SundhedSygdomme og betingelser

Kyssesyge og behandlinger

Hvis du taler sproget af læger, mandlerne er lymfevæv snarere ophobning af himlen mellem buerne. Men når det kommer nemmere - det er mandler, der står vagt over vores krop, beskytte det mod indtrængen af forskellige former for infektioner, vira og bakterier. Det kirtler er et meget vigtigt element i dannelsen af det menneskelige immunsystem.

Tonsiller dekontaminerede luft og mad derigennem, som kommer ind i kroppen.

Kyssesyge opstår, hvis start svigt af immunsystemet, og de er simpelthen ude af stand til at klare det stigende antal bakterier. Mandlerne er begyndt at svulme op og rødme, forårsager betydelig smerte, især når synke. Disse symptomer tyder halsbetændelse eller ondt i halsen.

Hævede kirtler ændrer ikke kun størrelsen og form, men også strukturen. Der er en række grundlæggende symptomer, som kan bestemme udviklingen af betændelse i mandlerne :

  • Mens man spiser eller drikker meget svært at sluge.
  • Throat "kildre", der er smerter.
  • Vejrtrækning krænket synke smertefuld.
  • Svaghed i kroppen, generel sløvhed, forekomst temperatur.

Kyssesyge kan forårsage en række sygdomme, den mest almindelige blandt dem er alvorlig halsbetændelse og halsbetændelse i kronisk form.

Angina opstår normalt i den kolde årstid (slutningen af efteråret - vinteren - det tidlige forår), når den menneskelige krop er mere afslappet. Angina opstår flere typer:

Bluetongue. Denne type af angina er karakteriseret ved læsioner af overfladisk tonsillar væv. Sygdommen udvikler sig hurtigt, ledsaget af "kildrende" i halsen og tørhed, svaghed, muskel smerter, migræne og feber.

Follikulært. Denne form for angina er ledsaget af alvorlig smerte, meget høj temperatur. Meget ofte er ledsaget af symptomer på forgiftning, der er smerter i led og muskler. Udvikling af follikulært halsbetændelse ledsaget af hvide pletter på tungen rod og purulente læsioner på overfladen af mandlerne.

Tonsillitis (kronisk) - en temmelig langvarig sygdom, som dannet en palatale overbelastning cirkelbuer, og der er sammenvoksninger, der forbinder dem med de kirtler. Alle de andre symptomer på sygdommen er stort set identisk med angina (follikulær, bluetongue). Ved undersøgelse af svælget kan identificere sprødhed tonsil væv (palatale) og varigheden af den inflammatoriske proces er fyldt med forstørrede lymfeknuder (regionale).

Betændte mandler, navnlig i kronisk halsbetændelse diagnosticeres ved undersøgelse af patienten og tager det fra overfladen smøre kirtler til at identificere patogener. Også karakteristisk for sygdommen er udtrykt i immunologiske og blodprøver.

Hvis alle ovenstående symptomer er til stede (selv en del af dem), mest sandsynligt - en betændelse i mandlerne. Behandling ikke taget i tide, kan føre til komplikationer i hjertet, led, muskler og nyrer.

Ved behandling af inflammation af mandlerne stor betydning er steget immunitet, indløsning inflammatoriske foci og modtagelse værdier antihistamin lægemidler (hyposensibiliseringsterapi).

Kyssesyge kan helbredes ved at kombinere hovedformålet med de opskrifter af traditionel medicin.

propolis

Dette bi produkt er tilgængelige og billige metoder til behandling af eventuelle inflammatoriske luftvejs- eller hals, tonsillitis. Propolis kan tygges efter hvert måltid. For hver modtager nok to g af produktet (seks gram per dag). De nuværende propolis (propolis) forårsager en let brændende fornemmelse i munden. Hvis den ikke gør det, betyder det, at produktet er unaturlig, som vil blive afspejlet korrekt i behandlingen.

Du kan forberede til fremtidig brug propolis til tilfælde af betændelse i mandlerne tinktur du altid har på hånden. Fra ti til tredive gram bi (tidligere frosne og jord) er det nødvendigt at fylde hundrede gram alkohol (medicinsk) og lad det trække i løbet af to uger. Forberedt sammensætning smøre de ramte områder i halsen.

iod

Dette er den nemmeste og samtidig den mest effektive måde, der egner sig til alle former for ondt i halsen, især purulent. Ved afslutningen af blyanten vi vind og fugtig vat i jodopløsning, hvorefter smører kirtler. Nogle gange er det tilstrækkeligt at genvinde bare en enkelt faktor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.