SundhedMedicin

Bishofit Baths: indikationer og kontraindikationer, programfunktioner og anbefalinger

Mennesket er altid tilbøjelig til at tro, at et mirakel vil ske, og dets problemer opløses af sig selv. Mange brugte denne formel med hensyn til deres helbred. Men det er nødvendigt at reflektere over det faktum, at selv for den største mirakel er nødvendig for at skabe de rette betingelser. I det mindste spørge, måske det hele er der, du skal kun være opmærksom på det. Her for eksempel, bischofite. Hvorfor ikke et mirakel?

Bishofit? Nej, jeg har ikke hørt ...

Bischofite, dens brug og anvendelse har været kendt i lang tid. Denne "naturlige læge", der anvendes til bade, kompresser, løsninger og gnidning. Men hvad det er, ved jeg desværre ikke mange.

Bischofite - et naturligt mineral, der består af granulær-krystallinske salte. Mineral letopløselig, hovedsageligt bestående af magnesiumchlorid. Det er derfor, det er så populært bishofit bad, indikationer og kontraindikationer som kan studeres ikke kun i dyre resorts, men også derhjemme.

Aflejringerne fra dette mineral kan være monomineral, dvs. ren og doteret med jod, molybdæn, jern og mangan. Ren bishofit svagt gullig, med et salt urenheder kan være fra transparent til brun.

Hvem opdagede mineralet udvindes, og hvordan det

For første gang på en mærkelig mineralforekomster bemærkede han en tysk videnskabsmand Gustav Bischoff i 1877. Efterfølgende blev mineral opkaldt efter ham. I lang tid naturlig salt bischofite betragtes som meget sjælden, men 3 store felter blev opdaget mellem 1930 og 1960. Alle af dem er placeret på det område af Sovjetunionen. I dag er en af dem (den største) og er ejet af Rusland i Volgograd-regionen. Den anden (den ældste og dyb) bør søges i Ukraines område i Poltava-regionen. Og den tredje tilhører Turkmenistan. I Tyskland, en nyttig Polimineral udvindes i Shtasfure. Men i modsætning til vores indskud, hvor saltkoncentrationen når 95%, er der ingen netto felt, dens urenhed i rock er mindre end 50%.

Bishofit ekstraheret under boring. Opløsningsfremgangsmåde anvendes underjordisk artesisk vand. Den resulterende opløsning bevarer alle egenskaberne af mineralet, hvorfor det til yderligere brug af medicinske procedurer anses som optimale. Før du tager bad bishofit, indikationer og kontraindikationer er det nødvendigt at undersøge, som terapeutisk salt, der har et højt indhold af magnesium, kaldet "mineralet af liv" har en meget kraftig virkning på kroppen.

Bemærk, at den ekstraherede vandige bishofit egnet til transport og langtidsopbevaring. Til fremstilling af en flydende krystalstruktur opløsningsinddampning.

Fordelene Bishofit`s bade

Efter en kort udflugt i geologi og historie tilbage til medicin. Bishofit bad, indikationer og kontraindikationer, der interesserer du bruger i den udvej og spa-behandling, spa-behandling og som et hjem terapi. De har følgende egenskaber:

 • lindre smerten ved bevægeapparatet;
 • forbedre celle regenerering;
 • eliminere inflammatoriske processer;
 • forbedre kroppens evne til at modstå infektioner;
 • Det har en beroligende virkning;
 • bidrage til en normalisering af hæmoglobinniveau;
 • stimulerer det kardiovaskulære system;
 • tone op i kroppen;
 • bidrage til at styrke immunforsvaret;
 • handle på det subkutane fedt.

