Mad og drikkevarerOpskrifter

En lækker og nærende ost suppe med svampe.

Ost er en populær og favorit mejeriprodukter. Forskellige sorter det indeholder ca. 21% protein, 30% mælkefedt og en stor mængde af mineralske salte. Markant smag blødhed giver retter, hvilket gør dem mere duftende. Nu er det meget populært at koge suppe med ost. Og vi vil forberede et par af dem. For eksempel ost suppe med svampe.

For at forberede denne parabol kan du bruge en hvilken som helst ost, men de fleste stadig bruge de hårde eller halvhårde sorter. De smeltede hurtigt i kogende bouillon, så suppen viser sig især velsmagende og nærende. Ud over osten i suppen tilføje gulerødder, kartofler, løg, champignon, selleri, smør, forskellige krydderier og mere. På grund af den ost skorpe, der dannes på overfladen af suppen holder sig frisk i lang tid og varmt. Før servering på bordet, tilføje croutoner i en skål, hæld suppen og drys med hakkede friske krydderurter.
Prøv at lave mad mindst en gang ost suppe med svampe, som er forberedt hurtigt og viser sig meget velsmagende og tilfredsstillende. Du vil se, hvordan det smager.

Ost suppe med svampe

Ingredienser: 200 gram svampe, en gulerod, to mellemstore kartofler, løg, to Smelteost, polbanochki grønne ærter, vegetabilsk olie, urter og lidt salt.

Kog ost suppe med svampe kan være så lidt som en halv time. Til at begynde, skal du rense gulerødder og rist groft. Løget fint shinkuem. Svampe vaskes og skæres i terninger. Kartofler renses, skæres i terninger og min. Riv ost.
Pan sæt i brand, hæld lidt olie, sprede løg, gulerod og steg lidt. Derefter tilsættes svampe og steg, indtil de er klar.
I potten, hvor vand koges, og udelade kartofler koge i ca. ti minutter. Efter dette, tilsæt sauteed grøntsager, grønne ærter, ost og salt smag. Fortsæt med at koge i et andet par minutter, under konstant omrøring.
Sluk ilden, tilsæt i gryden og hældte frisk krydderurter ost suppe med svampe på plader.

Ost suppe med broccoli

Nødvendige ingredienser: 200 gram broccoli, to store kartofler, to spiseskefulde vegetabilsk olie, ost skive, en halv liter vegetabilsk bouillon, fløde kop, paprika, karry, pose kiks, salt.

Tilberedning: Hæld olien i en stor gryde, sat i brand, kaste hakkede kartofler og steges i cirka fem minutter.
Et par af broccoli buketter er afsat, og resten føje til kartoflerne.
Tilsæt revet ost og hæld bouillon.
Når suppen koger, mindske ilden og fortsætte med at koge indtil kartoflerne er bløde.
Med hjælp fra en god mixer, beat suppen, så hæld et glas creme og tilsæt krydderier.
De resterende buketter koges i saltet vand i cirka fem minutter.
Klar suppe serveres ved bordet med croutoner.

Ost suppe med ceps

Vi har brug for fem mellemstore kartofler, 50 gram tørrede porcini svampe, to forarbejdet ost, 100 gram porre, en medium gulerod, friske krydderurter, salt og peber.

Forberedelse: Den første ting i de udblødte svampe, for at fylde dem med kogende vand og trække i en halv time. Kartofler renses, skæres i terninger og min. Gulerødder groft rist.
Leek fint shinkuem ringe. Det vil give suppen en unik smag.
Ost fint gnide. For at gøre det nemmere at gnide det, sætte det foran den i køleskabet, hvor det vil være fast og vil ikke trævle.
Blødgjorte svampe finthakket, kastet ind i en gryde med kogende vand og forberede omkring 20 minut.Posle tilføje kartoffelstumper, gulerødder og salt. Ti minutter senere, kast ringe porre.
Ved slutningen af madlavning, tilsæt ost og bland godt.
Umiddelbart efter ost og drys suppen med hakkede krydderurter, fjern gryden fra varmen og lad det trække i nogen tid.
Serveres kun anbefales varmt.

Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.