TravelingRejsetips

Darwin Museum - et sted, hvor alle bør besøge

Darwin Museum ... Selvfølgelig i vores hovedstad, og i endnu højere grad i et land som en masse steder, men dette er en af de mest unikke. Selv fornærmende, at for ham, som det officielt hedder staten Darwin Museum, mange af gæsterne, og gør indbyggerne i Moskva, er ofte overset. Og det er forgæves, fordi denne institution fortjent er kaldes en reel tank af viden.

§ 1. Darwin Museum. Baby dille

Skaberen Darwin Museum, som vi ved, var den store videnskabsmand Alexander Fe dorovich Coates. Samt der var en sådan idé? Det faktum, at denne begavede og vellykket videnskabsmand, musiker og underviser siden barndommen var passioneret omkring alt at gøre med naturen. At i princippet er ikke overraskende, fordi den kærlighed til alle levende ting, Alexander gav sin far, en botaniker Alfred Karlovich Coates. Det faktum, at Sasha vil være en biolog, alle var klar med det samme. Allerede i 19 år, Alexander fik sin selvstændige tur til Sibirien. Ud over indtryk fra ekspeditionen bragte den unge videnskabsmand først af udstoppede dyr og fugle, som han selv havde produceret.

§ 2. Darwin Museum. skabelse

Med alderen, interessen i dyreverdenen på Aleksandra Kotsa mislykkedes. Tværtimod kun stærkere, og med den voksede og hjem samling af udstoppede dyr og fugle. En vigtig rolle i livet for en ung biolog har spillet ejeren af de bedste i Moskva, Friedrich Karlovich Lorenz konservator virksomheder. Han opfordrede kraftigt ønske om Alexander at studere udstopning færdigheder og hjalp med at genopbygge sin personlige samling.

For at skabe Darwin Museum i Moskva Alexander Fedorovich Kots skubbede tur i udlandet. Besøger der seminarer, forskere indså, at uden de klareste eksempler på alle de foredrag synes kedelig og tom. Til alle kunne lære det grundlæggende i evolutionsteorien, Coates besluttet at oprette et museum, og til at begynde at sætte der en utallige samling. Selvfølgelig, at gennemføre sin plan var ikke så let. Men Coates overvinde alle vanskeligheder, og dette sted dukkede op i Moskva. Til dato er det blevet så stor, at i lobbyen, har nysgerrige turister endda erhverve specialbrochure med titlen "Kort. Darwin Museum". Det vil være behov for dem, der ønsker at komme i nærkontakt med det maksimale antal elementer og ikke gå tabt i de endeløse haller.

§ 3. Darwin Museum. I takt med tiden

Nu staten Darwin Museum kan du se den største udstilling i Europa. Det er dedikeret til mangfoldigheden af liv på vores planet. Af den måde, er det umuligt ikke at bemærke, at det nøjagtige antal af udstillinger, som du kan se, ingen kender.

En ting er sikkert: at overveje alle de gips statuer, udstoppede dyr og fugle, er det nødvendigt at besidde en stor mængde tid. Men det er naturligvis ikke alle, der kan overraske dine gæster Museum. Medarbejderne er stolte af de nyligt dukket interaktive skærme, der tillader alle at høre sange af forskellige fugle og stemmerne fra dyrene.

Den huser ofte en fotoudstilling, en bred vifte af aktiviteter for både unge og voksne besøgende. Hertil kommer, Darwin i en moderne museum placere 3D-biografer, hvor man kan se film om dyrenes verden.

Hvad du behøver at vide dem, der kommer til at besøge Darwin Museum? Billeder og video er tilladt her, så gæsterne forlader tilfredse med en souvenir fantastiske optagelser, der senere skulle blive et værdifuldt familie arkiver supplement.

Erfarne rejsende siger, at folk, der er interesseret i dyreliv absolut bør besøge dette sted, fordi det faktisk de timer, der bruges her, flyve med, og den opnåede viden vil blive husket i mange år fremover.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.