SundhedMedicin

Kønsorganer - er ... det menneskelige reproduktive system

Som det er kendt, er det menneskelige reproduktive system bestemt til forplantning. Kvindelige og mandlige kønsorganer er væsentligt forskellige fra hinanden. Næste vil blive betragtet alle menneskelige kønsorganer, deres formål.

Kvindelige kønsorganer

Det reproduktive system af en kvinde udfører flere vigtige funktioner. Denne dannelse af kvinders æg, som er nødvendige for reproduktion. De kaldes også ægcelle. Efter dannelsen, transporteres de til et sted, hvor befrugtning vil forekomme. Normalt er det æggelederne. Det næste trin i befrugtning af ægget - er dens implantering i livmodervæggen. Dette er begyndelsen på en kvindes graviditet. Hvis den ikke gør, så menstruation begynder. En anden funktion af det kvindelige reproduktive system - er produktionen af kønshormoner, der understøtter den reproduktive cyklus.

Strukturen af det kvindelige reproduktive system

Systemet består af både indre dele eller den ydre. Kønsorganer - er de eksterne organer, hvis funktion er at sikre, at sæd indtrængning i kroppen, og for at beskytte de indre organer fra infektioner.

Eksterne organer Kvinder

De eksterne kvindelige kønsorganer er:

 • Labia. De omringe og beskytte en lille skamlæber. Strukturen af kønsorganer er sammenlignelig med mandlig pungen, som labia majora er relativt store og kødfulde. Den indeholder svedkirtler og kirtler, der producerer fedt. I puberteten dækket hovedbund.
 • Labia kan være virkelig små - med en bredde på 5 cm. De omgiver skeden og placeret inden de store skamlæber.
 • Klitoris - en lille, følsomt organ, dannet i stedet for konvergens af de små skamlæber. Mand genital organ er ofte sammenlignet med ham. Klitoris er dækket af en hudfold, samt penis. Det er også følsom over for berøring og eregiruet.

De indre organer er kvinder

Hvis kønsorganer - er eksterne organer, hvad der er relateret til den interne?

 • Skeden er kanalen, der forbinder uterus hals og en ydre kropsdel. Det kaldes fødselskanalen.
 • Livmoderen er tom, det organ, hvor fosteret udvikler sig. Den er opdelt i to dele: livmoderhalsen og hovedlegemet. Den kan nemt udvides og tilpasser sig størrelsen på det udviklende foster. Kanalen, som passerer gennem halsen, gør det muligt for frøet at komme ind, og det menstruationsblod - gå udenfor.
 • Ovarierne er små, ovale kirtler placeret på begge sider af livmoderen med. De producerer æg og hormoner.
 • Æggelederne kaldes smalle rør, der er fastgjort til den uterine toppen. På dem er modne æg i livmoderen. Befrugtning sker i disse rør. Det befrugtede æg bevæger sig derefter ind i livmoderen, som bliver brugt og begynder at udvikle sig.

Mandlige reproduktive system

I modsætning til den kvindelige er størstedelen af den mandlige der er beliggende uden for kroppen. Dette skyldes det faktum, at mennesket kun er involveret i udformningen, ikke i dannelsen af fosteret og dets huser.

Mandlige eksterne organer

Pungen, penis og testikler er den ydre kønsorganer.

 • Penis er det mandlige organ anvendes under samleje. Den består af en rod fastgjort til maven, idet stangen og hoveddelen tilspidset ved enden. Hovedet er dækket af forhuden, som nogle er fjernet af forskellige årsager. Urinrørets åbning og røret, fremføring frøet og urin, er i slutningen af kroppen. Reproduktionsorganer indeholder et meget stort antal af nerveender, der er ekstremt følsomme. Penis består af tre kamre, som igen er sammensat af svampet væv. Hulrummene i vævet er fyldt med blod på tidspunktet for excitation. Dette giver mulighed for samleje.

 • Mandlige kønsorganer - er ikke kun penis, men også pungen. Det er en pose omfatter en flerhed af æg og blodkar og nerver. Det regulerer temperaturen af testiklerne, som et frø til at generere det bør være lidt under den generelle kropstemperatur.
 • Testikler - ovale organer lille størrelse, der ligger i pungen og vedlagte ledning. Disse organer er ansvarlige for produktionen af mandlige hormoner og sperm. Inde, de har et stort antal af tubuli - tubulus. De produceres af sæden.

De indre organer er mænd

Mand interne organer systemet, også kaldet 'klausuler - er:

 • Vedhæng - det er en lang og buet rør på bagsiden af testikel. Det transporterer og lagrer sæd sperm. De er også ansvarlige for sperm modning.
 • Sædlederen er et rør, der går fra bitestiklen i bækkenhulen. Som forberedelse til ejakulationskanalerne bære modnet sperma ind i urinrøret.
 • Urinrøret - røret, der transporterer urin ud af kroppen. Hos mænd det også kaster sædvæsken. På dette tidspunkt er strømmen af urin fuldstændigt blokeret.
 • Sædblærer er poser knyttet til kabelkanaler, outputmidlet frøet nær bunden af blæren. De producerer fruktose. Denne væske, som er fuld af sukker. Det tjener som en energikilde for kimceller, som gør det muligt for dem at bevæge sig. At væske disse bobler er fremherskende i den samlede mængde af sæd mænd, også kendt som ejakulat.
 • Prostata, eller prostata - et organ, der kan sammenlignes med størrelsen af en valnød. Den er lavere end blæren. Prostata tilføjer til sædvæsken yderligere elementer, der brændstof sæden. Urinrøret, skubber ejakulere under orgasme, det løber lige gennem midten af prostata.
 • Cowpers kirtel, som også kaldes Cowper s har strukturen størrelsen af en bønne. De er under prostata på begge sider af urinrøret. disse kirtler danner en transparent væske, som kommer direkte ind i urinrøret. Det er nødvendigt at smøre og fjerne enhver surhedsgrad efter vandladning.

konklusion

Så er det nu klart, hvorfor vi har brug for det menneskelige reproduktive system, hvordan det adskiller sig fra de mænd og kvinder, at denne kønsorganer. Dette er alt sammen en del af det menneskelige legeme, uden hvilket liv på jorden ville være umuligt. Det er vigtigt at forlade dette system sundt, at føde et fuldgyldigt afkom, og dermed for at opretholde livet i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.