SundhedMedicin

Hvad enten fra øl får fedt? Hvis ikke, så hvor gjorde udtrykket "øl mave"?

Øl er en af de mest populære alkoholiske drik i verden. Det hævdes, at skum skader kroppen, og ofte er det spørgsmålet, hvorvidt fra øl får fedt, jo mere, at det i nogle tilfælde fortjent kaldet "flydende brød". Læger er bevist, at drikken bidrager til den aktive udvikling af galde og mavesyre, hvilket har en positiv effekt på hele fordøjelseskanalen helt. Øl, der anvendes på tom mave, rydder maven af slim, der afleverer borgere, der lider af mavekatar. Alt andet vi ved alle, at det har en fænomenal vanddrivende effekt og hjælper med at forhindre dannelsen af nyresten, perfektionere deres vask. Forskere har opdaget i drikken er mange nyttige funktioner, nogle af dem:

  • øl reducerer kolesterol i blodet;
  • det er en fremragende forebyggelse af aterosklerose;
  • øl normaliserer blodtryk (sænker det);
  • i små mængder det har en beroligende virkning.

Brugen af foranstaltninger

Det viser sig, at forbruget af øl, ca. 0,5 liter dagligt, mætter kroppen med PP-vitaminer B1, B2, reducerer risikoen for hjertesygdomme. Men denne drik, men som alt andet i denne verden elsker mådehold, dens overdosis kan forårsage uoprettelig skade på kroppen, i sammenligning med øl mave vil virke, som en leg.

øl skade

Mænd, der regelmæssigt injicere øl i et par år at lægge mærke til, at tage på i vægt hurtigt. Hvad enten fra øl får fedt eller vægtøgning i forbindelse med andre faktorer? Den entydigt svar er nej, er der flere alternative teorier, der har selvfølgelig har sine tilhængere, at bevise sin uskyld tider fråde om munden. Men nu har forskerne kommet til den konklusion - det er sandt, at der fra øl får fedt, især repræsentanter for de stærkere køn. Hvorfor er det, og hvad der er forbundet med denne tendens - et særskilt spørgsmål, men faktum er. Selv uden indgåelse af forskere og læger indehavere øl mave vil fortælle dig, hvad enten fra øl får fedt.

Det faktum, at denne drikkevare er rig på et stof kaldet phytoøstrogen, hvilket er meget tæt på det kvindelige hormon progesteron. Det falder i produktet fra humlekopper, som nødvendigvis anvendes i brygning. Hyppig brug af drikken bryder harmonisk arbejde endokrine system, det vil sige produktionen af hormoner. Tilstedeværelsen i den mandlige af en stor mængde phytoøstrogen inhiberer den normale produktion af testosteron (et hormon). På grund af dette, en mand begynder at vinde vægt på den kvindelige typen, er fedt deponeres i store mængder på maven, flanker og lår. Udover vægtændringer, overtrædelse af testosteronsyntese reducerer mængden af hår i ansigtet og kroppen, ændrer klangfarve af stemmen. Langvarig brug af drikken er undertiden mærkbar brystforstørrelse og nedsat potens. Selvfølgelig er der folk immune over for fitoestogenu eller i princippet, med meget slank krop fra naturen og ikke er genetisk tilbøjelige til at være overvægtige.

Den anden faktor, der påvirker vægtøgning - en fed snack til øl. Det er ikke engang det gør ondt regne kraftigt. Opfedning hvorvidt øl stadig fra forskellige chips, nødder, saltede ost og pølser, som normalt leveres som snacks pennomu. Kalorieindholdet i ovennævnte produkter er meget høj, hvilket naturligvis kan heller ikke påvirke aflejring af overskydende fedt.

Læs omhyggeligt etiketterne på ølflasker. Den gennemsnitlige kalorieindhold drik er 300-400 kcal / 100 ml, således at drikke 1 liter øl (lad dens temperatur - 4 ° C), personer, der modtager 350 kcal x 10 = 3.500 kcal og 33 kcal overvejer nødvendigt at opvarme væske, - ca. 3000 kcal af ren energi. Åh, og finde en nar, ja, eller elsker, der vil drikke er bogstaveligt talt iskold øl!

Spis eller ej?

Efter at have gennemgået de vigtigste fordele og ulemper ved øl, folk spekulerer på, om det kan drikkes uden skade på kroppen. Endnu engang lagt vægt - øl kan forbruges, men i meget moderate mængder. Men systematisk og overdrevent drikkeri til noget godt, vil ikke føre, kan forårsage alvorlige helbredsproblemer, herunder fedme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.