SundhedSygdomme og betingelser

Purulent tonsillitis barnet: årsager, symptomer, behandling

Smitsom sygdom kendetegnet ved betændelse i mandlerne kaldes halsbetændelse. Det kan være forårsaget af forskellige mikroorganismer, men de fleste patogener er Streptococcus og Staphylococcus, trænger ind i kroppen, både i kontakt med forurenede genstande eller produkter, og ved luftbårne dråber. Purulent tonsillitis i et barn opstår, når mandlerne inden for blodcirkulationen, hvilket fører til vanskeligheder i forsyningen af væv med næringsstoffer. Oftest forekomst bølge observeret i efteråret og foråret perioder.

Purulent tonsillitis et barn: Årsager

Streptokokker, stafylokokker, og andre bakterier, svampe og vira excitatoriske angina, kan trænge ind i kroppen og fra indersiden og ydersiden. I det første tilfælde af sygdommen er en konsekvens af den kroniske rhinitis eller caries, tandkødsbetændelse. I det andet tilfælde, bære infektionen er mennesker, der allerede er inficeret. Under deres nysen eller hosten bakterier komme ind i miljøet. Provokere lidelse hos børn kan være flere faktorer såsom reduceret immunitet, underkøling, en stor mængde støv i luften.

Purulent halsbetændelse hos børn: Typer

Den patologi kan være hulfyldt eller follikulært type. Når lacunar angina, betændelse forekommer i foring af hullerne. Som et resultat af infektionen proces, og døende væv akkumuleres der pus, som derefter i form af gule stik rager frem fra hullerne. Når tonsillitis betændelse af mandlerne forekommer i follikler, som optræder på mukøse formation indeholdende pus. Det skal bemærkes, at patologi kan være af blandet karakter og ramte både huller og hårsække.

Symptomer på purulent halsbetændelse hos børn

Efter indtræden i barnets krop mikroorganismerne begynder at formere sig hurtigt. Mindre end en uge senere vises de første symptomer på sygdommen. De kan forekomme tidligere, hvis immunforsvaret er svækket. Purulent tonsillitis et barn begynder med generel svaghed, hovedpine, kulderystelser, smerter i leddene, let ondt i halsen, hvilket fører til problemer med at synke. Bare et par timer til 38-39 grader feber, ondt i halsen, er forbedret og stopper ikke selv i hvile. Mandler, palatine bue, fanen bliver rød og derefter pustler dannet på overfladen af mandlerne. Hertil kommer, purulent tonsillitis, kan et barn blive manifesteret ved symptomer såsom hævelse af halsen og svælg slimhinde, løbende næse og hoste, mavesmerter, hududslæt, betændelse i øjnene, hævede lymfeknuder. Hvis du ikke starte behandling i tide eller holde det imod reglerne, kan der være alvorlige konsekvenser, herunder jade, hjerteproblemer, bylder, sepsis, gigt.

Sådan helbredelse en halsbetændelse purulent barn

Forsøg ikke at behandle patologi folkemusik retsmidler. Svarende til angina symptomer kan være i andre, mere alvorlige sygdomme. Selvmedicinering er fyldt med komplikationer og endda død, så hvis du bemærker et barn betændelse i mandlerne, konsultere en læge. Som allerede nævnt, er purulent tonsillitis føre til feber og svaghed, så under behandlingen vist i seng. Mad kan indtages kun en, der ikke skade de betændte mandler: korn, kartoffelmos, bouillon. I store mængder, bør du drikke en varm væske: frugtdrikke, te, frugtdrikke. Som en lægemiddelbehandling anvendes antibiotiske lægemidler, såsom ampicillin, penicillin og andre. Selv når akutte symptomer passere, bør antibiotika fortsættes, selv i nogen tid, eller tilbagefald af infektionsprocessen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.