ComputereSoftware

Sådan oprettes et abonnement på "In Touch"?

Site "VKontakte" er meget populær, hvilket er grunden til det registrerede ikke kun almindelige mennesker, men også stjernerne i showbusiness, sangere og skuespillere. De er velkendte og kendte ansigter, ikke mangle beundrere som i virkeligheden, og i det sociale netværk. Antallet af rigtige venner "VKontakte" ikke så stor, men hvad så med resten af ansøgningerne, hvor tilbuddet venskab?! Få berømthed status og en masse venner drømme fleste Internet-brugere, i forbindelse med hvilket mange gerne vil vide, hvordan du opretter et abonnement til "In Touch"?

Denne service er tilgængelig for alle og kræver ingen yderligere omkostninger og besværlige særlige handlinger. Der er flere måder at oprette et abonnement til din side.

Folk, der har underskrevet - det er dine abonnenter. Deres antal kan ses lige under hjemmesiden foto. Disse mennesker har en slags "læsning" - i deres bånd viser dine ændringer og nyheder.

Personer og sider, du har abonneret vises på venstre side lige under listen over venner. Du kan også søge i deres strøm af nyheder og opdateringer. På ethvert tidspunkt, hvis du ikke kan lide noget, kan du afmelde enhver form for oplysninger fra dem.

Sådan oprettes et abonnement på "kontakt" fjernelse?

For at gøre denne procedure, skal du blot gå til afsnittet med dine venner og kolleger til at fjerne dem, du ønsker at flytte til abonnenter. Fjernede venner vil automatisk blive abonnerer på dine opdateringer. fælles metode, men det er ikke særlig effektiv. Efter at forsøge at erhverve så mange abonnenter, kan du fjerne fra venner er vigtigt for dig mand.

Sådan opretter et abonnement til "kontakt" med de programmer som en ven?

modtager anmodninger til venner fra andre mennesker til nogen, ikke engang den mest omgængelig og populære bruger af sociale netværk. For en person mindre, for nogen oftere. Det kan være kammerater, bekendte og ukendte mennesker. Kun det afhænger af dig, som vil være din ven. Hvordan man laver et abonnement "kontakt" på denne måde? Ja meget nemt! Næste gang du går til ansøgningen fra en person, der ikke er af interesse for dig, vil der være to knapper foran dig, "tage en ven" og "overlade til abonnenter." Vælg den anden mulighed - og personen vil automatisk gå ind i dine abonnenter.

Sådan oprettes et abonnement på "kontakt" med indstillingerne?

Denne indstilling er velegnet til folk, der ikke kan lide at gøre ekstra manipulation. Gå i hans side i indstillingsmenuen og navigere til afsnittet "privatliv". Af alle de tilbud der findes under navnet kolonnen "Hvem kan tilføje mig som en ven", og den korrekte position til "venners venner". Således vil du være i stand til at kun gælder for en eller anden måde kendte mennesker, og resten vil automatisk blive filtreret ind abonnenter.

På antallet af abonnenter på brugere dine sociale netværk afhænger af din position i søgeresultaterne blandt folket. Ved konvertering til abonnenterne ingen er immune, så der er også en funktion som "afmeld" fra en mand.

Hvordan at oprette en begivenhed, "In Touch"?

For at organisere "VKontakte" en aftale, et møde eller gå til en begivenhed, bare gå til afsnittet "Mine grupper", der er tilbage i brugermenuen. En liste over dine grupper og møder. I øverste højre hjørne er der en inskription "oprette en gruppe / samfund", det er det, og tryk på. I det vindue, vil tre varianter af begivenhedernes udvikling blive opfordret til at oprette en gruppe side, eller en offentlig begivenhed. Vælg den sidste mulighed og skabe den begivenhed for dig.

Ingen strenge restriktioner oprette grupper og begivenheder der. Men hvis din "indhold" vil indeholde oplysninger, som er kendt for at skade brugerne, er det simpelthen lukke ned eller fjernet. Under alle omstændigheder, uanset hvad der sker i det sociale netværk "VKontakte", ikke bør være hævet over loven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.