FormationUngdomsuddannelse og skoler

Analysen af digtet "På den glade kite rose": modsætningen mellem menneske og natur

F. I. Tyutchev vides ikke blot som digter, men som filosof. I sine digte russisk tænker igen og igen trukket til temaet for naturen og de ubetydelige menneske. Analysen af digtet "På den glade kite rose" kan læses i denne artikel. At det er derfor særligt dybt undladt at gribe denne modsigelse.

Historien om digtet

Stykket er skrevet Tyutchev i 1835. Hans hovederhverv var politik, han skrev artikler om aktuelle emner. I 1835, bare begynder han en karriere diplomat og ligger i München (Tyskland). Her er der en væsentlig begivenhed i livet af digteren - godt kendskab til store Goethe og Schiller. Fra dette øjeblik det begynder Tiutchev i en filosofisk holdning til livet. Uden en forståelse af den fulde analyse af digtet "På den glade kite klatrede" umulig. Digteren modnes som en ny person og skrev et nyt digt.

Sammensætningen af digtet og dens rytmer

I værker af digteren malet et billede af en drageflyvning. Strenge strømmer frit og roligt, som om at overføre et billede freestyle fugl flyvning. Forfatteren deler vers i to strofer, lyder forskelligt.

Tiutchev digt analyse "fra feltet af dragen rose" gør det muligt at konstatere, at den første strofe lyder gnidningsløst. Vi kan sige, at lyden fortælling. Lange ord skaber pyrrhics der hjælper til at formidle storhed fugle. Læsning er muligt med næsten ingen pauser. Nøgleordet for strofe et verbum kan kaldes "venstre". Han giver billedet perfektion.

Den anden strofe ikke afbilder den virkelige verden. Her lyriske helten reflekterer over andethed af mennesket og fugl. Fokuserer på de magtfulde vinger en kite, kite og derefter forsvinder. Den sidste linje lød sorgfulde hero beklager, at strippede vingerne.

Analysen af digtet "På den glade kite rose": temaer

Artwork F. I. Tyutcheva - en lyrisk meditation på de menneskelige muligheder. Hvis personen - kongen af jorden, så hvorfor er det ikke tilgængelig på himlen? Den sidste linje viser den anfald menneskelige ønske om at erobre himlen.

Thought ønsker at forstå det ukendte, men det er ikke givet at gå ud over den "cirkel jorden." Det er derfor så bitre tanker helten, fordi han er "forankret til jorden", og bør arbejde hernede for at brødføde sig selv og deres familier. En grib er til rådighed, og den endeløse himlen!

Analysen af digtet "På den glade kite rose": sprogværktøjer

Det vigtigste træk ved produktet - brug af arkaiske ord af forfatteren. Form "til jorden," understreger den svage menneske i forhold til naturen. Shape "dale" gør teksten en hævet, bringer det til den høje stil. Verber i digtet til at hjælpe formidle dynamikken i billedet, dens livlighed. "Moder Natur" - en hentydning til at kommunikere kite-søn og hans mor. Alt dette giver os mulighed for at føre en analyse af digtet "På den glade kite steget." Skældsord her kan kaldes en beskrivelse af vingerne - de er stærke og levende.

Digtet kan ses samklang med gjort F. I. Tyutchevym oversættelse Faustiske monolog "The Gate". Der, taler vi om den iboende menneskelige ønske om at se op og ud i det fjerne. Awakening af Goethes følelser forbundet med fuglene: ringer lærke, skyhøje ørn og kran, kærligt hjem.

Hans filosofiske digt forfatteren forsøger at fortælle læseren, at på trods af alle ønsker - sin andel - det er liv på jorden. Lad støvet, men moderen, hvilket bringer brød. Sky - for fugle og for mennesker er uforståelig element. Og ikke bede om mere, det er til at forstå den enkle sandhed - manden er kongen af jorden, og dragen i himlen.

Af denne grund, i digterens sjæl lever svag sorg. Han ved, at fra travlheden i hverdagene, den vanskelige politiske situation og løgnen i sit liv for at slippe af vanskeligt, hvis ikke umuligt. Men han ønskede ikke at stille op med situationen, og skrev derfor en kontroversiel produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.