SundhedPræparater

Biologisk aktivt additiv "Nutrof Total"

Lægemidlet "Nutrof Total" refererer til den farmakologiske gruppe af biologisk aktive additiver, der har udtalt antioxidantegenskaber. Regelmæssig modtagelse af dette produkt forhindrer effektivt udviklingen af forskellige aldersrelaterede ændringer i synsorganet (herunder makuladegeneration) og forbedrer også den overordnede funktionelle tilstand af øjnene på grund af normaliseringen af tilførslen af vævsceller. I dette tilfælde fungerer det biologiske additiv "Nutrof Total", hvis pris er omkring seks hundrede til syv hundrede rubler, som en ekstra kilde til nødvendige mikroelementer og andre nyttige stoffer.

Denne antioxidant fremstilles i form af en sort dragee. I sammensætningen af hver kapsel indgår ascorbinsyre, fiskeolie, zinksulfatmonohydrat, rødt drueekstrakt, vandfrit kobbersulfat, et ekstrakt af oprindelige morgenfugle, gær beriget med en lille mængde selen og E-vitamin som aktive ingredienser. Som hjælpestoffer virker sådanne stoffer , Såsom glycerol, glycerolmonostearat, sorbitol, glutathion, røde og sorte jernoxider, renset vand, gelatine.

At acceptere det biologiske supplement "Nutrof Total" -specialister inden for ophthalmologi anbefaler som regel folk, der lider af aldersrelateret makuladegeneration. Denne sygdom, der primært manifesteres i form af nedsat syn, som følge af en overtrædelse af blodtilførslen til nethinden. Desuden er dette antioxidant stof vist at blive anvendt som et nødvendigt supplement til den normale kost. Den vigtigste analog af dette lægemiddel er tabletten "Nutrof Total Plus" (patientens anmeldelser bekræfter dette) - det er også muligt at tage alle ovennævnte tilfælde op. I dette tilfælde skal brug af begge lægemidler være strengt en kapsel en gang om dagen. Indtastelsens varighed er som regel 30 dage.

Acceptering af kapsler "Nutrof Total" -firma producent anbefaler ikke kategorisk personer, der ikke er 18 år gamle, samt alle de patienter, der lider af en individuel intolerance over for ascorbinsyre eller andre stoffer, der er til stede i sammensætningen. Kvinder, der bærer et barn, bør også afstå fra at tage dette biologisk aktive supplement. Derudover bør det ikke tages af mødre, der ammer en nyfødt baby.

Hvad angår uønskede reaktioner og mulige bivirkninger fremkaldt af brugen af antioxidanten "Nutrof Total" her skal vi i første omgang fremhæve en ret høj risiko for udseendet af forskellige former for allergiske reaktioner. For eksempel kan der i nogle tilfælde være hudhyperæmi, kløe, hududslæt eller urticaria. Derudover klager nogle grupper af patienter om alvorligt angioødem og generel svaghed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.