SundhedAlternativ medicin

Brusebad undersøiske massage: indikationer og kontraindikationer. virkning af proceduren

Nu er der mange forskellige behandlinger, der kombinerer den terapeutiske og kosmetisk virkning. Så er undervands bruser massage, som er bedre kendt som aquamassage. Denne procedure anses for at være den mest effektive blandt andre lignende dem, der bruges til at bekæmpe cellulite, mindske kropsfedt og forbedre hudens tilstand.

Hvad er proceduren?

Underwater brusebad massage (indikationer og kontraindikationer er beskrevet i artiklen) i sin indsats ligner at være i havet. Patientens krop i denne procedure er nedsænket i et bad af vand, derefter med en speciel bruser, som har en række forskellige dyser, holdes undervandsmassage. Underwater brusebad massage (dens indikationer og kontraindikationer gøre det næsten perfekt kosmetisk og medicinsk procedure) kombinerer flere virkninger på kroppen:

 • terapeutisk bad (med tilsætning til det af forskellige sammenblandede af urter eller lægemidler kan løse mange problemer med huden);
 • virkningen af vand massage.

Denne kombination gør det muligt at stige betydeligt mængden af de terapeutiske egenskaber af denne behandling.

En fordel er, at denne fremgangsmåde også kan udføres i hjemmet. Til dette nok til at montere et privat badeværelse med spabad eller jacuzzi, tillader økonomiske muligheder. Men det er værd at huske, at den terapeutiske effekt af, der tilbyder denne procedure er usandsynligt at opnå derhjemme.

Der er også indikationer og kontraindikationer for undervands brusebad massage. Det er derfor bedre at gælde for specialiserede sundhedscentre eller kursteder. Og for at gøre det bedre efter en fuld undersøgelse. I sådanne etablissementer undervands brusebad massage (indikationer og kontraindikationer gør det muligt at alle dele af befolkningen) udføres af specialister. Det kan være som den primære metode til terapi og til at supplere den grundlæggende behandling.

Underwater brusebad-massage: indikationer og kontraindikationer, anmeldelser

Som enhver anden procedure, undervands massage har specifikke indikationer og kontraindikationer. Lad os starte med de gavnlige virkninger af en sådan procedure, som et brusebad-massage, undersøiske (er indikationer og kontraindikationer er anført i denne artikel). Vandet har gavnlige virkninger på kroppen er helt afslappet og muskler. Derfor anbefales denne procedure for patologier af blod og lymfe cirkulation og stofskifte. De er også indikationer:

 • depression, træthed, søvnproblemer, kronisk træthedssyndrom, en konstant tilstedeværelse i en tilstand af stress og nervøse spændinger;
 • sygdomme i det cardiovaskulære system, såvel som hypertension;
 • forstyrrelser i driften af det centrale og perifere nervesystem;
 • sygdom spondylitis (betændelse i intervertebrale led);
 • cerebral parese;
 • nogen grad af fedme, cellulite, gigt og andre metaboliske lidelser;
 • lammelse af muskler, som er resultatet af polio;
 • sygdomme i mave-tarmkanalen;
 • nedsat immunitet;
 • sygdomme i bevægeapparatet, især, artralgi, lændesmerter, arthritis og slidgigt, iskias, myalgi, forskellige motilitetsygdomme og lignende patologi;
 • øget fysisk stress, samt sport overbelastning;
 • lymfatiske og venøs insufficiens, åreknuder, trofiske ulcera;
 • seksuelle forstyrrelser.

Massage mod cellulite

Om mulighederne for massage, er det tilrådeligt at rådføre sig med en specialist, der på grundlag af en fuldstændig gennemgang vil beslutte, om han har brug for det eller ej, fordi det har en undersøisk bruser massage indikationer og kontraindikationer, fordele på samme tid er generelt større end den skade. Talrige referencer bekræfte dette. Ifølge mange patienter, der har bestået den procedure for at rette figuren, at resultaterne er synlige efter et par besøg. Især forekom virkningen på huden, som bliver mere glat og stramt mindre sagging og cellulite stort set elimineret.

Underwater brusebad-massage: indikationer og kontraindikationer, fordele

På trods af alle procedurer sikkerhedskravene, har på det og nogle begrænsninger, som ikke kan ignoreres. Især kan undervands bruser-massage (bør der tages hensyn til indikationer og kontraindikationer) ikke udføres på ethvert forværring af kronisk sygdom, angreb af feber, smitsomme sygdomme, herunder dem med beskadiget hud.

