ComputereSoftware

Hvordan man kan reducere belastningen på CPU'en Windows 7: Et par enkle tips

Loaded CPU computer - den vigtigste årsag til dens afmatning, og blokeringer. Og for at identificere nøjagtigt, hvad der er årsagen til problemet, nogle gange er det nødvendigt at nærme sig spørgsmålet uden for boksen. Denne artikel vil beskrive, hvordan enkle måder at løse problemer, og kræver lidt teknisk forberedelse.

Hvordan man kan reducere belastningen på CPU'en Windows 7: påvisning af "tunge" proces

At kende den specifikke CPU-forbruget, skal du bruge den indbyggede operativsystem værktøjer - Task Manager. For at åbne den, skal du blot klikke på genvejstasten CTL + Shift + Esc. Klik på "Vis processer fra alle brugere". Vælg "Ja" i pop-up vindue. Nu Jobliste kører med administratorrettigheder.

Klik på fanen "Processer", hvor man kan se alle de aktuelt kørende program. Ved at klikke på et af kolonnenavnene i tabellen, er det muligt at lave sortere dem.

Høj CPU-forbrug af Windows 7: Hvad skal jeg gøre?

Fundet i Task Manager mistænkelig proces, der tager broderparten af systemets kapacitet, skal du klikke på dens navn, skal du højreklikke. I genvejsmenuen, vælg "Afslut" punkt, og derefter besvare bekræftende på spørgsmålet Task Manager.

Jeg må sige, at ansøgninger til tider hænge ved lukning ved hjælp af standard værktøjer. Vinduet programmet forsvinder, men processen er ikke afsluttet, blandt andet han går ind i en uendelig løkke. Du kan med held klare sådan en plage, hvis genstarte computeren, men Jobliste vil løse problemet hurtigt.

Process Explorer

Hvis du har gennemført alle ovenstående anbefalinger, men CPU belastningen er ikke reduceret, og de processer, der bruger en masse ressourcer, ikke, så prøv at bruge et gratis hjælpeprogram kaldet Process Explorer. Du kan downloade det fra det officielle site af producenten.

Hvordan man kan reducere CPU forbrug af Windows 7 ved hjælp af Process Explorer? Vinduet sortere listen efter den belastningen af processoren processer. Undersøg bordet for mistænkelige programmer. Hvis der er nogen, skal du klikke på navnet på det program, skal du højreklikke og vælge Kill Process.

fælder

Åbn Process Explorer og se på inskriptionen «afbryder». Hvis foran hende i CPU kolonne værdi overstiger 12%, betyder det, at processoren er optaget af at arbejde en fælde. I dette tilfælde, til at identificere kilden til problemet er meget vanskeligt. Skal prøve at tjekke din computer for virus, opdatere driveren, så tjek for fejl eller installere en ny harddisk. Vær ikke ilde at deaktivere periferiudstyr.

chauffør

Systemdrivere - en af de mest almindelige årsager til CPU fælder. For at forstå, om ikke at opdatere driveren, skal du gøre følgende:

  1. Genstart computeren.
  2. Inden der tændes for OS gentagne gange trykke på F8-tasten på tastaturet.
  3. I menuen skal du vælge "fejlsikret tilstand."
  4. Efter indlæsning af operativsystemet, skal du køre Process Explorer ansøgning og nogle gang se linjen afbryder.

Hvis fælder ikke bliver opkrævet med en computer, er det sandsynligt, at problemet ligger netop i driverne. I dette tilfælde bør gå til de officielle steder af producenterne af din PC. Hvis der var opdateringer, installere dem. Hvis nogle enhed bruger Microsoft Universal driveren i dit arbejde, skal du erstatte dem med en helt.

Det skal siges, at foranstaltningerne ikke nødvendigvis løser problemet, men for at hjælpe computeren vil kun være i stand til at geninstallere operativsystemet.

overophedning

Høj temperatur CPU kan også bidrage til den høje belastning. Computer mens konstant går ned, hænger, og genstarter uafhængigt forsinker. Hvis køleren støj forstærkes, er det nødvendigt at kontrollere, om processoren overophedes. Når du arbejder på en bærbar computer, kan du blot flytte hånden fra den anden side, hvor luften blæses. Hvis det er varmt, er det bedst at udføre temperaturovervågning ved særlige midler.

perifert udstyr

Hvordan man kan reducere belastningen på Windows 7 CPU, hvis de tidligere henstillinger ikke har hjulpet? Sluk for alle apparater, uden hvilken computeren kan køre. Lad i det mindste - det tastatur, mus, skærm. Kig på Jobliste tidsplaner. Reduceret CPU-belastning betyder, at en af de perifere enheder svigter.

For at forstå, hvad der er, skal du tilslutte dem én efter én. Tilføjelse ny, genstarte computeren, og følg diagrammer. Hvis efter tilslutning anden enhed CPU belastningen stiger, skal du opdatere styreprogrammet. Når en softwareopdatering ikke virker, output forbliver en - udskiftning udstyr eller reparationer. Ikke anbefales at forsinke gennemførelsen af disse procedurer. Med stigende belastning og øger temperaturen af CPU, som er fyldt med reduktion af dets levetid.

computerspil

Moderne spil - en reel test til PC. Konkurrere med dem, kan kun ingeniøruddannelserne bruges til at udføre komplekse matematiske beregninger. Hvis CPU-belastning er 100% i de spil, er han klart kræver en opgradering.

Hvordan man kan reducere CPU forbrug af Windows 7, hvis opgraderingen ikke er mulig? Prøv før du starter spillet luk alle unødvendige programmer. Tag din computer, så det ikke vil pludselig begyndte at hente opdateringer til din software. Luk antivirusprogram, fordi denne type software bruger en masse af edb-ressourcer. Anti ure til absolut al aktivitet pc, som har en negativ effekt på dens ydeevne.

Vær forsigtig, hvis du har lidt forståelse for, hvad der kunne stå off sikkerhedssoftware, er det ikke anbefales at udføre den sidste spids.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.