FormationUngdomsuddannelse og skoler

Klima Danmark efter måned

Danmark er blandt de tre europæiske klimazoner, som ligger i den nordlige del, vest og øst. Som regel de vestlige dele af landet mere påvirket af Atlanten. Østlige del af Danmark er i det kontinentale zone. Således er den danske klima bestemmer en kombination af disse faktorer.

Klimaet: temperatur og nedbør

Hvad er kendetegnene for det danske klima? Den årlige nedbør er omkring 500-900 mm. Rains er mere eller mindre jævnt fordelt over hele året, men om vinteren er den vådeste sæson. Dansk Klima moderat hav. Gennemsnitlige årlige temperatur i syd er mere end 8,5 ° C og lavere end 7,5 i de nordlige dele af Jylland. Juli - den varmeste måned med en gennemsnitlig temperatur på 17,5 ° C i den sydøstlige del og lidt under 16 i den nordvestlige del af Jylland. Januar - den koldeste periode i Danmark. Den gennemsnitlige temperatur i denne måned - omkring nul grader.

Dansk Klima: Oversigt

I dette land, kan du fuldt ud nyde alle fire årstider - forår, sommer, efterår og vinter. Afslappet varme Golfstrøm, er klimaet i Danmark er moderat. Somrene er varme nok og komfortabel vinter.

havtemperatur

Danmark er omgivet af miles af kystlinjen, og danskerne elsker at svømme i havet. Det bedste tidspunkt for svømning - denne sommer. Fra juni til august, gennemsnitlige havtemperatur er mellem 17-22 ° C. Undertiden dette tal kan nå op på 25 ° C.

Vind og regn

Danmark er mere typisk for vestenvinden. Vestkysten modtager mere regn end resten af landet. Den falder 61 cm om året i gennemsnit.

dagslys

Da landet er beliggende i det nordlige Europa, solen skinner længere om sommeren og mindre om vinteren. Danmark milde klima skyldes i høj grad vestlige vinde og det faktum, at staten er næsten helt omgivet af vand. Små variationer mellem dag og nat temperaturer, men pludselige ændringer i vindretning forårsage betydelige daglige temperaturændringer. Gennemsnitstemperaturen i februar (den koldeste måned) er 0 ° C, medens i juli (den varmeste måned) - 17 ° C.

Vejret efter måned

Hvad er klimaet i Danmark? I denne smukke skandinavisk land, er som ovenfor er sagt, blød og behagelig vinter og temmelig varme somre. Som i alle lande, adgang til havet, er der også meget regn falder, toppen af, som falder i sommeren og efteråret. Så analysere det danske klima efter måned:

 • Af januar. Vinteren er behageligt nok. Den gennemsnitlige dagtemperatur - ca. 2 ° C, og natten - -2 ° C. På grund af den høje luftfugtighed er det undertiden ganske koldt. Det betyder dog ikke skræmme turister, da der er mange klare og solrige dage. Når sightseeing i denne tid af året ikke forsømme varmt tøj og beskyttende kosmetik.
 • Februar måned. Denne vinter måned er ikke meget forskellig fra den forrige. I dagtimerne luften varmes op til +2 ° C, og i løbet af natten falder temperaturen til -7. Men vandtemperaturen falder med gennemsnitligt to grader i forhold til januar og er omkring 3-4 grader over nul. Sneen her - et sjældent fænomen, og hvis han falder, så en ganske lille mængde.

 • Marts. I marts, foråret begynder i Danmark. I første omgang føles stadig resterende vinter chill, men med hver dag, der går flere og flere beboere føler ændringen i klimaet. Pludselige ændringer i vejret er ikke typisk for Danmark, da en stor del af landet ligger i lavlandet. Dag temperatur steg til 5 ° C, og termometret natten sjældent når nul. Vandet i havet, som i februar, forbliver inden for 4-5 ° C. Paraply i denne måned vil sandsynligvis komme i handy, da regnen i marts - et sjældent fænomen.
 • April. I denne måned, et fuldt forår kommer til sin ret. Alt var blomstrende og en fryd for øjet. Nogle gange er det regnfuld og overskyet, men for det meste det er varmt og solrigt. Dagtemperatur opvarmes til 10 ° C, og om natten er det omkring 2 ° C. Varmere (op til 8) bliver og kystvande. Kan ikke svømme endnu, men du kan gå langs den smukke strand.
 • Maj. Vejret i denne måned lunefuld og foranderligt. Sommetider varmt og klart, og det er til tider regnfuld og meget blæsende. På trods af dette, allerede følte nærhed af sommeren. Det bliver varmere ikke kun om dagen (15 ° C), men også om natten (10 ° C). Havvand temperaturen var 13 ° C. På dette tidspunkt, kan du roligt tage på lange udflugter til lokale attraktioner. For eksempel kan du besøge de mange danske slotte.

 • Juni måned. Lufttemperaturen når +20 ° C Blevet varmere og vand (op til + 17 ° C). Om natten, stadig lidt køligt, men under 10 ° C, temperaturen er meget sjælden. Danske klima i sommertiden får nye funktioner. Sammen med varmen at komme og regn. Vejret i juni behagelig og komfortabel. Varmen her - en anomali snarere end reglen.
 • Juli. Som sommeren som helhed, i denne måned er komfortable nok. Vejret er varmt, men det invaliderende varme - det er en sjældenhed. Overskyede dage er, men klare solrige dage bugne. dagtemperaturer stige til et gennemsnit på 22 ° C, og om natten er der ingen koldere end 13-15 ° C. Vandet er varmt (20 ° C). Det er tid til vandbehandling.
 • August. Stranden sæson er i fuld gang. I august, klimaet er særlig komfortabel: dagen temperatur - omkring 20 ° C, natten - 13 ° C. Vandet stadig varm (22 ° C). Du kan svømme, solbade, fiske eller surfe, og hvalsafari, svømme helt tæt i sommeren til kysten af Danmark.

 • September. Velvet sæson for denne måned er ikke typisk. Begyndelsen af efteråret bringer regn og høj luftfugtighed. Det betyder dog ikke ødelægge udseendet af dette smukke skandinavisk land. Temperaturen sænkes til 17 ° C om dagen og til +10 ° C om natten. Vandtemperaturen er reduceret til +15 ° C Stranden sæson er allerede lukket, turist stadig i fuld gang.
 • I oktober. I denne måned bringer en lille chill. Temperaturen på 12 ° C om dagen og om natten for omkring 5-7 ° C. Hyppig nedbør, ofte en stærk vind blæser. Turist sæson er langsomt ved at være slut, hvilket er utrolig glad de lokale, der er trætte af de travle gader og fyldt med rejsende. Nu kan de i ro og mag slentre gennem deres foretrukne steder.

 • November. Den koldeste måned i efteråret i Danmark. Allerede jeg føler, at vinteren nærmer sig. Vejret bliver køligere. dagtemperatur ikke stiger over 7 ° C, og om natten hun ofte er omkring nul grader. Vandtemperaturen er ikke så attraktive (max +8 ° C), vinden fra havet er ikke så sød. Rejsende, der stadig tør at rejse til Danmark på denne tid af året, er det nødvendigt at bestanden op paraplyer og varmt tøj.
 • December. Vinter i Danmark er ikke så alvorlige som for eksempel i nogle regioner i Rusland. Alvorlige frost er ikke kendetegnende for det danske klima. Dag termometer stiger til 4 ° C og sænkes til -1 ° C i aften. Vandtemperaturen er +5 ° C. Dette er en stor tid til shopping, især i juleferien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.