Mad og drikkeOpskrifter

Opskrift marineret til fremtidig brug og til en nostalgisk middag

En svampe med en konvekse hue af okker eller kastanjebrune farver med små brune skalaer, lette plader og et brunagtigt, tyndt, ofte buet ben er en arbor. Når han vokser en film, der forbinder kanten af hatten til benet, bryder den af og efterlader et spor på benet i form af en ring. Mange andre svampe ligner hunden, nogle af dem er giftige. En god ting er, at orme ikke spiser hø. Og vi vil, han er fremragende!

Fornøjelse til maven

Opskriften på syltede fisk kan ikke kaldes meget lys. Men at mastere madlavningen er helt mulig, ikke engang en irriterende elsker. Sorteret svampe skal vaskes grundigt: det er ikke godt, hvis dine gæster pludselig knækker deres sand på tænderne. Så er det nødvendigt at svejse honning svampe. Husk, at ikke alle hjemrecept til svampe er sikre, følg alle anbefalinger, skridt til venstre - forgiftning, ret - død. For hver 10 kilo svampe skal du tage en halv liter vand, kog, tilsæt citronsyre - 3-5 gram, og kog med omrøring, fjern det resulterende skum. Når alle svampe begynder at slå sig ned til bunden, og bouillon bliver mere gennemsigtig, tilsæt et par tørte negle, løvblad, sød peber, muskatnød. Kog i yderligere 3 minutter, så svampe smides tilbage i en kolander og så hurtigt som muligt køligt og bouillonfilter - det vil være nødvendigt til hældning. Det vigtigste er at fange det øjeblik, hvor svampe er klar. Undercooked sur, og fordøjet vil ikke være velsmagende.

Nu, faktisk, opskriften

Du har brug for 10 liter syltede marinaer at drikke: 6 kg, ca. 2,5 liter marinadefyldning, 100 gram salt, 75 gram sukker, ca. 40 gram 80% eddikesyre, 5 gram citronsyre. På de steriliserede banker distribuere: 10 ærter af sød peber, 10 krydderstænger, 5 laurbærblade, 2-3 g muskatnød, 10 fed hvidløg. Hvidløg kan skæres i flere stykker, så det mere intensivt giver væk duften. Derefter lægges dåserne kogte svampe og dækker dem med kogende hælde. Du skal bare dække krukkerne med låg, fordi det ikke er hele opskriften af syltede pelse. Vi installerer dåserne i en beholder med vand, der når til "skuldre" af hver dåse og steriliseres ved 100 grader. Siden kogning skal honning agaric steriliseres i 30 minutter. Derefter rulles lågene op, drejer dåserne for yderligere sterilisering af lågene og lades afkøles. Nu er opskriften på syltede fisk fuldt udviklet.

Spis syltede svampe ikke kun med brød

Marinerede svampe selv gå med brød vidunderligt. Men de er i stand til mere. Retter fra marinerede svampe kan ikke hjælpe med at dekorere et festligt bord. Desuden vil intet nytår uden dem ikke gøre. På internettet er kulinariske opskrifter med billeder til stede i ubegrænsede mængder. Vi har også en opskrift på syltede fisk, hvor det ikke er en skam at komme med gourmeter og champignonelskere.

Festlig salat

Du skal bruge: en dåse af syltede løg, en flok grønne løg, 300 gram skinke, 3 mellemstore kartofler, svejset i uniformer, 3 kogte æg, mayonnaise.

I en dyb skål tilføjes følgende produkter: svampe er hele, ikke skære dem på dem - et maske af mayonnaise, grønne løg plus et majs af mayonnaise, skinke tærte på den - et maske af mayonnaise, tærte kartofler med et maske af mayonnaise, finhakket Æg - på dem mayonnaise et lag tykkere. Læg nu skålen i køleskabet i flere timer for at imprægnere. Før du serverer, skal du dække skålen med en større skål og dreje den om. Salaten ser meget appetitvækkende og er yderst velsmagende. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.