ForretningBusiness Idéer

Forretning idé for begyndere: Rocks Glow i mørket

Du er træt af at arbejde på maskinen på udlejer, og du har besluttet at forsøge at opbygge din forretning, men pårørende siger, at der ikke er penge og forsøge ikke at have noget. Så er dette forretningsidé for begyndere er egnet til dig så godt som muligt. For implementeringer, der ikke har brug for så mange penge.

Jeg foreslår at bygge en forretning for salg af sten, der lyser i mørke. Sten lyser i mørke er let at fremstille ved at tage selvlysende polymer plast, hvor katalysatoren tilsættes lysstyrke. Designet er det samme som naturlige , flod sten kun funktionen skelne det fra den nuværende vægt kunststen er 10 gange lettere at give et klart plus under transport. Bare hvert produkt skal have sin egen chip, så vores magiske sten lyser i mørket, jeg vil gerne sige, at det er tændt, vil det være nøjagtig lige så meget under indflydelse af sollys eller pærer. Stone fyldes med energi fra pæren og derefter skinne i denne produktion ikke anvendes phosphor, som det er forbudt at anvende i produktionen. Disse sten er glødende i mørket ikke har en udløbsdato, skal du ikke gå i stykker og kan udledes og opkrævet så meget som nødvendigt, da de er meget stærke: kan tåle alle forhold, samt vask med forskellige rengøringsmidler.

Hvor kan jeg bruge stenene, og hvordan man kan sælge dem i store mængder?

Sten kan bruges som nøgleringe, er det vanskeligt at forestille sig landskabet design uden brug af sten i forskellige størrelser, og du har den fordel, du tilbyder glødende sten. Mange virksomheder i landskabet design bruges til belysning lamper med solceller, hvilket er en meget dyr teknologi, din glødende sten kan fast besætte den niche. De første engroskunder bør blive navnet på den involveret i landskabet design firma.

Find disse selskaber i store byer er ikke et problem, Internet hurtig afgørelse.

Denne forretningsidé for begyndere kan synes kan synes svært at komme til live, men blot sørge for du kan kun forsøge. Company produkter kan findes ganske enkelt i udlandet eller i vores hjemland og for at blive en regional repræsentant for et mindre gebyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.