ComputereUdstyr

Sådan forbindes modemet til tabletter

I dag taler vi om, hvordan du forbinder modemet med tableten. Ikke desto mindre er alle ikke udstyret med en integreret dataoverførselsenhed, så du kan kun gå online kun på denne måde. Men rolig. Der er ikke noget kompliceret i dette.

For at gøre dette tog jeg en 3g-enhed "Huawei E150", som fulgte med MTS-connect. Men du kan gøre det med andre. Hovedproblemet er, at forbinder modemet med tabletten ledsages af en række ulemper. Gadgets på Android-platformen genkender det som flere enheder, såsom en virtuel cd-rom, et flashdrev og faktisk et modem. Dette skyldes, at Android ikke kan fungere sammen med sådanne sammensatte enheder.

Så, hvordan tilsluttes USB-modemet til tavlen? Først skal det skiftes til mode for et modem. Dette kan gøres ved hjælp af specialværktøjer. Installer en af dem på din computer med Windows-operativsystemet, og tilslut derefter dit 3g-modem til det. Tjek det for funktionsdygtighed. Hvis det er okay, gem alle dataene på den virtuelle side af denne enhed. Kør det installerede program. I mit tilfælde var det Hyper Terminal.

Du vil se vinduet til forbindelsesbeskrivelse. Her kan du indtaste alt, hvad du kan lide. Tryk på "Enter" -tasten, og følgende vindue vises. Find den sidste graf og vælg dit modem der, og bekræft derefter med "OK" knappen. Luk det nye vindue med knappen "Annuller".

Vi fortsætter med at forstå, hvordan du forbinder modemet med tabletsen. Klik på knappen "Egenskaber" i programpanelet. I vinduet, der vises, skal du gå til fanen Indstillinger. Klik derefter på den knap, der er ansvarlig for ASCII-parametrene. Kontroller toppen i den anden kolonne af de viste symboler på skærmen og tryk på knappen "OK" igen. Bekræft alle indstillinger. Når du lukker vinduerne i hovedvinduet, skal markøren blinke.

Derefter tændes "Caps Lock" og skriv kommandoen AT, og tryk derefter på "Enter". Hvis du ser "Ok", er kommunikation med modemet installeret. Skriv kommandoen AT ^ U2DIAG = 0. Det overfører din enhed til mode for et modem. Tryk på "Enter", så vises "OK". Alt nu lukker værktøjsvinduet, der svarer positivt på tilbudet om at afbryde forbindelsen, og nægter også at gemme forbindelsen.

Nu skal du sørge for, at sidiroma-emuleringen er slukket. For at gøre dette skal du gå til "Denne computer" gennem browseren og se om der er en ny disk. Hvis du senere skal bringe modemet til sin oprindelige tilstand, har du altid mulighed for at gøre det.

Nu kan du tilslutte modemet til tavlen. Start din enhed på Android-platformen. Slut modemet til det og vente på, at det genkendes. Derefter gå til opsætningen, vælg der trådløse netværk, hvor du skal starte adgangspunkter. Alle, nu angiver indstillingerne fra mobiloperatøren. Disse omfatter: brugernavn, opkaldsnummer og adgangskode. Så snart du gør, skal du genstarte tabletten.

Hvis du gjorde alt rigtigt, så når det genstarter, vil du se 3JI-ikonet. Du kan gå online. Nu ved du, hvordan du forbinder modemet med tabletten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.