Et omfattende sortiment af gavnlige virkninger tiltrukket sig opmærksomhed fra mange mennesker, der ønsker at prøve mirakel sessioner. Men glem ikke, at bishofit bad, indikationer og kontraindikationer, som lægen skal vurdere, i første omgang er det medicinsk procedure. Så først bør rådføre sig med en specialist.

vidnesbyrd

Læger anbefaler bishofit bad i følgende tilfælde:

 • hvis patienten er fundet hypertension, iskæmi, neurose, vegetativ dystoni;
 • vaskulære patologier, herunder tromboflebitis;
 • hvis patienten er under stress, depression eller lider af søvnløshed;
 • til patienter med sygdomme i bevægeapparatet, herunder iskias, arthritis, osteoarthritis, og problemer med rygsøjlen;
 • ved detektering af inflammatoriske processer i den kvindelige urogenitale system;
 • i visse sygdomme i huden;
 • i behandlingen af cerebral parese;
 • at eliminere nogle af de abnormiteter i diabetes;
 • Hvis der er en hormonel fejl eller tidlig menopause;
 • i bedring fra skade.

Disse er aflæsningerne. Bishofit`s bade bør undgås til damerne i staten, folk med beskadiget væv med kræft og visse andre kategorier af borgere. Men vi taler om lidt senere. Nu opmærksom på, at hvis patienten kommer til at tilbringe på hjem behandlinger, skal den holde sig til den anbefalede koncentration af mineralet løsning.

Kontraindikationer

Da Polimineral indvirkning på kroppen er meget aktiv, er procedurerne ikke vist til alle mennesker. Behandl dette behov meget alvorligt. Så kontraindikationer Bishofit`s bade:

 • det er umuligt at udføre proceduren ved en forhøjet kropstemperatur;
 • proceduren udføres ikke for folk med individuel intolerance;
 • sessioner er aflyst, hvis huden udslæt af ukendt oprindelse blev fundet;
 • ikke tage et bad, når huden mekanisk skade;
 • absolutte kontraindikationer er maligne tumorer i patienten;
 • procedurer gennemføres ved en forværring af inflammatoriske processer;
 • bishofit bad er ikke indiceret under graviditet og amning;
 • bade er kontraindiceret i tilbøjelighed til blødning.

På nogle af disse problemer skal indberettes til de udnævnelsesprocedurerne, så for ikke at udsætte sig selv for unødig risiko.

Hvordan er den procedure, mineralkoncentrationen

Bishofit anbefales at tage et bad i eftermiddag. Sørg for at overholde den to timer kløft mellem kost og procedure. Vandtemperaturen er nødvendig for at opretholde hele behandlingssession, hvilket er 10-15 minutter. Det er lig med 35 ° C og bør forblive stabile. Saltopløsningen tilsættes i en mængde på 300 g / l. Efter badet, du har brug for at slappe af.

Typisk ordineret fra 7 til 15 procedurer. Gentagne sessioner kan gennemføres tidligst seks måneder.

Bishofit Baths: indikationer og kontraindikationer. Udtalelser

Som med bischofite procedurer gennemføres ikke kun på hospitaler, men også i spa og derhjemme, kan noget om deres anmeldelser være meget nyttig. Først er opmærksomme på, at de negative kommentarer om mineralet er der næsten. Dybest set, alle, der forlader anmeldelser om bischofite, og kontraindikationer og indikationer for procedurer tage hensyn til. Dette er nøglen til en vellykket behandling.

Bade med bischofite tilbud på spa. Denne fremgangsmåde er effektiv for cellulite. Som kunder siger, kun 10 procedurer, således at huden er fladet ud betydeligt. Men før du tager et bad med disse mineraler, er det nødvendigt at konsultere en læge for at udelukke mulige kontraindikationer.

Ledsygdomme levere en masse kvaler og ubehag, når de flytter. Som det fremgår af de mange anmeldelser af patienter bifoshitovye bad - et glimrende middel mod smerter. Desuden er det ikke nødvendigt at gå til et sanatorium. Sådanne procedurer kan udføres i hjemmet, det vigtigste - at observere koncentration af mineralet. Efter 7-8 behandlinger, ifølge anmeldelser, vil joint bliver mere mobile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.