to standarder: GSM og CDMA. Hver af dem er en digital standard. Men her er det signal transmission i hvert af disse tilfælde udføres forskelligt. I det første tilfælde, frekvensområdet er opdelt i dele, hver samtale kun optager en lille del af spektret. I det andet tilfælde, den kodende tillader abonnenten at bruge alle radiofrekvens ressource. Som et resultat, i dette tilfælde, at kvaliteten opkaldet er meget bedre. Men her er det i dag mere almindeligt at få enheden til mobilnet af den første type. Denne standard blev indført langt tidligere og på tidspunktet for offentliggørelsen af CDMA-making allerede bruges aktivt. Nu for at besvare spørgsmålet: «CDMA telefoner - hvad er dette sådan Soup" Det er enheder, der er målrettet til brug i? Mobile CDMA-netværk. Tilsvarende er GSM-only løsninger anvendes i sådanne mobilnet.

Understøttet Soup

Driften af de cellulære CDMA-orienterede net flere enheder. Den første er en mobiltelefon af en standard. De har et relativt lavt niveau af funktionalitet: samtalen, tekst og MMS-beskeder. I nogle tilfælde kan denne liste udvides datatransmission. Så svaret på spørgsmålet: "? CDMA telefoner - hvad det er" - er følgende definition: "Det er en anordning, der gør det muligt at foretage opkald, sende og modtage SMS eller MMS-beskeder eller oprette forbindelse til internettet i CDMA-netværk." Den anden type af enheder, der kan bruges i sådanne netværk - et modem. De kan kun udføre én opgave - at sikre transmission og modtagelse af data fra det globale web på en pc. En anden type enhed - en mobil wi-fi routere. De gør det samme som modemer, men kun i dette tilfælde tilstedeværelsen af en computer er ikke nødvendig for forbindelsen. Routeren giver det trådløse netværk, som kan forbindes med enhver enhed med WiFi transmitter. Sidstnævnte type af udstyr - en smartphone. Denne mobilenhed kapaciteter, som udvidede gennem brug af speciel software. I dette tilfælde, og se videoer og lytte til musik og chatte på sociale netværk ... selv som en mobil wifi router kan bruges.

Operatører i Ukraine

Indtil for nylig, i Ukraine har der været mange mobiloperatører, der fungerede i denne standard. Denne "Welton", og "ukrainsk bølge", og People.net og "Intertelecom". Men nu, fortsætte med at levere tjenester til kun de sidste to. De første to af dem blev købt af "Intertelekoma" deres abonnenter sluttede sit netværk. Til gengæld People.net på grund af de økonomiske vanskeligheder begyndte at "slukke" belægningen, på grund af denne mange af hans kunder var tvunget til at skifte til sin direkte konkurrent - "Intertelecom", som så blev de eneste nationale CDMA-operatører. Grundlaget for sin kundebase består af dobbelt-CDMA-GSM-telefoner. Odessa - en by, som operatøren har startet sin triumferende march over hele landet. Nu dækker det dækker det meste af landet. Så at ejerne af CDMA-enheder kan arbejde i Ukraine, kun en mobilnetværk.

"Lenovo A330"

Diagonal display 5 inches og en rimelig pris - det er de vigtigste fordele ved denne model. Hardware grundlag devaysa handlinger "Snapdragon 200" med to processing moduler. Hver af dem kan teoretisk accelerere til 1,2 GHz. Delsystemet hukommelse 512 er repræsenteret ved RAM og 4GB indbygget datalager. Kapacitet af hele batteriet er 2000 mAh, dette bare nok til 2 dage brug. Operativsystemet, i dette tilfælde - "Android". Prisen for denne enhed starter med 6000 rubler.

Huawei Y321C

En af de mest tilgængelige enheder af denne standard er CDMA-telefon Huawei Y321C. Selv om dette er en smartphone, der fungerer "Android" under kontrol. Hans beregningsmæssige grundlag, være 2-kerne "Snapdragon" MSM8625 med en top hastighed på 1 GHz. 0,5 GB RAM og et indbygget lagerkapacitet svarende til "konservativ" 4GB. Display størrelse på 4 inches, og sin beslutning - 480x800. Til autonom batterikapacitet svarer til 1350 mAh. Dette er præcis nok til en dags arbejde. Prisen for denne enhed er 5750 rubler.

"Lenovo A805e"

Dette er den mest overkommelige i den aktuelle GSM-mobiltelefon - CDMA med en diagonal på 5,5 inches. Dets vigtigste beregningsmæssige er et 4-core CPU "Snapdragon 410". Hver beregningsmodul det kan øge sin frekvens til 1,2 GHz. Komfortabel betjening på den pågældende enhed tilvejebringe 1 GB RAM og 8 GB integrerede drev. For autonomi er ansvarlig batteri på 2500 mAh, er det nok til 1-2 dage batteritid. Prisen for denne gadget - 8000 rubler.

HTC T329d

Der er også løsninger til den digitale standard og af HTC. CDMA-standard telefoner fra denne producent, men ikke så ofte, men stadig kan findes. En af de mest overkommelige modeller er HTC N329d. Samt alle de tidligere diskuterede gadgets, denne smarte telefon er dual band og kan arbejde både i CDMA-netværk, og GSM-dækning. I hjertet af denne enhed er den 2-core CPU, der dynamisk kan accelereres op til 1 GHz. Mængden af RAM er lig med 768 GB og lagerkapacitet af indbyggede - 4 GB. Skærmstørrelse - 4 inches. 800x480 opløsning giver nok kvalitativt vise det viste billede. Batteriets kapacitet kan regne med 2 dages batterilevetid uden genopladning.

Enheden er udstyret med en række trådløse og datatransmission teknikker, som gør det muligt fuldt ud afsløre sit potentiale. For at købe sådan en enhed kan nu være 7500 rubler.

resumé

Denne artikel er blevet besvaret på spørgsmålet: «CDMA håndsæt - det efter enheder og hvad er de til? "Også i betragtning af de karakteristika og værdien af reelle modeller af denne type enhed, mobiloperatører, der leverer tjenesteydelser i denne standard i Ukraine. Enhver af modellerne vil være en fremragende køb og giver dig mulighed for at kommunikere og modtage data fra internettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.