Mad og drikkeOpskrifter

Lækre spil eller opskrift på madlavning

Hvis mange år siden for at spise lækker vagtelkød måtte gå til Orel, Kursk eller Tambov-provinsen, kan alle nu købe en fuglkroppe af denne fugl i nærmeste butik. Dette spil har velfortjent popularitet blandt kokke, der ved præcis, hvordan man forbereder vagtel på den mest lækre måde. For at forberede dette kød kan du bruge forskellige opskrifter og metoder til behandling. Meget appetitvækkende vagtler på grillen, stegt eller stuvet, fint hakket til påfyldning i tærter eller fyldt og endda del af salater.

Det skal imidlertid huskes, at det er meget nemmere at vælge en vellykket opskrift til at lave vagtler, snarere end at omhyggeligt behandle det og forberede sig på at blive en vidunderlig godbid. For det første er det nødvendigt at synge karkasser meget forsigtigt - omhyggeligt og forsigtigt, under ingen omstændigheder på åben ild (ved en brand eller over en gaspladebrænder). Erfarne kokke anbefaler at håndtere disse miniatyrfugle forsigtigt - for at fugte dem med alkohol og sætte ild, som sparer op til den sidste ounce det mest værdifulde fedt af vagtlerne og den ømme hud. For det andet, hvis opskriften til forberedelsen af vagtelen forudsætter sin bagning eller slukning helt, skal slagtekroppen være bundet, så benene og vingerne er tætpresset og kun brug den kulinariske tråd. Ingen polymerer i form af capron eller nylon - dette vil ikke blot ødelægge fuglen, men også gøre det skadeligt for helbredet.

Hvis du aldrig har konfronteret forberedelsen af vidunderlige retter fra denne fugl, skal du starte med noget, der ikke er for svært, for eksempel med forberedelse af vagtler i ovnen, fyldt med grøntsager. Dette vil kræve:

- fugle - 6 slagtekroppe

- bacon - 6 skiver

- løg og gulerødder - 1 stk.

- strengebønner - 200 gr.

- vegetabilsk olie, krydderier og krydderier.

Alle grøntsager skal rengøres og skæres i store terninger, lidt yngel på en lille mængde olie i et par minutter. Derefter kan blandingen overføres til en dyb, tykvægget form, lægge oven på en lille stegt vagtel, gnides med en blanding af krydderier. I slagtekroppen af hver af dem er det nødvendigt at sætte skiver bacon, du kan tilføje et par druer, hvorefter formularen skal sendes til ovnen (forvarmet) i en kvart time. For at sikre, at kødet ikke er tørt, da det er bagt, skal det vandes med udskillelse af saft eller tilsæt bouillon.

En anden opskrift til madlavning vagtel - med garnering af grøntsager under en vidunderlig sauce baseret på vin. Dette kræver følgende ingredienser:

- fuglekroppe - 5-6 stk.

- gulerødder - 1 stk.

- løg - 1 stk.

- Sød peber (grøn) - 1 stk.

- svampe (mushroom) - 400 gr.

- vin (tør hvid) - 250 ml.

- bouillon - 350 ml.

- krydderier og krydderier efter smag.

Først skal du stege i en stor mængde smørvagtelkroppe, der tidligere er revet med en blanding af krydderier (hvis der ikke er særlige præferencer, så gør peber og salt) i en stegepande med tykke vægge, så kødet ikke brænder. Efter 5-7 minutter ved en ild af medium intensitet kan fuglene skiftes til en "hvidvandet" med olierede vægge og en bund, således at slagtekroppene presses sammen ikke for tæt.

Den anden fase, der foreskriver opskriften til madlavning af vagtler, er forberedelsen af grøntsager - rengøring, hakning i store terninger og stegning. Efter 5-6 minutter til grøntsagerne kan du tilføje lidt mel for at gøre blandingen tyk, og efter et par minutter hæld en duftende varm bouillon i panden. En kvart time senere kan blandingen slukkes, knuses i en blender og sættes til side.

I "utyatnitsu" med kød skal du hælde vinen - så går det under det lukkede låg i ovnen i mere end 15 minutter. Hele tiden skal du regelmæssigt hælde mad med saften, der skiller sig ud, og drej kødene til at stege kødet, brunende på alle sider. Efter den fastsatte tid kan ovnen slukkes, hæld den tilberedte sauce i "kammusling" og efter tre minutter serveres en godbid til bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.