Alle disse er relative kontraindikationer og efter eliminering af deres undervands massage procedure kan roligt fortsætte.

absolutte kontraindikationer

Men der er absolutte kontraindikationer, hvis tilstedeværelse under alle omstændigheder kan dette ikke gennemføre proceduren, som massage kan kun gøre situationen værre. er sådanne kontraindikationer:

 • hypertension;
 • hjerteanfald;
 • koronar hjertesygdom;
 • tromboflebitis;
 • onkologiske sygdomme;
 • tendens til at danne blodpropper;
 • slagtilfælde;
 • urolithiasis.

Da der er organisme stater, hvor denne procedure er kontraindiceret, placere den først efter at konsultere en læge og specialiserede kontorer, som har en licens til denne aktivitet. En sådan licens skal have og den specialist, der udfører proceduren.

Effekt undervands bruser på kroppen

Det er værd at huske, at der er en bruser-massage, undersøiske indikationer og kontraindikationer, effekten er stadig stort set positiv, som står mål med den manuelle massage og intensitet og indflydelse. De særlige virkninger af strømmende vand klarer med overvægt, accelererer bevægelsen af lymfeknuder og blod i hele kroppen. Som et resultat af denne fremskyndede og udstrømning af metaboliske produkter. forbedrer også iltforsyning cellelegemer.

Så vi er nødt til at finde ud af, hvad der er undersøiske bruser massage indikationer og kontraindikationer. Teknik af samme er sådan, at efter den procedure, at patienten ikke føler nogen smerte eller træthed, som helt sikkert vil have en mand, hvis han foretrækker at føre en stillesiddende livsstil. Ved hjælp af en sådan eksponering kan svække muskler, bly figur i den rækkefølge, og ikke bare smide et par kilo, men også for at korrigere formen. Det kan også bruges til at fjerne den forhadte "appelsinskal" for nogle procedurer, fordi den bruges havsalt, som direkte påvirker det subkutane fedtvæv.

Varmt vand aktiverer blodgennemstrømningen gennem karrene, hvilket fremskynder processen med at fjerne giftstoffer fra kroppen.

underart massage

Derudover er der flere underarter af denne massage, og dermed virkningen på kroppen kan være anderledes:

 • med æteriske olier: lindrer træthed, beroliger nerverne, ledende bekæmpe tsellyulyutom;
 • havvand: kampen mod cellulite - hovedformålet med en sådan bad, samt forbedre effektiviteten af lokale lægemidler;
 • Mineralvand: efterfylder mineral balance i kroppens væv, især fedt, muskler og hud, hvilket er særligt nyttigt efter fødslen.

Funktioner af proceduren

Undervands massage udføres som følger. Mennesket er nedsænket i et bad, som er fyldt med vand. Normalt er det tilsættes i en anden havsalt, men den aktive komponent er valgfri. De kan også tilføje æteriske olier, urtete.

Efter en person anbringes i vand i fem minutter vant til vandtemperaturen. Ud fra dette, kroppen begynder at slappe af. Derefter begynder terapeuten masserer kroppen vandstråle, som tilføres fra en speciel slange under tryk. Forskellige dyser gør det muligt at ændre intensiteten og målretter specifikt område af legemet. Vandtryk og dens temperatur kan ændres efter ønske.

Virkningen af massage virkninger forstærkes på grund af det faktum, at under indflydelse af varmt vand afslapper kroppen og derfor villigt accepterer den mekaniske virkning af strålen.

krav procedure

På trods af at der er en undersøisk bruser massage indikationer og kontraindikationer, er den procedure, betragtes som yderst sikkert. Efter det kan erstattes på huden rødme, men de er næppe mærkbar og forsvinder inden for en kort periode ved dig selv. Varigheden af hele behandlingsforløbet er 10-12 procedurer. Varigheden af en sådan samling kan variere fra 15 til 60 minutter, afhængigt af indikationen og formålet med massage. Gentag den terapeutiske kurset anbefales hvert halve år.

Effekten af vand på kroppen er næsten altid positiv, men der kan opstå nogle sundhedsmæssige problemer i forbindelse med tryk. Det anbefales derfor at tage hensyn til alle de mulige kontraindikationer for denne form for massage, og så resultatet vil kun være positivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.